Radnički pred ispadanjem, a Milovanović recituje - iKragujevac


Sport

Fudbaleri Radničkog poraženi su od  beogradskog Rada, na Banjici rezultatom 1:0 (0:0) u utakmici 23. kola Jelen Super lige, čime se nalaze na korak od ispadanja iz lige. Trener Kragujevčana Neško Milovanović je posle još jednog poraza recitovao stihove Desanke Maksimović.

– Rad je zasluženo pobedio, dok su se u njihovoj igri videle posledice meča sa Čukaričkim. Ipak, sa pravim vođom na klupi, ovi igrači su se brzo vratili u život. Što se nas tiče, citirao bih stihove Desanke Maksimović „Mi se nećemo predati, mi držimo čas”. U teškoj smo situaciji, ali dok god postoji šansa za opstanak, borićemo se svim snagama i nikome nećemo prepuštati bodove. Ponosan sam na moje igrače. Neki ljudi pokušavaju da nas ugase. Neka pokušavaju, a mi ćemo se boriti!- izjavio je trener Kragujevčana posle utakmice.

Radnički je ovog proleća zabeležio dve pobede, uz podatak da je u celom jesenjem delu prvenstva imao jednu. Kragujevčani trenutno imaju osam bodova manje od imenjaka iz Niša i Borca iz Čačka, nalaze se na dnu tabele sa svega 15 osvojenih bodova.

U nastavku prvenstva Kragujevčani dočekuju Čukarički i Radnički Niš, idu na noge OFK Beogradu, dočekuju Mladost, potom gostuju Crvenoj zvezdi, goste Jagodinu i idu u Novi Sad na zatvaranje sa Vojvodinom.

Pratite nas na našemTELEGRAM kanalu

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu