Fudbaleru Radničkog prećeno smrću tokom meča sa Voždovcem - iKragujevac


Sport

Fudbaleru Radničkog Vladimiru Ješiću upućene su ozbiljne pretnje od pojedinih članova stručnog štaba Voždovca tokom duela u Kragujevcu. Ovo je potvrdio trener Radničkog Neško Milovanović na konferenciji za štampu.

„Kada sam ušao u svlačionicu, jedan igrač je plakao. Taj fudbaler mi je rekao da se zbog tog sramnog ponašanja neće više pojavljivati u Radničkom. Pokušao sam da ga smirim. Taj igrač ima 30 godina i do sada tako nešto nije doživeo. Mogu reći da je to sramno ponašanje te osobe sa gostujuće klupe.

Mislim da jedna ekipa poput Voždovca ne sme da dozvoli da takve reči izađu iz usta prema nekom protivničkom igraču. Svi mi volimo da pobedimo, ali ja nikada u životu nisam voleo da vređam niti bilo šta slično. Nije u redu da se takve reči upute igraču koji je proveo jednu – dve godine u ekipi Voždovca.” osudio je nesportsko ponašanje trener Milovanović .

Čovek koji je pretio Ješiću rekao je da će mu „pucati u određene delove tela”.

Trener Voždovca Zoran Milinković odgovorio je svom kolegi, ne negirajući ceo incident.

“Zarad istine, ni bivši igrač Voždovca nije ostao dužan nama na klupi. Nije bilo prijatno ni to što je on rekao!”, odgovorio je Milinković.

 

Pratite nas na našemTELEGRAM kanalu

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu