Đavoli dočekuju Zmajeve, imperativ tri boda - iKragujevac


Sport

Fudbaleri Radničkog dočekuju ekipu Voždovca, direktnog konkurenta u borbi za opstanak, u subotu , u 14.30 časova, na stadionu ''Čika Dača''. Trener Kragujevčana Neško Milovanović najavljuje ofanzivnu igru bez kalkulacija.

- Mi kalkulacija nemamo. Dva seta smo izgubili, a u tenisu se igra na tri dobijena. Imamo još jedan set, protiv Voždovca, koji ima sedam bodova više od nas. Moramo ići na pobedu. Koliko čujem, biće lepo vreme u subotu, pa bih voleo da publika dođe u što većem broju i da nam da vetar u leđa. Svesni smo situacije, ali dokle god postoji šansa, nećemo se predavati. Kao trener, šef stručnog štaba, uvek idem na pobedu. Igrači su to shvatili i svesni su značaja utakmice i protiv koga igraju. Mislim da ćemo iz tog meča izaći kao pobednici. – izjavio je šef struke Radničkog uoči susreta sa ekipom Voždovca.

Neško Milovanović je i najavio da će biti promena u timu, jer kako kaže ima igrača koji nisu svesni da se Radnički 1923 nalazi na poslednjem mestu na tabeli.

- Biće nekoliko promena, jer ima igrača koji su izleteli, misle da imaju zagarantovano mesto u timu i da na terenu daju svoj maksimum. Ako nisi pošten prema sebi, a oni to ne shvataju, sedećeš pored mene na klupi, a neki će i na tribinu. Ne pretim, ali moraju da shvate gde se nalazimo- istakao je Milovanović.

izvor: fkradnicki.com

Pratite nas na našemTELEGRAM kanalu

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu