Milovanović: Idemo u Čačak po tri boda - iKragujevac


Sport

Fudbaleri Radničkog 1923 gostuju čačanskom Borcu, u subotu, 14. marta, od 14.00 časova, u utakmici  devetnaestog kola Jelen Super lige. Trener Kragujevčana Neško Milovanović najavio je ofanzivnu igru Radničkog u Čačku i nada se da će se njegova ekipa vratiti sa pesmom u autobusu.

 - Znam da Borac ima dobru ekipu, dobrog trenera, par dobrih pojedinaca. Pokušaće sigurno da ostvare pobedu, jer od prošle godine nisu to uspeli na domaćem terenu. Želeće da se nadovežu na dobro odigranu utakmicu protiv ekipe Čukaričkog. Znam da je oduvek bilo teško gostujućim ekipama u Čačku i oni će sigurno dati sve od sebe da trijumfuju. Moji igrači znaju šta ih tamo očekuje, a to je može se reći derbi zapadne Srbije, derbi dve ekipe koje se bore za goli život. Ne idemo sa belom zastavom. Ako mislimo da ostvarimo povoljan rezultat, ne smemo izaći kao što smo izašli protiv Novog Pazara. Ne bojimo se Borca, idemo na pobedu u Čačak, odakle ćemo se, nadam se, vratiti sa pesmom u autobusu. – optimista je Milovanović.

Posle dužeg perioda, Milovanović za meč u Čačku imaće na raspolaganju sve igrače. Oporavili su se i Tiodorović i Andrić, Dejan Miljuš je ozdravio, a jedini igrač koji neće biti u kombinaciji za subotnji duel je Aleksandar Keljević, zbog žutih kartona.

izvor/foto: fkradnicki.com

Pratite nas na našemTELEGRAM kanalu

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu