Tigrice spremne za čudo protiv Norvežanki - iKragujevac


Sport

Rukometašice Radničkog dočekuju u nedelju od 18.00 časova norveški Bjansen u hali  ''Jezero'' u revanšu finala Kupa kupova.

Popularne Tigrice ispred sebe imaju skoro nemoguću misiju pošto su u prvoj utakmici u Norveškoj poražene sa 39:24. U redovima Kragujevčanki obećavaju borbu do poslednjeg atoma snage. Ovaj duel ima i humanitarian karakter, jer će se prikupljati novac za mladog Kragujevčanina Juliana Bogdanovića, koga čeka nova operacija oka.

Goran Stanišić, predsednik rukometnog kluba Radnički, optimista je pred duel:

„Došli smo do osmine finala Kupa kupova. Nismo dobro prošli u prvoj utakmici u Norveškoj. Imali smo mali peh prilikom sletanja aviona u Trondhajmu. Rezultat koji smo ostvarili nije adekvatan i nije merilo kvaliteta našeg tima. Mi se ne predajemo! Ulazimo u revanš spremni da pobedimo. Videćemo da li će to biti dovoljno za prolaz u narednu rundu takmičenja. Pozivam navijače da dođu u što većem broju i da nas podrže.“

Biljana Balać, kapiten Radničkog:

- Ne bih se vraćala na prvi meč u Norveškoj. Već od ponedeljka okrenuli smo se revanšu. Ono sto mogu da obećam, kao i uvek, mi ćemo dati sve od sebe da napravimo dobar rezultat, kako za sebe, tako i za ovaj grad koji nas podržava. Ovom prilikom se zahvaljujem svima koji veruju u nas i pozivam da dođu u halu “Jezero” i podrže nas. Pozvala bih sve naše verne navijače, da veruju u nas. Mi se nikada ne predajemo. Mi smo veliki humanitarci i ovog puta pozivam sve ljude dobre volje da prilogom pomognu da sakupimo novac za našeg sugrađanina Juliana Bogdanovića, koga čeka nova operaciji oka.

Pratite nas na našemTELEGRAM kanalu

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu