Vaterpolo spektakl u Kragujevcu, Radnički dočekuje šampiona Mađarske - iKragujevac


Sport

U jednom od ključnih mečeva Lige šampiona, vaterpolisti Radničkog sutra, od 18 sati, na zatvorenom bazenu Sportskog centra „Park“, dočekuju prvaka Mađarske, tim Egera.

Trener Radničkog, Uroš Stevanović, najavio je još jedan spektakl u Kragujevcu, jer je Eger izuzetno jak sastav. Pored naših reprezentativaca, Miloša Ćuka i Branislava Mitrovića, imaju Borisa Vapenskog koji je prošle sezone igrao za Zvezdu i Uroša Čučkovića iz Partizana i sedam mađarskih reprezentativaca.

- Ne samo što su po imenima jak sastav, već su i u izuzetno dobroj formi. U prošla dva kola Lige šampiona ostvarili su veoma bitne pobede, u Breši i protiv Olimpijakosa. Dolaze ovde da pobede i sigurno da bi sa nova tri boda bili jako blizu „fajnal-siksa“. Sa druge strane, i mi smo u dobroj formi, što govore rezultati, ali iscrpele su nas ove utakmice u ritmu sreda-subota. Mislim da je ovo peta sreda da igramo uzastopno, fizički nismo najspremniji, ali uz podršku publike mislim da ćemo i to malo što nam fali nadoknadi – rekao je Stevanović.

Strateg kragujevačkog tima istakao je da je najbitnije da su svi spremni i izrazio nadu u nastavak serije pobeda u Kragujevcu.

- Mislim da imamo znanja da se suprostavimo takvim timovima, što smo pokazali protiv Solnoka, koji ima još i zvučnija imena. Nadam se da ćemo tu partiju ponoviti. Moramo da podignemo nivo agresivnosti u odbrani, koji nam je falio u prošlim utakmicama. Da krenemo sa što agresivnijim presingom, nametnemo svoj ritam i da dobijemo utakmicu dobrom odbranom i dobrim igračem manje – otkrio je Stevanović.

izvor/foto: vkradnicki.com

Pratite nas na našemTELEGRAM kanalu

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu