Radnički želi osvetu protiv Meškova - iKragujevac


Sport

Rukometaši Radničkog dočekuju beloruskog šampiona ekipu Brest Meškov, u subotu od 19.00 časova u hali ''Jezero'', u utakmici 14.kola Seha lige.

Predhodni meč ove dve ekipe u Brestu obeležila je neizvesna završnica u kojoj je Radnički ispustio prednost od dva gola, dozvolivši Meškovu da serijom 8:1 preokrene rezultat i zabeleži minimalnu pobedu 30:29 u odsudnim trenutcima utakmice.

“U predhodnom susretu, na gostovanju u Belorusiji smo ih namučili, izgubili sa golom razlike, čak smo i vodili na poluvremenu. Smatram da ukoliko svako od nas uspe da ponovi igru iz te utakmice, imamo šansu da osvojimo bodove,” rekao je Dušan Petrović, golman i kapiten ekipe Radničkog.

Prednost na koju Radnički može da računa u ovom meču jeste i geografska udaljenost. Rukometaši Meškova moraće da pređu preko 1,000 kilometara kako bi stigli do Kragujevca i odigrali meč već naredni dan.

“Naša prednost može biti i geografska udaljenost beloruske ekipe, pa možemo da igramo i na kartu umora. Želeo bih da pozovem navijače da nas u što većem broju podrže na sutrašnjoj utakmici” zaključio je Petrović.

izvor/foto: rkradnicki.com

Pratite nas na našemTELEGRAM kanalu

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu