Radnički želi Kup Srbije - iKragujevac


Sport

Predstavnici Radničkog iz Kragujevca kao i ostalih učesnika završnice Kupa Srbije za vaterpoliste složili su se da će ljubitelji tog sporta posle dužeg vremena moći da uživaju u kvalitetnim utakmicama i svi od reda najavili su napad na trofej.

Pomoćni trener Radničkog iz Kragujevca Dejan Jovović rekao je da očekuje neizvestan meč sa Partizanom.
"Mi kao novi klub imamo čast da igramo protiv velikog Partizana, daćemo sve od sebe, ali znamo šta Partizan znači u srpskom vaterpolu. Kvalitet ove godine je taj što igramo neizvesne mečeve i siguran sam da će i protiv crno-belih biti tako, ali ne znam kakav će scenario biti", rekao je Jovović.

Branilac titule je ekipa Partizana, a trener crno-belih Vlada Vujasinović pozvao je publiku da u što većem broju ispune tribine i podrže njegov tim.
"Nadam se da će doći navijači iz Kragujevca i napraviti sjajnu atmosferu. Mi branimo duplu krunu, mogućnost da odbranimo jednu postoji za vikend i nadamo se da ćemo podići pehar u nedelju. Očekujemo da će utakmica protiv Radničkog biti čvrsta, kao i prošla, samo sa drugim ishodom", rekao je Vujasinović na zajedničkoj konferenciji za medije u prostorijama Vaterpolo saveza Srbije.

Finalni turnir održava se narednog vikenda, a u polufinalu se sastaju Partizan i Radnički, odnosno Crvena zvezda i Vojvodina.

 

 

 

 

Pratite nas na našemTELEGRAM kanalu

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu