Muta: Radnički želi sve trofeje - iKragujevac


Sport

Na božićnoj i rođendanskoj trpezi Miroslava Nikolića nije bilo mesta za priče o lošim stvarima, pa se tako nije pominjala ni propuštena prilika da se napravi veliki brejk u Laktašima.

– Lepa prilika je otišla u nepovrat, ali i dalje imamo velike šanse da se nađemo među timovima koji će izboriti mesto na evro sceni. Ali, treba pobeđivati. Dobra stvar je što dosta jakih utakmica igramo kod kuće, a prva po rasporedu je protiv MZT–a koji igra bolje na strani nego kod kuće. Posle nam dolazi i Partizan, a pre toga gostujemo Solnoku. Do kraja je ostalo još 10 kola, a svako svakoga može da pobedi.

Kao što običaji nalažu, na najsrećniji pravoslavni praznik u domu trofejnog stručnjaka govorilo se samo o velikim planovima, a iz njegovog ugla oni glase – Radnički u Evropi.

Kako sada stvari stoje, optimalnu formu Radnički bi mogao da dostigne početkom februara kada na talonu bude napad na prvi trofej – Kup Radivoja Koraća.

– Mi želimo sve trofeje. Malo smo zaostali u ABA ligi gde smo platili ceh formiranja ekipe u hodu, ali i dalje je sve otvoreno. Naš zadatak je da na svakom meču pružimo maksimum. Sa takvim pristupom sve je moguće – rekao je Nikolić.

izvor: sportski žurnal

Pratite nas na našemTELEGRAM kanalu

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu