Kapiten Radničkog: Hoćemo da se revanširamo za poraz u Kragujevcu - iKragujevac


Sport

Kapiten KK Radničkog Stefan Sinovec je svestan da ih čeka težak zadatak protiv lidera, ali da žele da im vrate za poraz koji su im naneli u Kragujevcu.

Jedan od najatraktivnijih mečeva igra se u Laktašima, gde se sastaju Radnički i Igokea.

“Igokea je ove sezone pogodila sa dva strana pojačanja na dve najosetljivije pozicije (Edvards, Hemonds), a uz to zadržala celu ekipu iz prošle godine koja takođe ima veoma dobre pojedince. Za razliku od ostalih ekipa koje su se kompletirale pred takmičenje i za vreme lige, oni su imali već spreman sastav na kraju prošlogodišnje sezone, što im je dalo veliku prednost. To tabela najbolje pokazuje”, kaže kapiten Kragujevčana Stefan Sinovec.

Igokea je na startu takmičenja neočekivano slavila u srcu Šumadije78:73, a ukupni skor dve ekipe je 3-0 za Krajišnike. Subotnji meč je tim vredniji za Radnički.

 “Igranje u gostima protiv ekipe koja nije izgubila još ni jednu utakmicu na svom parketu nosi samo po sebi težinu. Još kada je ta ekipa prvoplasirana na tabeli, ne bi bilo korektno pretiti u bilo kom pogledu. Ali i mi imamo svoje želje. Hoćemo da se revanširamo za poraz u Kragujevcu, želimo da napravimo taj brejk. Igokea je favorit, ali to je za nas motiv da se borimo svih 40 minuta. Za šta će to da bude dovoljno - videćemo. Nastojaćemo da igramo pametno i koncentrisano čitav meč”, zaključio je Sinovec.

 

 

Pratite nas na našemTELEGRAM kanalu

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu