Nikolić: Radnički može svakog da pobedi, pa i Igokeu - iKragujevac


Sport

Kajl Vizer i Miloš Dimić novi su aduti Radničkog u borbi za izlazak na evro scenu. Da li će tim Miroslava Nikolića uspeti u toj nameri u velikoj meri će se znati već posle gostovanja Igokei.

– Nemamo vremena za odmor, stigli su nam novi igrači i svaki trenutak je dragocen kako bi se uklopili. Treninzi su nam preko potrebni – istakao je Miroslav Nikolić.

Kakvi su prvi utisci o Vizeru?

– Vidi se da se radi o kvalitetnom igraču, ali mu nedostaje kondicije. Potreban mu je rad pet na pet, oporavio se od povrede ramena, ali mu je neophodno vreme da se adaptira. Promenio je i vremenske zone, ne smemo odmah da ga bacimo u vatru.

A, o Milošu Dimiću?

– I on je dugo van jakog treninga. Polako hvata ritam. Na prijateljskom meču protiv Borca je tražio izmenu, vidi se da nije spreman. Ali, on je naša budućnost. Ne želimo svake godine da menjamo gotovo ceo tim. Cilj je da oformimo bazu sa domaćim igračima.

Novajlijama je potrebno vreme za uklapanje, a Radnički čeka gostovanje lideru ABA lige i potera za vrhom?

– Mi imamo kvalitet da pobedimo bilo kog rivala. Ne plašimo se nikoga, moja jedina bojazan je na kom nivou ćemo igrati. Najvažnije je da mi budemo dobri u dobrani, da imamo pas više koji nam je nedostajao u napadu, onda će sve biti kako treba. Očekujem i da taktički igramo dosta bolje.

Pratite nas na našemTELEGRAM kanalu

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu