Siniša Mihajlović: Samo sam se jednom napio - iKragujevac


Sport

Siniša Mihajlović, selektor Srbije, napominje da se samo jednom  napio!

– Napio sam se jednom… Mogu da popijem nekad, desi se kad se opustiš, ali ne da ne znam šta radim, jer znam granicu. Ali tad kad sam se napio kao klinac, nisam znao gde sam.

– Imao sam 17 godina i jedan moj prijatelj koji je igrao zajedno sa mnom u Borovu išao je na odsluženje vojnog roka. Krenuo sam od kuće, nisam hteo ništa da jedem jer sam računao da ću tamo večerati na ispraćaju. Bilo je leto, toplo, međutim služili su neke odvratne sendviče i nisam mogao to da jedem, uhvatio sam se u kolo… Tad je bio aktuelan „štok 84” i pilo se u krug – uzmeš flašu, pa nategneš – rekao je Mihajlović, koji je potom nastavio:

– Ja sam jedno dva tri puta cugnuo i to me je tako udarilo da se sećam kako sam izašao iz njegove kuće, ali se ne sećam kako sam stigao do moje kuće. Kad sam došao do moje kapije, a ima da se ide dva kilometra, ispali su mi ključevi i kako su zveknuli, delovalo mi je kao da sam se probudio. Bio sam samo u pantalonama, nije bilo ni majice, ni košulje… Nikad se više posle toga nisam tako napio.

Pratite nas na našemTELEGRAM kanalu

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu