Ćiro-hrvatski trener : Srbija bi mogla da nas iznenadi u Zagrebu - iKragujevac


Sport

Da li su se Hrvati uplašili? "Bojim se, mnogo se bojim za svoju reprezentaciju pred meč sa Srbijom na 'Maksimiru' 22. marta , kaže Miroslav Ćiro Blažević.

Fudbalske reprezentacije Srbije i Hrvatske će 22. marta na "Maksimiru" odigrati možda i presudan meč kvalifikacija za odlazak na Svetsko prvenstvo 2014. a Ćiro Blažević ističe da se pomalo pribojava tog meča.

"Bojim se, mnogo se bojim za svoju reprezentaciju pred meč na Maksimiru 22. marta. Srbija ima strahovitu koncentraciju kvaliteta, pa bi vrlo lako mogla da nas iznenadi. Moram da kažem da je Štimac odradio izvanredan posao u dosadašnjim kvalifikacijama, ali ništa nije gotovo. Kao da u našoj ekipi ima doze samouverenosti, a to je vrlo, vrlo opasno. Iskreno, sva tri znaka su u opticaju", rekao je Blažević.

Hrvatski trener kaže da je srećan što su generali Ante Gotovina i Mladen Markač oslobođeni iz Haškog suda, a smatra da predstojeći mečevi Srbije i Hrvatske neće doneti velike probleme.

"Ma vi novinari samo palite vatru. Pustite nekoliko budala koji prave incidente. Vi treba da pišete o 1999. godini kada je nestalo struje na Marakani, a svaki vaš igrač uhvatio pod ruku mog. Zamisli koja je to solidarnost i kolegijalan odnos. Fudbaleri su uvek bili ti koji su mirili budale. Srećan sam što su se generali vratili,  a  ja sam protiv svakog zločina, svog sina bih kaznio kada bih znao da je zločinac", zaključio je Ćiro.

 

Pratite nas na našemTELEGRAM kanalu

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu