Očekuje nas kišni dan, suvo će ostati samo u istočnim krajevima, na planinama sneg - iKragujevac


Info

U Srbiji umereno do potpuno oblačno. U severozapadnim, zapadnim i jugozapadnim predelima Srbije očekuje se kiša, koja će se do kraja dana proširiti i na centralne predele, dok se na planinama očekuje sneg.

U ostalim predelima Srbije biće suvo. Vetar u toku jutra slab, jugoistočni, tokom dana u skretanju na jak severozapadni.

Minimalna temperatura od 2 do 6 stepeni, maksimalna dnevna od 6 do 10.

U Kragujevcu oblačno sa kišom, dok se u toku jutra i prepodneva očekuje uglavnom suvo. Vetar u toku jutra slab, jugoistočni, tokom dana u skretanju na jak severozapadni.

Minimalna temperatura 6 stepeni, maksimalna dnevna 8.

Sutra na severu Srbije suvo, u ostalim predelima oblačno sa slabom kišom i susnežicom, na planinama sa slabim snegom. Maksimalna temperatura od 2 do 6 stepeni.

U četvrtak i petak promenljivo oblačno, ponegde sa slabom kišom, na planinama sa slabim snegom. Maksimalna temperatura od 5 do 11, u petak na jugoistoku Srbije i do 13 stepeni.

U noći između petka i subote i u subotu ujutro naoblačenje sa kišom, na planinama sa snegom. Za vikend razvedravanje i biće toplije, a u nedelju i sunčano.

U Kragujevcu sutra suvo, samo se u toku jutra očekuje oblačno sa slabom kišom. Maksimalna temperatura do 3 stepena.

U četvrtak i petak promenljivo oblačno, uz uslove za slabu kišu. Maksimalna temperatura do 9 stepeni.

U noći između petka i subote i u subotu ujutro naoblačenje sa kišom. Za vikend razvedravanje i biće toplije, a u nedelju i sunčano.

Pratite nas na našemTELEGRAM kanalu

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu