Mrkini anđeli - iKragujevac


Politika

Ministar saobraćaja Milutin Mrkonjić za nekoliko meseci u svoj kabinet doveo čak četiri veoma atraktivne devojke.

Ministar saobraćaja Milutin Mrkonjić udomio je za nešto manje od godinu dana čak četiri nove lepotice u svom kabinetu, a poslednja u nizu je Marija Armenko, vitka plavuša koja je svojevremeno radila u protokolu u Predsedništvu, u vreme kada je na Andrićevom vencu bio Boris Tadić.

Tako su sada: Ivana Škorić, Ana Plamenac, Aleksandra Kojić i Marija Armenko deo svite ministra poznatog po ljubavnim pustolovinama i bančenjima po kafanama.



Armenkova će u Ministarstvu saobraćaja takođe biti zadužena za protokol.

"Mrkonjić zna da Armenkova odlično radi svoj posao, kao što je radila i u Predsedništvu Srbije. Ona je jedna od retkih koja nije napustila svoje radno mesto i posle pobede Tomislava Nikolića na predsedničkim izborima, ostala je u Predsedništvu kako bi pomogla Nikolićevim saradnicima. I u Mrkonjićevom kabinetu biće zadužena za protokol".

Podsetimo, Mrkonjić je početkom godine u svoj kabinet doveo manekenku Ivanu Škorić i postavio je za savetnika u ministarstvu.

Međutim, to je očito poznatoj plavuši bilo malo pa je, pre otprilike mesec dana, a na preporuku ministra saobraćaja postala polaznik Diplomatske akademije pri MIP

Ana Plamenac, novinarka televizije Pink, dobila je radno mesto u Nemanjinoj 11 nedavno, u novembru, a za to je navodno urgirala i njena tetka Danica Drašković, supruga lidera SPO.

Uhlebljenje je kod Mrkonjića pronašla i Aleksandra Kojić, generalna sekretarka i članica Predsedništva SPO.

 

izvor:kurir

{jathumbnail off}

Pratite nas na našemTELEGRAM kanalu

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu