SNS odgovara na prozivke - iKragujevac


Politika

Srpska napredna stranka, povodom lažnih optužbi na račun predsednika Izvršnog odbora SNS Radomira Nikolića, ističe da u pozadini dešavanja u Kragujevcu stoji isključivo zakon, a ne bilo čija pojedinačna volja ili, ne daj bože, uskostranački interes.

Ukoliko se nekom ne sviđa ono što iz slova zakona proističe, pozivamo ga da uputi inicijativu za promenu zakona ili, ako mu više odgovara, inicijativu za promenu vlasti u Srbiji. Srpski naprednjaci podsećaju javnost da su stub i nervni sistem svakog demokratskog društva upravo zakonski propisi, njihovo poštovanje i civilizovano ponašanje svakoga na političkoj sceni.
Srpska napredna stranka stavlja do znanja građanima Kragujevca, a i cele Srbije da već duže vreme imamo ponudu da učestvujemo u lokalnoj vlasti u Kragujevcu. Zato je, između ostalog, notorna laž da iza dešavanja u ovom gradu stoji bilo ko od srpskih naprednjaka.
Podsećamo da nikada nismo, niti ćemo biti gladni vlasti. Nismo se rodili u foteljama i nismo, kao neki, beskompromisno hitali za privilegijama. Da je tako, Srpska napredna stranka bi odavno činila vlast u Beogradu.
Ključni princip delovanja Srpske napredne stranke jesu promene. One se ne iskazuju u broju funkcija ili količini političke moći, već kroz promene koje donose dobrobit građanima Srbije. Nije naš problem ako neko, polazeći od sebe, suštinu svog bitisanja u političkom životu vidi isključivo kroz privilegije i lično i stranačko bogaćenje. Ako neko ima problem sa srpskim naprednjacima, mi smo u svakom trenutku spremni za to da naš rad i poštenje građani ponovo ocene na izborima.

{jathumbnail off}

Pratite nas na našemTELEGRAM kanalu

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu