"Pokušaj kriminalizacije Predsednika neće proći" - iKragujevac


Politika

U još jednom sasvim beznadežnom i unapred na neuspeh osuđenom pokušaju da u narodu uruše ugled našeg Predsednika Aleksandra Vučića, takozvana opozicija kroz KRIK istinskih političkih očajnika ovoga puta prevazišla je čak i sebe samu!

Nerazumevajući da u politici ipak nije i ne sme sve da bude dozvoljeno, barem ne bez posledica po sopstveni rejting, u neskrivenoj želji da kompromituju onoga koga vide kao glavnu i najveću prepreku svojim bestidnim planovima da se opet domognu vlasti, u sopstvenu političku žabokrečinu uvode i najmračnije likove kao „krunske svedoke“!
U čiji kredibilitet izgleda uopšte ni ne sumnjaju?!
Ili je nešto drugo tu posredi?!
Političko beščašće, to svakako.
Sve zaklinjući se u pravnu državu, sada im ne smeta curenje podataka iz istrage. Računajući, valjda, da će korist od pokušaja kriminalizacije Predsednika biti veća od eventualne štete.
Što je još jedan nedvosmislen pokazatelj da politiku ne razumeju.
Jer, jednostavno je to, ne poznaju i ne shvataju - narod.
Što i nije neko čudo, jer njegovu sudbinu nikada nisu ni delili. Kao što nikada nisu imali milosti za obične ljude. Čiju su kožu drali s jednakom nemilosrdnošću kao likovi u čije navodne iskaze imaju bezrezervno poverenje. Potcenjujući pri svemu tome ogroman broj građana za koje misle da će „izjavama“ ubica, krvnika i narko dilera nekako da preume i preokrenu.
Za jedno su, mora se priznati, sasvim u pravu: dobro su odabrali metu svojih prljavih igara. Shvatili su da je upravo naš Predsednik Vučić glavna brana njihovom povratku.
Jer, narod je, u nedostižnoj većini, prepoznao lidera kakvog želi, kakav nam je potreban i kakvog smo čekali dugo, dugo. Čoveka u koga imaju poverenje koje je zasnovano na radu, na rezultatima, na delu...
Ali, nije na nama da ih učimo da se pobeđuje rezultatima.
Narod nagrađuje dela, kao što kažnjava nedela. Gde spada i satanizacija Predsednika, čak i njegove najuže porodice.
U to će se uveriti vrlo brzo, na još jednom ispitu narodne volje, već s proleća.
Kada će oni još jednom biti potučeni do nogu.
Što, uostalom, za narod i zemlju nije ni bitno.
Važno je što će opet pobediti narod, njegova volja i njegov izbor.
A to je, van svake sumnje, Aleksandar Vučić, naš Predsednik i Srpska napredna stranka! Sa svim onim što je urađeno proteklih godina, uprkos svemu.
Živi bili, pa videli!
Gradski odbor Srpske napredne stranke Kragujevac 

Pratite nas na našemTELEGRAM kanalu

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu