Da li je DS zaista za borbu protiv korupcije ? - iKragujevac


Politika
DS neće štititi nikoga ko je bio u bilo kakvom koruptivnom odnosu sa bilo kim, kaže Nada Kolundžija

BEOGRAD - Poslanica Demokratske stranke Nada Kolundžija izjavila je danas da ta stranka podržava svaku inicijativu koja doprinosi borbi protiv korupcije i dodala da DS neće štititi nikoga ko je bio u bilo kakvom koruptivnom odnosu sa bilo kim.
“DS je spremna da podrži svaku inicijativu koja bi doprinela potpunom odgovoru na pitanje da li je među političarima bilo onih koji su bili u koruptivnom odnosu sa bilo kim u ovoj državi pa i sa Miškovićem. Dodatni razlog zbog čega DS smatra da je jako važno doći do tog odgovora je činjenica da političari vladajuće većine stalno tu temu nameću kao deo političke kampanje protiv političkih protivnika", rekla je Kolundžija novinarima u parlamentu.

Kolundžija je ocenila da nosioci najvažnijih državnih funkcija koji se ponašaju na taj način pokazuju nemoć nadležnih institucija da daju odgovore i dodala da svaki put kada nadležne institucije pokažu nemoć anketni odbor jeste odgovor koji može da pomogne u iznalaženju onoga što jeste utvrđivanje činjenica po tom pitanju.
Ona smatra i da DS s pravom tvrdi da nosioci najviših državnih funkcija danas to koriste kao političku kampanju i kroz medije pokušavaju da diskvalifikuju svoje političke protivnike.

“DS neće štititi nikoga ko je bio u bilo kakvom koruptivnom odnosu sa bilo kim", poručila je Kolundžija i dodala da je “u koruptivnom odnosu onaj koji korumpira i onaj koji je korumpiran". 

 

 

Pratite nas na našemTELEGRAM kanalu

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu