Nikola Dašić: Amaterizam i populizam u politici i gradskim poslovima nije opcija - iKragujevac


Politika

Kandidat SNS za gradonačelnika Kragujevca Nikola Dašić (45) veruje da bi se aktuelni gradonačelnik Radomir Nikolić kandidovao i za sledeći mandat da je tako odlučio i dodaje da je Nikolić ispunio zadatak koji je dobio od predsednika Aleksanda Vučića i da je spreman da se posveti novim zadacima.

On je u intervjuu za list "Politika" od četvrtka rekao da ga 12-godišnji staž u SNS-u i višegodišnje iskustvo u IO stranke kandiduju za mesto gradonačelnika.

Govoreći o kampanji za predstojeće izbore Dašić je rekao da će ona biti disciplinovana i fokusirana na lični kontakt sa građanima.

Dašić je tradicionalnim političkim partnerima i budućim saradnicima poručio da od njih očekuje vredan, efikasan i pedantan rad.

"To dugujemo komšijama, svim građanima, ali pre svega našoj deci. Amaterizam i populizam u politici i gradskim poslovima nije opcija", rekao je Dašić.

On je dodao i da informacija o podelama u kragujevačkom odboru SNS nije tačna, a kao dokaz naveo je jednoglasno usvajanje liste.

"Normalno je da postoje i nezadovoljni pojedinci. Postoje ljudi koji su se umorili i oni koji jednostavno nisu zadovoljili svoje lične apetite, ali SNS nije aparat za zadovoljavanje pojedinačnih ambicija već ozbiljna državotovorna politička opcija sa Aleksandrom Vučićem na čelu, koja je nebrojeno puta pokazala da brine samo i isključivo o građanima", rekao je Dašić.

Dašić je diplomirao Vojnotehničku akademiju u Beogradu, nakon čega je radio u Ministarstvu odbrane, Agenciji za privatizaciju i od 2012. godine kao savetnik guvernerke NBS Jorgovanke Tabaković.

Pratite nas na našemTELEGRAM kanalu

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu