Podrška politici mira, stabilnosti Srbije, pravdi i borbi za bolju budućnost, podrška Vučiću - iKragujevac


Politika

Pokret socijalista Kragujevac izdao je saopštenje za javnost koje vam prenosimo u celosti.

,,Srbija je preživela 5.Oktobar, izmučena, ranjena, opljačkana, dezorjentisana, osiromašena i bez dostojanstva i bilo kakve nade u bolju budućnost. Vođe 17 članica DOS-a učinile su sve da Srbiju obore na kolena. Taj 5.Oktobar je Srbija preživela, drugi ako ikad ponovo bude, neće preživeti.

Zato Gradski odbor Pokreta socijalista u Kragujevcu u potpunosti podržava politiku predsednika Aleksandra Vučića u borbi da Srbija bude uređena zemlja, da spreči destabilizaciju države i eskalaciju nasilja ostataka DOS-a i pridruženih fašista. Na svim izborima od 2012 godine do danas, narod je jasno odlučivao šta želi i kojim putem i sa kojim ljudima vidi svoju budućnost. To tako mora i da ostane. Samo izborima i samo mirnim putem može doći do promena. Svaki drugi scenario vodi u anarhiju, u nasilje i propadanje po svim pitanjima života.

Protesti da, nasilje NE!

Pružamo punu i iskrenu podršku predsedniku države i svim institucijama sistema da rade u skladu sa zakonima i preduzmu sve neophodne mere i aktivnosti na sprečavanju nasilja, anarhije i odlučivanju na ulicama. ''

Pratite nas na našemTELEGRAM kanalu

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu