Saopštenje za medije povodom upućenih pretnji smrću ministru spoljnih poslova, Ivici Dačiću - iKragujevac


Politika

Socijalistička partija Srbije Kragujevac izdala je saopštenje za medije povodom upućenih pretnji smrću ministru spoljnih poslova Republike Srbije, Ivici Dačiću.

,,Gangsterskoj i uzurpatorskoj gomili, koja se predstavlja kao vlast u Prištini, reklo bi se da ističe vreme. Gotovo svakodnevno obznanjuje neurotične ideje, nazivajući ih odlukama,kojima ogoljeno svedoči svoj kriminogeni milje, maskiran samozvanim institucijama nekakve kvazi države Kosovo.

Da srpski ministar diplomatije, Ivica Dačić, uspešno misionari za državnu stvar, i da radi na tome da Srbiju predstavi u svetu kao jedinstven prostor, zajedno sa Kosovom, i da njegovi napori daju plodove, govori najnoviji ispad izvesnog Pacolija. Ovaj, lažno predstavljeni diplomata, nekakve izmišljene države, u Bukureštu je besramno i bez zadrške,nemajući više nijedan argument na svojoj strani, a nikada ga nije imao, zapretio Ivici Dačiću i to smrću, atentatom.

Ovakvo ponašanje najbolje oslikava mračni naum i zaostalost udruženih grupa i klika sa Kosova i odasvuda, da na prepad zauzmu prostor i zatočenu srpsku duhovnost, sa sve ljudima i proglasi ih za svoje. Ali, ovaj poduhvat unapred je osuđen na propast, jer svet ipak vodi neka pravda i svet ipak teži ravnoteži, tako da se klatno upravo okreće ka srpskoj strani.

Socijalisti Kragujevca, zdušno, kao jedan, stoje sa ostalim socijalistima jedinstvenog SPS-a, što smo potvrdili na nedavno održanom Kongresu, i poručuju da nema stanke u borbi za srpske nacionalne interese. A to je upravo ovo što radi naš predsednik Ivica, zajedno sa najvišim državnim rukovodstvom i predsednikom Republike, Aleksandrom Vučićem, i zbog čega žele da ga fizički isključe iz dijaloga za koji nisu sposobni.

Socijalistička partija Srbije očekuje da država Srbija pokaže svoju odlučnost i da nadležni organi usmere sve napore da se ova grupa otimača, napasnika i ubica s predumišljajem nađe tamo gde im je i mesto – u kazamatima, gde obitavaju oni koji se uče humanosti i onome što se zove civilizacijskim vrednostima.''

Pratite nas na našemTELEGRAM kanalu

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu