Dušan Zeka Aleksić napušta ZZŠ Veroljuba Stevanovića - iKragujevac


Politika

Odbornik liste ''Zajedno za Šumadiju'' Dušan Zeka Aleksić objavio je na svom fejsbuk profilu da napušta stranku. Njegovu objavu prenosimo vam u celosti.

,,Protivnik sam grupisanja aktuelnih lokalnih političara u bilo kakve predizborne kolone i koalicije, posebno one koje su već postojale i neslavno su se završile, pre svega na štetu građana Kragujevca a zatim i stranku ispred koje sam biran za odbornika.

Svako svoj program i ljude i pred glasače. To važi i za vladajuće i za opozicione stranke.

Kao što sam rekao, deo takvih neprirodnih predizbornih dogovora ne bih bio a ne mogu da utičem na to da se ne dese. Ali mogu da utičem na to da deo njih ne budem. Kragujevcu su potrebni novi lideri i nova energija, ne predizborne "cenzus" a postizborne "kud koji mili moji" koalicije.

Prihvatio sam se obaveza na sportskoj funkciji kojima ću se u potpunosti posvetiti u narednom periodu (pored svojih dosadašnjih obaveza koje nisu male) i to je drugi razlog zbog koga sam doneo odluku da u ovom momentu odem sa političke scene.

Mandat odbornika ću vratiti stranci na čijoj sam listi biran i o tome sam obavestio nosioca izborne liste Veroljuba Stevanovića. Stranci Zajedno za Šumadiju i kolegama odbornicima želim svu sreću u daljem radu i uspehe. ''

Pratite nas na našemTELEGRAM kanalu

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu