No pasaran za Veroljuba Stevanovića! - iKragujevac


Politika

Da li će biti koalicije sa Veroljubom Stevanovićem, samo je jedno od mnogobrojnih pitanja na koje je odgovorio gradonačelnik Radomir Nikolić u emisiji "Epicentar".

"Ne bih mogao da dozvolim da sa onim koji je upropastio Kragujevac radim istu njegovu priču ili da idem za njim i ponovo krpim njegove rupe", rekao je Nikolić gostujući na televiziji Kragujevac.

On je dodao da već mesec dana sluša o povratku svog prethodnika Veroljuba Stevanovća na vlast u Kragujevcu i naveo da zbog toga neki put bude ljut, a neki put mu ga je žao.

"On ili pravi građane Kragujevca dementnima i senilnima ili je on takav, ja ne znam o čemu se u ovom trenutku radi. Ja mu ne dozvoljavam da to čini od građana i zbog toga jesam ljut na njega. Kao da su građani Kragujevca zaboravili kako je bio kada je on bio gradonačelnik, kao da ne znaju zaposleni u javnom sektoru da su plate kasnile 12, sedam ili pet meseci, kao da ne znaju koliko je smeća bilo na ulicama", rekao je Nikolić.  

"On se sada nudi Aleksandru Vučiću o kome je do juče pričao da je diktator, da će da sruši s vlasti socijalni bunt u roku od šest meseci i da će on da vodi taj bunt. Možda je sve to zaboravio", rekao je gradonačelnik Nikolić. 

Nikolić je rekao da već mesec dana sluša Stevanovića kako moli Vučića da ga primi i vrati vlast u Kragujevcu, kao da Vučić ne zna šta je Stevanović napravio od Kragujevca i kao da SNS nije ozbiljna organizacija koja vodi računa o svojim gradonačelnicima i sama rešava problem ako neko ne vodi posao kako treba. 

"Veroljub Stevanović svaki put kada ima problem unutar svoje stranke i odborička grupa počne da mu se raspada što se događalo u više navrata, mora da izmisli da će da uđe u vlast ili da ja idem u Portugal, Kinu ili za predsednika Skupštine Srbije, iako nisam ni poslanik", rekao je Nikolić u emisiji "EPICENTAR". 

On je rekao da je možda vreme da neko Stevanoviću kaže da mu je vreme za političku penziju, da bude svestan toga i radi ono što rade ljudi u tom dobu.

Nikolić je ocenio da ne veruje da će u Kragujevcu biti političkih trzavica i problema, i da ne očekuje da će da se pojavi nova politička struktura koja može da ugrozi vladajuću kojoj se, kako je ocenio, ne može ništa zameriti u funkcionisanju grada "od socijale do sporta". 

Pratite nas na našemTELEGRAM kanalu

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu