Predstavljeno novo rukovodstvo SPS-a - iKragujevac


Politika

 

Novo rukovodstvo GO SPS u Kragujevcu, koga čine predsednik, Ivica Momčilović, sa potpredsednicima, Miodragom Nikolićem, dr Zoranom Prokićem, dr Jelenom Maslovarom Jovanović i dr Miladinom Boškovićem i sekretarom IO GO SPS Stefanom Nikezićem, predstavlja u pravom smislu reči spoj mladosti i iskustva i jasan je odraz kontinuiteta, jedinstva i podrške koju ova organizacija uživa u članstvu, kod predsednika Ivice Dačića, zamenika predsednika dr Slavice Đukić Dejanović i svih potpredsednika SPS-a.

U narednom periodu novo rukovodstvo socijalista u Kragujevcu sa svojim predsednikom, Ivicom Momčilovićem, sprovešće mnoštvo aktivnosti usmerenih na stavljanje u funkciju svih resursa koje SPS ima, a to je osnaživanje partijskih saveta koji obrađuju teme iz različitih oblasti života i rada – ekonomija i finansije, obrazovanje, socijalna politika, zdravstvo, lokalna samouprava i komunalni razvoj. Socijalisti stavljaju do znanja da su spremni da prevaziđu sve izazove koji im se ispreče, a radi stvaranja lepšeg, boljeg i udobnijeg mesta za život. Kragujevac kao sinonim komfornog života građana jeste neprekidno u fokusu socijalista.

Izbori za savete građana mesnih zajednica jesu jedna od sledećih važnih aktivnosti SPS-a, kako bismo svoj politički program mogli da neposrednije i bliže predstavimo građanima i realizujemo tamo gde se odvija stvarni život ljudi. Drugo važno pitanje jeste u vezi sa predstojećim predsedničkim izborima – SPS ima svog kandidata za predsednika države, ali je istovremeno spreman da razgovara i podrži mogućeg zajedničkog kandidata vladajuće koalicije.

Konačno, novo rukovodstvo i predsednik SPS-a u Kragujevcu, Ivica Momčilović, otvoreno je za medije, kao i do sada, da razgovara na bilo koju temu od javnog interesa za građane Kragujevca, koji su uvek znali da prepoznaju politiku njihovog SPS-a. 

Pratite nas na našemTELEGRAM kanalu

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu