Terevenka batočinskih demokrata 24. marta! - iKragujevac


Politika

Da se predizborna kampanja zahuktava, pokazuje nesvakidašnji potez batočinskih demokrata, koji su "proslavili" 24. mart uz terevenku i muziku.  

Prenosimo u celosti saopštenje opštinskog odbora Srpske napredne stranke u Batočini:

Dok se juče cela Srbija ujedinila u tome da dostojanstveno obeleži 24.mart, i sedamnaestu godišnjicu početka NATO agresije, i dok su se u Varvarinu, Gračanici, Prokuplju, Aleksincu, Kosovskoj Mitrovici ljudi sećali tih tragičnih dana i žrtava agresije na našu zemlju, opštinski odbor Demokratske stranke u Batočini, na čelu sa predsednikom opštine i kandidatkinjom na predstojećim lokalnim izborima su ovaj dan obeležili uz muziku, iće i piće koktelom u kafani, na koji su pozvani odabrani Batočinci, članovi Demokratske stranke, Zajedno za Šumadiju, Jedinstvene Srbije ...

Ne likujući ni najmanje zbog toga što skup nije ispunio očekivanja i namere tvoraca, i ne ulazeći u to odakle bankrot stranci novac za takvu vrstu izbornog hedonizma, Srpska napredna stranka ne može a da ne osudi bezobzirnu nesaosećajnost sa onima koji su tog dana na različite načine postali žrtve i trenutak u kome je sve podređeno samo, jedino i isključivo njihovom opstanku na vlasti.

UJEDINjENI MOŽEMO SVE nije fraza, to je nasušna potreba današnje Srbije, u kojoj se ogromna većina ujedinjuje u dostojanstvu i saosećajnosti, a neki u mržnji i sitnosopstvenim interesima. Ali, s obzirom na oskudnu podršku koju oni i njihov šef Pajtić uživaju u Batočini i ostatku Srbije, ovakve ceremonije kao jučerašnja terevenka će uskoro postati ružna prošlost.

Pratite nas na našemTELEGRAM kanalu

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu