Batočinski naprednjaci smenjuju predsednika opštine - iKragujevac


Politika

Opštinski odbor Srpske napredne stranke u Batočini poziva sve odbornike da na predstojećoj sednici Skupštine opštine glasaju za razrešenje predsednika opštine Batočina Radiše Miloševića.

Kako navodi Opštinski odbor Srpske napredne stranke u Batočini, po konačnom rešenju Agencije za borbu protiv korupcije broj 014-07-00-00119/2013-11 kojim je jasno i nedvosmisleno utvrđeno da je predsednik opštine podredio javni interes privatnom i time prekršio Zakon o agenciji za borbu protiv korupcije.

Saopštenje OO Srpske napredne stranke u Batočini prenosimo u celosti:

"Srpska napredna stranka već godinama izražava osnovanu sumnju u koruptivne radnje predsednika opštine Batočina, netransparentno trošenje novca u fudbalskim klubovima, prebacivanje novca iz opštinskog budžeta privilegovanim preduzećima bliskim Demokratskoj stranci, i ovo je samo očigledan dokaz da smo u bili u pravu.

Pozivamo sve stranke i odbornike da ne razmišljaju uskostranački, već da se svi zajedno ujedinimo u poštovanju institucija Republike Srbije, i time svi pokažemo da nam je zaista stalo do vladavine prava i uspostavljanja reda u svim društvenim oblastima."

Pratite nas na našemTELEGRAM kanalu

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu