OO SNS Batočina poziva predsednika opštine Batočina Radišu Miloševića da podnese ostavku - iKragujevac


Politika

OO SNS Batočina poziva predsednika opštine Batočina Radišu Miloševića da posluša predsednika svoje stranke Bojana Pajtića i hitno podnese ostavku na mesto predsednika opštine Batočina. 

Agencija za borbu protiv korupcije nedvosmisleno je utvrdila,  da je prekršio Zakon o Agenciji i javni interes podredio privatnom time što je godinama prebacivao novac iz opštinskog budžeta preduzeću čiji je stoprocentni vlasnik sin njegovog rođenog brata Milan Milošević.

Srpska napredna stranka godinama ukazuje na potpuno neracionalno i "burazersko" trošenje novca svih građana, koji kroz različite ugovorene i specijalizovane usluge završava u džepovima ljudi bliskim lokalnoj vlasti, pri čemu opština u svakom smislu nazaduje, investicije su godinama ravne nuli, a za poljoprivredu se izdvaja skoro 20 puta manje novca nego za fudbalske klubove. 

Zbog svega toga, najmanje što bi predsednik u ovom trenutku mogao da učini je da posluša svog stranačkog šefa, ispoštuje rešenje Agencije, i time zaustavi višegodišnju agoniju u kojoj se Batočina nalazi zbog neodgovorne politike. 

Pratite nas na našemTELEGRAM kanalu

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu