SNS: Pajtić ne zna gde mu je radno mesto! - iKragujevac


Politika

Srpska napredna stranka saopštila je danas da je najveći skandal to što Bojan Pajtić,"šef kriminalnog režima u Vojvodini", govori o nezavisnim institucijama kada svi građani znaju da je upravo on uništio sve nezavisne institucije.

"Građani su i ovih dana videli da Pajtić ne zna gde mu je radno mesto, ali da odlično zna da, šakom i kapom, deli ogromne pare građana Vojvodine i Srbije svojim partijskim pulenima za njihove tobožnje nevladine organizacije", navedeno je u saopštenju SNS.

Naprednjaci zahtevaju da Pajtić podnese ostavku jer građani Vojvodine ne mogu više da budu "taoci lopovluka, svireposti i bahatosti predsednika DS-a koji na najbrutalniji način otima novac od dece sa posebnim potrebama, kao u slučaju Heterlend, a više od 25 miliona narodnih para poklanja članovima svoje stranke".

Pajtić je ranije danas u saoipštenju naveo da DS ukazuje da je potrebno da Srbija postane država u kojoj će se poštovati nezavisne institucije i insistira na ostavkama ministara Nikole Selakovića i Bratislava Gašića, jer je to jedini način da dokažu da žele državu zasnovanu na vladavini parava.

Pajtić je naveo da podržava odluku generalnog sekretara stranke Branimira Kuzmanovića da podnese ostavku na mesto predsednika opštine Vračar na preporuku Agencije za borbu protiv korupcije i zatražio da to istu učine i dva ministra u Vladi Srbije.

Pratite nas na našemTELEGRAM kanalu

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu