Neće dozvoliti ugnjetavanje Vojvodine - iKragujevac


Politika

Potpredsednik Skupštine Vojvodine iz redova Liberalno-demokratske partije Milivoj Vrebalov ocenio je da bi nastavak "ugnjetavanja" Vojvodine mogao da dovede do stvaranja otpora i do radikalizacije prilika u toj pokrajini. 

"To što se u proteklih 12 godina nije učinilo dovoljno da se autonomija učvrsti pa se došlo i do toga da se njena autonomija danas dovodi u pitanje, da se daje 'municija' onima koji u tome vide samo dodatno opterećenje za gradjane, to bi trebalo konačno da otrezni sve stranke koje se zalažu za Vojvodinu i njenu autonomiju", rekao je Vrebalov. 

On je ocenio je da će 2013. godina biti godina izbora, jer vladajuća koalicija nije u stanju da reši ekonomske probleme u državi.

"Pozdravljam borbu protiv korupcije, ali će ona dobiti svoj puni smisao kada budu hapšeni svi koji su u tome učestvovali, dakle, bez selekcije. Ali, od toga narod ne može da se najede. Kao ni od evrointegracija pa ni od namera da se reši pitanje Kosova", kazao je Vrebalov.

Prema njegovim rečima, Srpska napredna stranka će raspisati izbore onoga momenta kada joj prestane rasti rejting, jer očekuje da nakon izbora postane "apsolutni gospodar" u Srbiji.
 

Pratite nas na našemTELEGRAM kanalu

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu