URS : Jednake šanse za sve - iKragujevac


Politika

Predugovor o izgradnji regionalnog autoputa Novi Sad – Ruma i Moravskog koridora dokaz je da su Ujedinjeni regioni Srbije uspeli da se izbore da počne istinsko stvaranje jednakih šansi za sve regione u Srbiji, saopšteno je danas iz URS. 

U saopštenju se podseća da je stvaranje jednakih šansi bilo jedno je od ključnih predizbornih obećanja URS i izražava zadovoljstvo što će i to obećanje biti ispunjeno.

Bez dobre infrastrukture nema ni razvoja, ni prosperiteta, ni ostanka mladih u svojim mestima, a bez autoputeva nema dolaska investicija, nema plasmana proizvoda i zato je izgradnja regionalnih autoputeva, kako se navodi, od životne važnosti za regione.
To nije samo ostvarenje višedecenijskog sna miliona ljudi koji žive u ovim regionima, već i istinska razvojna šansa za celu Srbiju.

Ujedinjeni regioni Srbije ističu da su zadovoljni što su u novoj Vladi Srbije za svega pet meseci uspeli da krenu putem ostvarenja svojih programskih ciljeva.

Umesto marketinga i bombastičnih izjava, URS radi i stvara, navodi se u sapštenju i ističe da Srbiju mogu oporaviti samo rad, disciplina, hrabrost i razvojni projekti.

-Tom cilju smo potpuno posvećeni i uvereni smo da ćemo, zajedno sa našim partnerima, stvoriti bolju i drugačiju Srbiju, poručuje URS.

Pratite nas na našemTELEGRAM kanalu

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu