Nedeljni horoskop za period od 23.07. do 29.07. - iKragujevac


Nedeljni horoskop

Ovan - Postavili ste listu ciljeva koje želite da ispunite u narednom periodu i delujete vrlo odlučno u raznim situacijama pred saradnicima. Nemate mnogo razumevanja za nečije izgovore i nikako ne želite da čujete reči odbijanja, bez obzira sa čije strane da dolaze. Vaša energičnost deluje impresivno. Važno je sačuvate dodatnu meru opreza ili diskreciju u ljubavnom životu, ponekad prvi utisak ume lako da zavara. Nije sve onako, kao što vam se čini na prvi pogled.

Bik - Zainteresovani ste za nove ideje i očekujete da vas neko od saradnika podrži prilikom poslovnog ugovaranja. Sada je pravi trenutak da upotrebite i adute sa kojima raspolažete. Važno je imate dobru koncentraciju u raznim susretima kako biste delovali što ubedljivije. U odnosu sa partnerom osećate talase pozitivnih emocija i spremni ste na niz kompromisa zarad zajedničke sreće. Dobro je što ste povezani sličnim željama i što imate uzajamno poverenje.

Blizanci
Prilično ste sigurni u svoje znaje i mogućnosti, dok vaši saradnici nepotrebno podstiču takmičarsku atmosferu. Ipak, to vam neće smetati da ostvarite svoje poslovno-finansijske namere. U većini slučajeva svoje obaveze i zadatke rešavate bolje i efikasnije od drugih. U ljubavnom životu, spremni ste da svom partneru ili osobi koja vam se dopada saopšitete neke važne planove. Nećete oklevati i da se upustite u određeni "izazov" koji nagoveštava zanimljivo emotivno iskustvo.

Rak - Pomalo subjektivno tumačite nove događaje na poslovnoj sceni i dešava se da potpuno nehotično umanjujete nečije sposobnosti. Potrebno je da se usaglasite sa svojim saradnicima oko uvažavanja različitih interesa, pre nego što donesete neku novu ili važnu odluku. Skloni ste čestim promenama svog emotivnog raspoloženja. Kada se nalazite u nekoj osetljivoj fazi najbolje je da prepustite svom partneru da kreira zajednicke planove. Imajte poverenja u voljenu osobu.

Lav - Ponekad je neophodno da učinite više od drugih i da strpljivo sačekate na završne rezultate. Nema razloga da ističete svoje zasluge, posebno ako na takav način provocirate nekog iz svog okruženja. Uskoro će svako dobiti ono što mu pripada i vi ćete moći da predahnete. U odnosu sa partnerom imate različita viđenja nekih zajedničkih događaja. Potrudite se da svojim tumačenjem ne unosite dodatni nemir u ljubavni odnos. Sve će se rešiti na dobar način.

Devica - Saradnici podržavaju vaše ideje i to saznanje vam ide u prilog kada se zalažete za neke promene u svom okruženju. Stalo vam je da svi oko vas dobiju pravu ulogu ili da daju svoj maksimum kako biste ostvarili što bolje razultate. Prihvatite ponudu od jedne starije osobe. Često analizirate svoj ljubavni život i imate ustisak da ste vi ili partner negde zatajili. Bolje je da ne donosite samostalne zaključke, već da sve odgovore zatražite od bliske osobe.

Vaga - U vašem interesu je da sačuvate dobru poslovnu i društvenu poziciju. Važno je da napravite novu listu prioriteta. Nema razloga da obraćate pažnju na neke sporedne situacije koje vam oduzimaju dragocenu energiju ili vreme. Nalazite se u fazi „emotivnog privida“, te često na vrlo subjektivan način procenjujete partnerovo ponašanje i pronalazite razne zamerke. Pružite ruku pomeirenja ili ohrabrenja osobi koja to zaslužuje.

Škorpion - Različite poslovne prilike deluju vrlo podsticajno, te usmerite svoja interesovanja prema korisnim ciljevima. Važno je da prilagođavate svoj stil i vrednosne kriterijume prema zajedničkim interesima Ljubavna harmonija koju osećate u odnosu sa partnerom pozitivno utiče na vaše samopouzdanje. Oslonite se na svoja osećanja.

Strelac - Ponekad je teško da udovoljite raznim zahtevima koje imaju vaši saradnici, posebno kada vam se neko protivi bez ozbiljnih argumenata. Izbegavajte rasprave koje vas nepotrebno dekocentrišu ili udaljavaju od rešavanja postavljenih ciljeva. Udružite svoje interese sa prijateljima kako biste na dobar način spojili korisno i prijatno. Razgovarajte otvoreno sa voljenom osobom, jer postoje neke zajedničke sumnje koje ne traba da ignorišete. Prolongiranjem ništa ne rešavate, već samo ostajete u zabludi kako će se vremenom neke situacije same po sebi srediti.

Jarac - Ne želite da rizikujete u vezi poslovnih dogovora, ali vas neko „primorava“ na određeni korak. Želite samostalno da odlučujete o svojim prioritetima, ali nemate i odgovarajuće uslove koji su vam neophodni kako biste ostvarili sve svoje ciljeve. Čini vam se da vaš sentimentalni život sve manje nalikuje slici koju priželjkujete i zbog toga počinjete da se osećate nesigurno. Potrebno vam je ne samo nečije prisustvo, već i veliko razumevanje i emotivna pažnja.

Vodolija - Ponovo se nalazite se u kreativnoj fazi i preokupirani ste sa različitim idejama o poslovnoj saradnji. Potrebno je da ubrzate neke dogovore kako biste u najkraćem roku ostvarili sve svoje planove. Sada imate povoljne uslove u kojima možete ozbiljno da rešavate neka finansijskih pitanja. U odnosu sa voljenom osobom provejavaju tople emocije. Ono što priželjkujete, kao da se nalazi na dohvat ruke. Učinite sve što je u vašoj moći da usrećite svoju porodicu i partnera.

Ribe - Delujete vrlo energično i stalo vam je da ubrzate poslovni ritam u svom okruženju. Posebno obratite pažnju na nivo prilagođavanja u situacijama koje imaju veći uticaj na zajedničke interese. Važno je da sačuvate dodatnu meru opreza i diskreciju u ljubavnom životu, ponekad prvi utisak ume lako da zavara. Nema razloga da se zanosite za trenutnim impresijama. Uskladite svoje želje i mogućnosti u odnosu na partnerovo raspoloženje.

Pratite nas na našemTELEGRAM kanalu

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu