NEDELJNI HOROSKOP: Lava čeka neverovatna sreća, a Vagu važna odluka - iKragujevac


Nedeljni horoskop

Pogledajte šta su vam zvezde pripremile za ovu nedelju - možda se iznenadite.

Ovan

Ova nedelja je rezervisana za nove ljude i nove priče. Treba da razmislite sa kim možete lakše da sarađujete. Dobra komunikacija je ključ svega ove nedelje. Neka muška osoba iz Vašeg okruženja može pomalo da Vas uspori. Nemojte ulaziti u konflikte. Sada je vreme za kompromise. Zauzeti, može doći do prekida odnosa ove nedelje. Slobodni, moguć je početak neke značajne veze.

Bik

Dosta promena Vas očekuje na poslu. Pomalo ste usporeni i drugi ljudi Vam mogu to zameriti. Potrudite se da budete temeljni tokom nedelje i neka Vam motivacija bude novac. Dajte svoj maksimum i budite detaljni. Ne nervirajte se oko posla jer će se sve srediti, i to odjednom. Brinite više o svom zdravlju. Što se partnerskih odnosa tiče preko posla možete upoznati neku zabavnu osobu preko prijatelja. Zauzeti, ne nervirajte partnera svojim zahtevima. Ako ste Vi napeti, ne morate pokvariti odnos.

Blizanci

Ova nedelja je odlična za zabavu, bavljenje sportom/hobijem, ali je dobra i za ljubav. Iskoristite drugu polovinu da počnete neke nove saradnje koje ste već planirali. Sada je vreme za razmišljanje o honorarnoj zaradi, ako već imate posao. Skloni ste zaljubljivanju i flertu, naročito ako idete na neki kraći put. Zauzeti, posvetite se više partneru, neka bude u centru pažnje makar ove nedelje, jer će posvećenost ojačati vaš odnos.

Rak

Dajte svoj maksimum na poslu dok ste tamo, ali kad dođete kući, odmarajte. Dobro se osećate. Sada nije pravo vreme za štednju, već za trošenje novca. Imaćete ga konačno u izobilju i popraviće se novčana situacija. Neka mlađa ženska osoba može biti od pomoći. Ugodite partneru, provedite više vremena sa njim. Ako ste slobodni, nećete želeti promenu statusa.

Lav

Nisu svi kao Vi i ne morate se sa svima složiti. Dovoljno je da budete ljubazni i prijatni prema svima. Tako ćete izbeći rasprave. Prijatelji mogu dati dobar savet u vezi sa bilo kojim problemom. jer ćete se u suprotnom razočarati. Zauzeti, više ćete uživati u vezi ove nedelje. Venera ulazi u Vaš znak od polovine nedelje i poboljšaće odnos sa partnerom. Slobodni, imate priliku da upoznate više osoba i sreća je na Vašoj strani.

Devica

Sada ćete imati više prilika za upoznavanje neke nove osobe. Strastveni ste. Ono što je bitno je da ne treba da ulazite u tajne veze, nego neka sve bude javno i prihvatljivo. Romantični ste više nego inače. Ne prećutkujte partneru ništa što Vam smeta, budite otvoreni. Stvari će konačno početi da se rešavaju u Vašu korist. Do kraja nedelje pokušajte da rešite sve probleme i odradite obaveze koje ste započeli. Bitno je da održite fokus i bistri um.

Vaga

Dvoumite se šta da uradite povodom partnerskih odnosa. Dopada Vam se neka osoba iz društva, ali ne znate kako da joj priđete. Budite odvažni pa će se stvari odigrati u Vašu korist. Jako je bitno da ako ste u vezi ne preuveličavate stvari, nego da budete realni. Mlađa ženska osoba Vam može biti od pomoći na poslu. Nemojte otaljavati sve što radite nego budite temeljni. Sada je vreme za povišicu, povećanje cena proizvoda, u zavisnosti šta radite.

Škorpija

Ovaj nedelja je prilično zanimljiva u ljubavi. Naročito to važi od druge polovine nedelje. Nema više romantike, sada će samo biti bitno ko ima bolji stav, više novca, više samopouzdanja. Dopustite nekom da Vam priđe, nemojte biti nedostupni. Zauzeti, dajte sve od sebe da se partner oseća posebno i lepo u Vašem prisustvu. Sve će biti u redu na poslu, samo što ćete morati malo više da radite. Bitan je stav i želja za napretkom. Nemojte otaljavati posao. Sve što uradite lošije nego inače će biti primećeno. Saradnja sa kolegama je na prvom mestu i trudite se da je ostvarite.

Strelac

Venera ulazi u vatrenog Lava i donosi dosta prilika za ljubav. Prolepšali ste se, dobro se osećate, a moguće je i zaljubljivanje. Više ćete udovoljavati sebi i partneru, i moguće je neko putovanje. Slobodni, Vi će biti skloni flertu. Sve ide kako treba na poslu. Priliv novca je povećan. Sada je bitno da ipak ostavite nešto sa strane, da ne potrošite sve. Nemate probleme i jako ste zadovoljni poslom.

Jarac

Od druge polovine nedelje ćete imati dosta prilika da upoznate neke nove osobe, ako ste slobodni. Bićete otvoreniji za nova poznanstva, ali možete nove ljude. Neka ženska osoba Vam može napraviti neki problem na poslu, pa bi bilo dobro da ne tražite ni savet ni pomoć ni od koga, već da gledate samo kako da završite sve obaveze. Imate višak energije, bolje se osećate nego prošle nedelje.

Vodolija

Venera je u Vašem polju partnerstva. Romantični ste i dobro raspoloženi. Konačno se sve dešava onako kako ste zamislili. Imajte u vidu da, ako ste zauzeti, neke osobe iz prošlosti mogu da se pojave opet u Vašem životu. Ako ste slobodni, možete ući u neku vezu od polovine nedelje. Moguće je poboljšanje na poslu. Sve Vam ide od ruke, a i saradnici su vredni i agilni. Ne treba ništa da menjate, samo se držite istih pravila kao do sada.

Ribe

Provedite više vremena sa partnerom i prijateljima, družite se, to će Vam prijati. Ako ste slobodni, preko posla možete upoznati neku novu osobu koja će Vam privući pažnju. Bitno je da bude otvorena i dinamična. Zadovoljni ste poslovnom situacijom, iako dosta radite. Konačno ćete biti nagrađeni, makar pohvalom, ako ne povišicom. Krenulo Vam je i biće ovo dobra nedelja. Savet je da ne kupujete tehniku do kraja nedelje.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu