VIKEND HOROSKOP: Snažne emocije i velika očekivanja - iKragujevac


Nedeljni horoskop

VIKEND HOROSKOP: 17-18. mart 2018. godine: Subotu će, osim Dana svetog Patrika, obeležiti i Mladi Mesec u Ribama, približavanje koje je i intenziviralo emocije prethodnoga dana.

Mesec u drugom delu subote, 17. marta, prelazi u Ovna, prelazeći tako put od pasivnog i emocionalnog do energičnog i usmerenog na budućnost i kretanje napred. Mars ulazi u Jarca, donoseći usmeravanje na posao i praktične stvari.

Subota je, ističe britanski astrolog Gregori Skot, ekstremno složen dan kad je reč o emocionalnom životu. S jedne strane postoji velika nada da ćete nešto postići krenete li u akciju, ali sa druge strane možete upasti u zamku samosažaljenja ako ne uspete da ostvarite svoje želje.

Upravo zato što su emocije tako snažne i naglašene, bićete skloni velikim očekivanjima, skloni da maštate i sanjarite o svemu onome što bi moglo da bude, pa i zaleteti se sa procenom da je neko vaša srodna duša i ljubav vašeg života. Pazite da ne pokušate "da otupite" svoje emocije, posebno ne različitim štetnim sredstvima (a na Dan svetog Patrika biće veliko iskušenje da ih "utopite" u alkoholu), ali i da ne gradite kule u oblacima.

Zbog naglaska na energiji vode, subota je odlična su za sve koji se bave bilo kojim oblikom isceljivanja jer imaju sposobnost da je kanalizuju tako da pomaže i služi drugima. Oni koji nemaju isceliteljske sposobnosti, mogu zapisati šta žele u budućnosti – i zatim te želje otpustiti i dopustiti da se one ostvare sa vremenom, a ne očekivati da se to dogodi odmah.

Zapišite šta to želite – na primer, vezano uz posao iz snova (npr. "posao iz snova je izazovan, dobro plaćen, sa prilikama za putovanje, sjajnim kolegama, mogućnošću napredovanja), a na dno liste dodajte nešto u stilu "posao koji uopšte ne mogu da zamislim, posao koji je izvan mojih najsmelijih snova ili šta god da svemir želi za mene". Ista je stvar i s manifestovanjem veze iz snova: zapišite šta želite – Mlad Mesec u Ribama pomoći će vam da u to unesete intenzivne emocije – ali i tu ne očekujte da će se željena veza manifestovati preko noći.

U nedelju će Mesec u Ovnu biti u konjunkciji sa Venerom, Kironom i Merkurom. Energija se menja i naglasak sa emocija prelazi na delovanje i usmerenost na budućnost. "Zbog toga je dobro da zapišete manifestaciju u subotu jer ćete biti zaglavljeni u emocijama, izrazito pasivni, dok ćete u nedelju postati vrlo aktivni pa možete da budete vođeni u akciju da počnete da manifestujete ono što želite", savetuje G. Scott.

U nedelju biste mogli da budete i u misiji svog emocionalnog isceljenja. Zbog naglaska na znaku Ovna mogli biste da budete i potpuno usmereni na sebe, na ono što osećate i ono što želite – najbolji način da izbegnete da preterate u tome jeste da pomognete drugim ljudima, da nađete ravnotežu između svojih želja i nadanja a i služenja i pomaganja drugima, da nađete ravnotežu između sebe i ljudi koji vas okružuju.

Upravo u nedelju imate priliku uspostaviti takvu ravnotežu, poduzeti akciju da ostvarite svoje želje i nade a da pritom ne budete previše sebični i egocentrični. 

Pratite nas na našemTELEGRAM kanalu

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu