NEDELJNI HOROSKOP: VAGE, pašćete na ŠARM jednog LAVA, ali dobro RAZMISLITE! VODOLIJE, poželećete KORAK VIŠE u LJUBAVI! - iKragujevac


Nedeljni horoskop

Evo šta su vam zvezde namenile za ovu nedelju.

OVAN
Potrebno je da ne verujete previše drugima i njihovim pričama. Vrlo ste napeti ili nervozni kada vam neko nameće mišljenje ili traži od vas da se ponašate po šablonu. Morate to da prekinite kako biste bili svoji i radili onako kako vi to najbolje znate.

U ljubavi ste preterano radoznali. Sami ste i onda volite svašta da vidite i doživite. Nova iskustva. Imaćete dobru ljubavnu priču sa Vagom ili Blizancima. Ako ste u braku onda očekujte da se dese lepe stvari i više strasti. Zdravstveno ste u dobrom raspoloženju.

BIK
Bili ste izuzetno vredni prošle sedmice. Očekuje se od vas da budete ponovo i sada. Od poslovnog sastanka zavisi sve. Šta se budete dogovorili sa saradnicima tako će vam biti. Budite strpljivi i uspećete u svojim namerama. Budite spremni da će jedna vaša ideja biti na vrhuncu i doživeti svoj uspon.

Emotivno ćete biti vrlo napeti. Posebno ako ste sami. Imate problem kako da se približite jednoj Devici. Ukoliko ste u dužoj vezi, onda ste uznemireni zbog jednog Jarca koji vam se dopada. Ne znate šta sebi da kažete, kojim putem da idete.

BLIZANCI
Prihvatite dobru finansijsku podršku osobe iz znaka Strelac. Susret ili razgovor može mnogo da vam kaže o daljem napretku te saradnje. Važno je da imate ista interesovanja i iste interese. Oboje volite da se bavite poslovima koji vam donose zadovoljstva, zabavu, dinamiku i na kraju najvažnije od svega – novac.

Budite takvi i u ljubavi i prihvatite izazove i ponude koje su pred vama. Dobar odnos sa Rakom. Tražite osobu koja će vas usrećiti a ne stalno kritikovati. Posebno napet period između supružnika je tokom vikenda. Zdravlje vam je dobro ukoliko se ne nervirate.

RAK
Ne postoji problem ili prepreka koju niste u stanju da savladate. Ulazite u novi i bolji poslovni period koji će vas dovesti do visine zadatka a pre svega do dobrih ili bar boljih pozicija. Niste u prilici da sumnjate jer mislite da se sve okreće oko vas. Potrebna vam je volja i optimizam da izdržite sve što je pred vama.

Takođe je biti vrlo važno emotivno otvoreni prema voljenoj osobi. Ukoliko ste sami onda ćete primetiti da vam se udvara neko sa posla. Mudro ćete to odbiti i paziti na diskreciju. Sačuvajte vedar duh za dobro zdravlje.

LAV
Važno je sada sačuvate posao u svojim rukama. Nije važno kakav je ali je dobar jer bolji nemate. Mada ste znak koji ne čeka bolje dane već ih stvarate sami, bilo bi dobro da se spemite za nove poslove koji vas očekuju već od kraja nedelje. Nađite svoj mir i stabilnost pored nekog ko je kućevni tip.

Ako želite da uđete u vezu sa Ovnom ili Škorpijom, onda ćete se namučiti. Oni nisu lak zalogaj, već traže pažnju i snagu emocija. Posesivnost im je često imperativ. Ako ste u braku sa osobom iz vodenog znaka onda očekujte manju raspravu. Zdravstveno obratite pažnju na vene, cirkulaciju.

DEVICA
Drugi vas često prate u radu i žele da otkriju vaše ciljeve i želje. Naravno vi ste dovoljno pametni i inteligentni da ništa posebno ne otkrivate. Mudro radite i ćutite. Imate dobru sedmicu za rad tako da se očekuje da ćete zaraditi i više nego što ste planirali.

Ova sedmica nosi na emotivnom polju napetost i nervozu a vi se i dalje ponašate promenljivo. Niste zadovoljni sa sobom a verovatno niste zadovoljni ni sa osobom sa kojom živite. Moguć raskid ili pauza. Nećete se viđati jedno vreme. Oni koji su slobodni mogu da očekuju bolje dane. Privlači vas osoba iz znaka Ribe a sigurnost vam ide kroz znak Bik.

VAGA
Dobili ste jednu novu količinu dobre energije koju svakako morate da iskoristite. Budite pomalo pragmatični, sagledajte posao sa svih strana. Bilo bi dobro da se bavite nekim poslovima koji su povezani sa posredovanjem. Odlična zarada. Ukoliko radite u firmi bićete predmet ogovaranja. Budite izvan tih malograđanskih provokacija. Sačuvate sebe, svoje dostojanstvo.

Ako ste sami onda ćete pasti na šarm jednog Lava, mada Škorpija će biti bolji izbor. Ukoliko ste u braku onda vas očekuje napetija sedmica puna prepirki, napetosti. Budite parlamentarni sa više razumevanja za drugu stranu.

ŠKORPIJA
Ulazite u dobru poslovnu nedelju. Morate biti spremni na sve a posebno na intenzivan rad i veliko ulaganje. Imaćete susret sa osobom koja je na položaju i koja može da vam promeni kurs poslovanja. To će biti svakako od velikog značaja i očekujte dobru zaradu.

Ova sedmica donosi intenzivno druženje sa voljenom osobom i to može značiti i bolji odnos, popravku starih loših vremena. Ukoliko ste sami imate problem sa nekim moralnim dilemama. Poslušajte sebe i ono što u vama tinja i zrači. Izlazite što više. Zdravstveno brinete o načinu ishrane i gojaznosti.

STRELAC
Niste raspoloženi za takmičenje. Neki od vas traže da testirate svoje sposobnosti, posebno intelektualne. To je dobro jer ćete ih pobediti ali je loše jer ćete biti u deresiji što morate da se uopšte dokazujete. Budite spremni na svakakve napade i zahteve saradnika, poslovnih partnera, klijenata.

Srećom novca će biti pa će umanjiti tu tenziju. Emotivno ste u dobrom raspoloženju sa Rakovima, Ribama ili Vagama. Oni traže oslonac u vama. Ako ste u braku onda ste ponosni na svoju zajednicu. Zdravstveno vas muči kičma.

JARAC
Imate stabilnost i smirenost koju svakako posedujete kao znak. Ono što je potrebno jeste da nastaviti tim putem da idete. Uspešno plivate u svim poslovnim vodama, posebno kada nemate sreće ili novca da se izvučete iz krize. Od nedelje imate susret sa moćnim osobama koje će vas uputiti u bolji posao.

Emotivno se vezujete za osobu koja je u vezi. Ako ste sami to će vam biti izazov ali nikako perspektiva jer postoji mogućnost dubokog zaljubljivanja. Ako ste u braku onda ćete biti puni strasti i raspoloženi za partnera i sve njegove želje. Zdravlje vam je sasvim zadovoljavajuće.

VODOLIJA
Delujete pomalo ljutito ukoliko nije po vašem. Svaki posao koji radite je za vas veliki izazov i vi to volite. Niste osoba koja sedi i čeka već se odmah predajete izazovima. Zbog toga često planete ili na sebe navučete gnev konkurencije. Pazite na taj deo u ophođenju. Treba biti smiren bez obzira na modernu sadašnjicu.

Emotivno se oslonite na Jarčeve a manje se družite sa Vagama. Možda će vas jedan Rak zainteresovati dovoljno da mu ponudite zajednički život. Zdravstveno mislite na svoj nervni sistem.

RIBE
Imate problem sa neizmirenim računima. Nikako ne dozvolite da vas drugi ocenjuju, posebno vaše znanje i vaše kvalitete. Veoma ste sposobni za sve što radite i to nije ništa novo za ovo sazvežđe. Vaša dominacija je možda suptilana ali ste veoma snažni u svakom smislu posebno kada je dejstvo neke ideje u pitanju. Novca će biti, bez brige, samo strpljenje je važno.

U ljubavi ignorišete problem u braku. Zbog toga možete biti bez emotivne podrške, strasti. Ukoliko ste sami dobro slaganje imate sa Rakom ili Škorpijom. Zdravstveno obratite pažnju na glasne žice.

Slika govori više od hiljadu reči
Pratite iKragujevac na Instagramu