Pogledajte šta vam zvezde preporučuju: Nedeljni horoskop za period od 2.10. do 8.10.2017. - iKragujevac


Nedeljni horoskop

Ovan
Potrebne su vam precizne informacije o različitim događajima na poslovnoj sceni, kako biste na najbolji način ostvarili svoje dugoročne ciljeve. Prilično ste istrajni u svojim namerama u svakom pogledu i to će se pokazati od posebnog značaja. Izbegavajte razne dogovore pod nekim sumnjivim okolnostima. U odnosu sa voljenom osobom nailazite na nove nesuglasice, ali prihvatite emotivnu varnicu kao pozitivan impuls koji vodi ka zbližavanju.

Bik
Potrebno je da se vešto prilagodite na različite uslove poslovanja i da ostanete dosledni u svojim namerama. Nemojte dozvoliti da vam u odlučujućim situacijama nedostaju optimizam ili jaka volja. U susretu sa saradnicima ili prijateljiva kad god vam se ukaže prilika upotrebite svoje najjače adute. Imate utisak da partner olako prelazi preko nekih važnih događaja ili da umanjuje vašu ulogu. Moguće je da ste suviše u svojim oscenama.

Blizanci
Većina novih događaja deluje podsticajno na vaše okruženje, tako da vas očekuju brojni kontakti na raznim stranama sa saradnicima. Obratite pažnju na interesantne ideje koje će vam predložiti jedna mlađa osoba, jer u zajedničkom dogovoru možete da ostvarite posebne rezultate i dobitak. Potrudite se da sačuvate pozitivno raspoloženje koje vas prati u odnosu sa ljubavnim partnerom. Emotivna bliskost deluje na oboje vrlo inspirativno i lekovito u svakom pogledu.

Rak
Stalo vam je da poboljšate svoj odnos sa saradnicima i delujete optimistično u proceni mogućnosti sa kojima raspolažete. U nekim poslovnim fazama vam je neophodna i diplomatska nota, kako biste izmirili različite suprotnosti koje postoje u pregovorima. Možda vaš odnos sa partnerom ima svoje uspone i padove, ali na kraju sve što je dobro ispliva na površinu i vi delujete zadovoljno. Nema razloga da se zadržavate na temama koje vas iritiraju ili udaljavaju.

Lav
Sposobnost dobrog opažanja i sjajne koncentracije vam pomažu da ostvarite svoje poslovne ciljeve. Važno je da u susretu sa saradnicima podstičite kreativnost u idejama, jer uskoro vas očekuje zajednički dobitak i mogućnost za obnavljanjem nekih poslovnih dogovora. Pokazaće se da partner ume da ispuni sva vaša očekivanja. Predstoji vam period nežnosti i zadovoljstva. Ako ste slobodno obratite pažnju na nove susrete i prilike koje ćete imati.

Devica
Većinu zadataka rešavate na vešt način i brže od drugih, ali postoje problemi koji zahtevaju dodatni napor i dobru koncentraciju. Izbegavate da vam neko diktira pravila ponašanja ili poslovanja, tako da se oštro suprotstavljate svima koji na neki način ugrožavaju vaše interese. Prolazite kroz različite emotivne faze, jer sa većim zakašnjenjem dobijate odgovor od jedne bliske osobe. Bolje je da u skladu sa svojom prirodom na sve gledate sa optimizom.

Vaga
Nalazite se u sjajnoj formi i sa velikim optimizmom procenjujete ishod kroz sve poslovne i privatne događaje koji vas prate. Trenutak je da preuzmete inicijativu kako biste u potpunosti ostvarili svoje namere. Umete da navedete partnera na svoje potrebe i delujete veoma ubedljivo kad god se neko suprotstavi vašim željama.

Škorpion
Nalazite se pred dilemama i potrebno je donesete ozbiljnu odluku. Obratite pažnju na informacije koje mogu da vam olakšaju realizaciju planova koje ste postavili, uloga i angažovanje jedne mlađe osobe za vas će se pokazati kao dragocena. Kada god se nalazite u prilici možete da kombinujete praktične interese i lično zadovoljstvo. U ljubavnom odnosu sve izgleda prividno dobro, ali nemojte potcenjivati partnerovu ćutljivost. Važno je da se pravilno razumete.

Strelac
Umete vešto da procenite povoljnu priliku i da iskombinujete praktična rešenja sa raspoloženjem svojih saradnika, što predstavlja dobar model uspešnog poslovanja. Potrudite se da budete umereniji prilikom nekih finansijskih ulaganja kako biste izbegli neke neprijatnosti. Delujete vrlo odgovorno i ne dopada vam se da neko drugi tumači vaše namere ili osećanja. Hrabrost je kada bliskoj osobi na prvi način izražavate svoje emotivne vrline ili slabosti.

Jarac
Zainteresovani ste za nove ideje i očekujete da vas neko od saradnika podrži prilikom poslovnog ugovaranja. Sada je pravi trenutak da upotrebite i adute sa kojima raspolažete. Važno je imate dobru koncentraciju u raznim susretima kako biste delovali što ubedljivije. U odnosu sa partnerom osećate talase pozitivnih emocija i spremni ste na niz kompromisa zarad zajedničke sreće. Dobro je što ste povezani sličnim željama i što imate uzajamno poverenje.

Vodolija
Nalazite se u sjajnoj formi i imate vrlo ambiciozne poslovne planove. Uz određenu dozu mudrosti i sa dobro osmisljenim potezima, lako možete da ostvarite uspeh na više polja. Pojačajte inicijativu u situacijama kada se traži najbolje finansijsko rešenje. Stalo vam je delujete inspirativno i da održite romantičnu sliku u odnosu sa bliskom osobom. Ponekad je vaša emotivna inspiracija neodoljiva za partnera. Uživaćete u raznim situacijam u ljubavnom životu.

Ribe
Prolazite kroz različite faze stvaralačkog raspoloženja ili mogućnosti, te ponekad nemate dovoljno strpljenja za nečije izgovore. Važno je da se fokusirate na primarne planove i da ispunite sve svoje obaveze. Prija vam nečija pažnja ili postupci koji vas inspirišu na novu ulogu. Srećni ste što uz sebe imate odgovarajuću osobu.

Pratite nas na našemTELEGRAM kanalu

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu