Nedeljni horoskop za period od 21.08. do 27.08.2017. - iKragujevac


Nedeljni horoskop

Ovan
Povremeno osecate laganu stagnaciju u svom stvaralačkom izrazavanju ili potrebu da se psihički rasteretite od nekih nagomilanih obaveza. Važno je da angažujete pouzdane saradnike, kako biste ostvarili sve zajedničke interese na dobar način i u predviđenom roku. Dobro procenite svoje mogućnosti, pre nego što pokrenete novu ljubavnu inicijativu. Pokažite više diskrecije, naročito pri susretima koji obiluju snažnim emocijama ili prikrivenim strastima.

Bik
Postoje velike šanse da pridobijete saradnike za podršku u nekim planovima koje imate. Potrudite se da vas shvate ozbiljno, jer uz nečiju asistenciju možete da ostvarite uspeh na više polja. Nema razloga da umanjujete svoje kriterijume ili novčana potraživanja. U odnosu sa voljenom osobom učinite nešto čime ćete na poseban način obeležite zajednički život. U ljubavi ne postoje granice, ako pored sebe imate osobu sa kojom delite zajedničku sreću.

Blizanci
Angažovani ste na različitim stranama i uspešno rešavate sve zadatke koji su pred vama. Potrebno je da pravilno usmerite svoju stvaralačku energiju ili da pojačate koncentraciju. Nečija asistencija prilikom rešavanja novčanih dilema, pokazaće se od velike koristi. U odnosu sa voljenom osobom doživljavate novu i uzbudljivu romansu. Sve može da se ulepša ili promeni na dobar način kada ste nadahnuti romantičnim osećanjima koja vas zbližavaju.

Rak
Nalazite se u sjajnoj formi i imate zanimljive ideje. Potreban vam je dobar podsticaj ili neko ko bi vas podržao u odlučujućim situacijama. Vašu dobitnu kombinaciju, predstavlja spoj lepih i korisnih stvari u različitim pravcima. Poznato vam je da se ljubavna pravila menjaju i da vam je dozvoljeno sve ono sto vodi ka zajedničkoj sreci ili zadovoljstvu. A emotivna faza u kojoj se nalazite najčešće određuje vase želje ili mogućnosti.

Lav
Imate dobru ideju i neko vam sugeriše u kom pravcu treba da tražite efikasna rešenja. Ako želite da ostvarite u potpunosti svoje ciljeve, onda nema razloga da odlažete sprovođenje poslovnih zadataka. U odnosu na partnera delujete tajanstveno i to uglavnom ostavlja suprotan utisak od onoga što biste želeli. Bolje je da otvoreno razgovarate o stvarima koje utiču na vašu emotivnu nesigurnost. Očekuje vas susret iznenađenja koji će vas obradovati i nadahnuti.

Devica
Preokupirani ste sa različitim idejama i ponudama, ali u skladu sa svojim afinitetima birate posao za koji vam se čini da ima najvise izgleda za uspeh. Potrebno je da osmislite dobar plan kako biste na efikasan način ispunili svoja očekivanja i pri tome ostavili utisak na saradnike. Imate sjajan odnos sa partnerom, ali ponekad ste previše zaneti svojim željama i ne obraćate pažnju na nečije reakcije. Pokušajte što bolje da se prilagodite na sva pravila zajedničkog života.

Vaga
Stalo vam je da budete dobro informisani o novim prilikama kako biste uvek reagovali u najboljem momentu. Potrebno je da pokažete i određenu dozu mudrosti u pregovaranju sa nekim saradnicima, nemojte dozvoliti da vas neko ubeđuje da prihvatite polovična rešenja. Smišljeno odlažete razgovor sa partnerom ili suočavanje sa nekim situacijama koje vas iritiraju. Važno vam je da sačuvate dobar odnos sa bliskim osobama i da se ne ipterećujete sporednim temama.

Škorpion
Većinu zadataka rešavate na vešt način i brže od drugih, ali postoje problemi koji zahtevaju dodatni napor i dobru koncentraciju. Izbegavate da vam neko diktira pravila ponašanja ili poslovanja, tako da se oštro suprotstavljate svima koji na neki način ugrožavaju vaše interese. Prolazite kroz različite emotivne faze, jer sa većim zakašnjenjem dobijate odgovor od jedne bliske osobe. Bolje je da u skladu sa svojom prirodom na sve gledate sa optimizom.

Strelac
Nalazite se u kreativnoj fazi i forsirate ubrzani tempo u odnosu na svoje saradnike. Sve što činite nailazi na sjajan prijem u vašem okruženju, jer imate jasnu viziju i ulivate veliko poverenje. Dobro je da objedinite neke poslovne interese sa i privatnim zadovoljstvom. Osećate veliki emotivni zanos i zahvaljujući svom partneru sada možete da uživate u nekim romantičnim situacijama. Potrudite se da oko sebe širite dobru energiju i radost.

Jarac
Stalo vam je da efikasno i na originalan način odgovorite na nečije zahteve. U kombinaciji blistave intuicije i praktične pameti možete da ostvarite najbolje rezultate na više polja. Sada imate povoljnu situaciju da rešavate finansijska pitanja ili da investirate u neke imovinske apekte. U ljubavnom odnosu ponekad treba postupiti po unutrašnjem ritmu, bez obzira na „strogi glas razuma“ ili na neka utvrđena pravila. Potrudite se obradujete voljenu osobu.

Vodolija
Mudro sprovodite svoje planove i vešto balansirate između saradnika koji imaju drugačije poslovne kriterijume ili stavove. Važno je da budnom okom pratite sva aktuelna dešavanja i da reagujete u pravom trenutku. U odnosu sa voljenom osobom najčešće zagovarate one situacije koja odgovaraju vašem raspoloženju ili afinitetima za kojima se trenutno povodite. Ipak, partner neće dozvoliti da sve bude po vašoj volji i nahođenju.

Ribe
Stalo vam je da sve bude u idealnom skladu, ali imate utisak da vam nedostaju osnovne informacije o nekim novim događajima na poslovnoj sceni. Ne želite da vas neko od saradnika drži u velikoj neizvesnosti i da se pogirava sa vašim poverenjem. Delujete zadovoljno u nečijem društvu, umete da stvorite čarobnu i ljubavnu atmosferu. Važno je da pravilno vrednujete nečija osećanja. Sve što se dešava u odnosu sa partnerom predstavlja lepši deo stvarnosti.

Pratite nas na našemTELEGRAM kanalu

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu