Nedeljni horoskop: Devici će sve želje da se ostvare, a Ribe čeka haos - iKragujevac


Nedeljni horoskop

Ovan
Obično regujete brzo i lakše od drugih umete da prepoznate svoju dobitnu kombinaciju. Sada se nalazite u sjajnoj poziciji da sprovedete u potpunosti neke svoje ideje u delo, ali vam je neophodna i nečija asistencija. Najbolje je da udružite interese sa grupom ljudi koje dobro poznajete i za koje vas vezuju i neki privatna iskustva. U odnosu sa voljenom osobom trebalo bi da sačuvate strpljenje, jer nije sve onako kao što vama izgleda. Pokažite više tolernacije.

Bik
Dovoljno ste preduzimljivi i snalažljivi prilikom pregovaranja, tako da saradnici imaju dovoljno poverenja u vaše profesionalne sposobnosti. Snalažljivost prilikom finansijskih transakcija, obećava dobru zaradu ili neki vid materijalnog dobitka koji će vas obradovati. Svojom pojavom ili nastupom umete da skrenete primetnu pažnju i da unesete pozitivan nemir u okruženje. Upotrebite svoj šarm u skladu sa emotivnom prilikom i inspiracijom.

Blizanci
Prihvatili ste aktivnu ulogu i neke dodatne obaveze koje su vam nametnuli saradnici. Sada nije pravi trenutak da prispitujete svoj poslovni odnos, već učinite sve što je potrebno da ispunite očekivanja i da podvučete crtu nakon završenog zadatka. Budite pažljiviji sa novim računima, izbegavajte razna preterivanja. Postoje neki dramski momenti u odnosu sa bliskom osobom. Najbolje ćete se razumeti kada se oboje otvoreno suočite sa dilemama koje vas prate.

Rak
Ostvarili ste niz uspešnih rezultata na različitim poljima i to vam daje za pravo da nametnete svoja rešenja pred saradnicima koji imaju drugačije mišljenje. Ponekad je neophodno da upotrebite notu diplomatije i da na zaobilazan način ostvarite svoje ciljeve. Delujete zadovoljno u ljubavnom životu i u odnosu sa voljenom osobom. Nema razloga da propuštate trenutke bliskosti i nežnosti. Partner vas inspiriše da se u potpunosti posvetite zajedničkoj sreći.

Lav
Primećujete da saradnici pažljivo prate ili ocenjuju vaše kompletno angažovanje. Preuzeli ste na sebe veliku odgovornost u različitim situacijama, sa namerom da utičete na sve važne aspekte u poslovnim pregovorima. Na kraju vas očekuju izuzetni rezultati. U ljubavnom životu ne dolazi do promena koje priželjkujete, ali vi ste uporni i ne odustajete lako od svojih vizija. Stalo vam je da izrazite svoju emotivnu i zavodljivu stranu ličnosti pred bliskom osobom.

Devica
Zahvaljujući dobroj strategiji koju ste primenjivali sada se nalazite se u sjajnoj prilici da ostvarite svoje dugoročnije poslovne interese. Potrudite se da što više investirate u raznim pravcima ili da se povezujete sa saradnicima koji imaju dobre ideje. Novi događaji koji vas prate u ljubavnom životu deluju ohrabrujuće. Osećate veliki emotivni zanos i zadovoljstvo u društvu voljene osobe, sve što činite je odraz zajedničke sreće koja vas ispunjava.

Vaga
Potrebno je da detaljno isplanirate različite detalje, koji deluju podsticajno na okolinu i potkrepljuju zajedničku viziju o uspešnoj saradnji. Nemojte zaboraviti da završna faza u poslovnim pregovorima ima odlučujuce značenje. Prolazite kroz razne faze emotivnog raspoloženja i često menjate svoje odluke. Osmislite novi nastup ili stil ponašanja u odnosu sa voljenom osobom, kako biste korigovali neke greške koje ste nedavno napravili.

Škorpion
Obratite pažnju na sve nove ili interesantne ideje, koje pružaju mogućnost za ubrzanim poslovnim napredovanjem. Ako se previše opustite i prepustite da stvari same idu svojim tokom, neko drugi može da zauzme vaš položaj ili povlastice koje uživate. Kada se nalazite u partnerovom društvu osećate da vas preplavljuju novi impulsi emocija, radosti i zadovoljstva. Voljenoj osobi uvek treba da poklonite najbolji ili najlepši deo sebe.

Strelac
Postoji niz iznenadnih događaja, kada treba delovati vrlo trezveno i efikasno. Konsultujte saradnike o nekim pitanjima koja prevazilaze vaše znanje ili iskustvo. Najbolje je da se dogovarate o svemu i da izbegavate razne zamke koje mogu da vam iskomplikuju poslovni odnos. Primećujete kod svog partnera česte promene u raspoloženju, što stvara dodatnu nervozu ili nesigurnost. Nema razloga da ignorišete osobu koja od vas očekuje razumevanje i podršku.

Jarac
Dinamika poslovnih događaja nameće ubrzani tempo i zahteva sposobnost veštog prilagođavanja na različite uslove ili situacije kroz koje prolazite. Potrebne su vam pouzdane informacije, pre nego što prihvatite veći izazov. Emotivni zanos ponekad treba kontrolisati, kako biste uspostavili korekciju u odnosu sa ljubavnim partnerom.

Vodolija
Potrebna vam je mudrost i taktičnost, pre nego što predstavite svoje planove pred saradnicima. Ne možete da ignorišete nečiji uticaj i zahteve, bez obzira na drugačije stavove o poslovnim rešenjima. Nakon iskrenog razgovora sa bliskom osobom, možete da donesete ispravniju odluku o svim zajedničkim planovima koje imate.

Ribe
Delujete promišljeno u odnosu sa na većinu saradnika i imate unapred pripremljena rešenja za razne situacije. Stalo vam je da pridobijete nečije poverenje ili naklonost u poslovnim krugovima. Važno je da nastavite pravilno da dozirate svoj stvaralački impuls sa zajedničkim interesima. Imate velika očekivanja u ljubavnom životu, ali postaje vam sve teže je da uskladite svoj ljubavni ritam ili afinitete u odnosu sa bliskom osobom.

Pratite nas na našemTELEGRAM kanalu

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu