Nedeljni horoskop 18.05.2015. - 24.05.2015. - iKragujevac


Nedeljni horoskop

 


OVAN
Potrebna Vam je mudrost i dodatno strpljenje, pre nego sto predstavite svoje poslovne planove pred saradnicima. Ne mozete da ignorisete neciji uticaj ili zahteve, bez obzira na drugacije stavove o zajednickim interesima. Ipak, veliki napor se na kraju isplati i u tome ce se pokazati Vasa poslovna umesnost ili uspeh. Potrudite se da bolje prilagodite svoje ponasanje u ljubavnom odnosu. Nema potrebe da kritikujete voljenu osobu ili da preuvelicavate necije mane. Mudro sacekajte, da partner prvi progovori ili da Vam poveri svoje dileme. Nakon iskrenog razgovora i uzajamnog poveravanja, mozete da donesete ispravniju odluku o buducim planovima.

BIK
Razliciti stavovi ili drugacija poslovna orijentacija u odnosu sa saradnicima, deluje kao otezavajuci faktor i to se odrazava na zajednicke dogovore i rezultate. Novi nesporazumi uticu na Vasu koncentraciju i profesionalnu angazovanost. Potrebni su Vam bolji uslovi kako biste ostvarili svoje ciljeve. Ne zelite da se povinujete pred necijim zahtevom, bez razumnog i detaljnog objasnjenja. Delujete zabrinuto u ljubavnom odnosu. Iznenadne promene u partnerovom ponasanju ili veliki izlivi emocija u Vama pobudjuju i dodatnu sumnju. Pokusavate da shvatite, sta se desava sa voljenom osobom kada se ne nalazi u Vasoj blizini. Nemate kompletan uvid u necije ponasanje i ne zelite da prihvatite sporednu ulogu.

BLIZANCI
Poslovna strategija koju sprovodite donosi samo delimicne rezultate, sto Vam ne uliva narocito samopouzdanje pred saradnicima. Potrudite se da budite dovoljno promisljeni, pred osobom koja moze da Vas okarakterise na pogresan nacin ili da upotrebi Vase izjave u svoju korist. Ponekad je tesko zakljuciti, ko i koliko dobija u poslovnoj saradnji. Ne dopada Vam se emotivno osporavanje, jer mnoge stvari koje cinite nisu po merilima ili po ukusu voljene osobe. U neformalnim susretima ne uspevate da privucete neciju paznju, cak ni uz pomoc zavodnickog sarma i poznatih "ljubavnih trikova". Imate potrebu da promenite neki ustaljeni ritual u partnerskom odnosu ili da uticete na tok dogadjaja, zelite da ulepsate svoj intimni i ljubavni zivot.

RAK
U susretu sa saradnicima cesto provejava zajednicko nepoverenje ili pritajeni sukobi zbog razlicitih poslovnih interesa. Neko Vas indirektno sputava da ostvarite svoje namere, zbog toga trpite izvesnu nepravdu ili gubitak. Nema potrebe da izgovarate pogresne reci pred saradnicima koje ne poznajete dovoljno, budite mudri i suzdrzani. Sacekajte na povoljniju priliku za uspesnom akcijom. Potreban Vam je neko da Vas emotivno inspirise i dodatno oraspolozi. Od voljene osobe ocekujete vise paznje i neznosti, nego sto dobijate. Ne krijete svoje razocarenje zbog nekih postupaka i zahtevate detaljna objasnjenja. Ponekad treba pravilno dozirati emocije i razum, strast i mastu, i sve to u zavisnosti od okolnosti ili prilike u kojoj se nalazite.

LAV
Zadovoljni ste zbog novih informacija koje kruze na poslovnoj sceni, prepoznajete moguci dobitak ili potencijalni uspeh. Stalo Vam je da delujete ubedljivo pred saradnicima koji sumnjaju u Vase profesionalne i organizatorske sposobnosti. Nemojte dozvoliti da zbog sitnih interesa napravite pocetni propust i izgubite necije poverenje. Svaki potez dobro isplanirajte. Osecate novi emotivni uzlet i zelite da ostvarite svoje namere, bez obzira na povremeno nerazumevanje svoje okoline. Partner ima drugaciju orijentaciju i deluje nesigurno, ali veruje u Vase dobre namere. Zadrzite samopouzdanje i optimizam. Ne mozete ocekivati da neko prihvati Vasu zivotnu viziju ili da uvazava Vase potrebe, ako ne dajete dobar primer.

DEVICA
U skladu sa svojim perfekcionistickim zahtevima delujete zabrinuto zbog necijih komentara, ali prvi utisak ume lako da zavara. Potrebno je da se vesto prilagodite na razlicite uslove poslovanja i da ostanete dosledni u svojim namerama. Nemojte dozvoliti da Vam nedostaju optimizam i jaka volja. U susretu sa saradnicima upotrebite svoje najjace adute. Imate utisak da partner olako prelazi preko nekih vaznih dogadjaja. Ponekad razlicita vidjenja stvari ili dogadjaja mogu da uslove ljubavni razlaz, ali i da stvore novu priliku za emotivnim zblizavanjem. Uz blisku osobu sve moze da se ostvari i prevazidje na dobar nacin, neka Vas pravilno doziranje mudrosti, emocija i strasti navedu na zajednicko ljubavno resenje.

VAGA
Nove informacije i dogadjaji na poslovnoj sceni potvrdjuju Vasa ambiciozna ocekivanja. Delujete vrlo zahtevno i spremni ste da preuzmete vodecu ulogu pred saradnicima. Stalo Vam je da u poslovnim pregovorima tacno definisete zajednicke odnose, pravila ponasanja ili deobu interesa. Zelite da se izborite za sto bolje poslovno-finansijske interese i uslove. Vodite aktivan drustveni zivot i rado se pojavljujete na javnim mestima. Prizeljkujete nove ili neobicne emotivne kontakte na razlicitim stranama. Ono sto drugima deluje tesko ili nemoguce, za Vas predstavlja uigranu varijantu emotivnog potvrdjivanja. Ocekuju Vas prijatne promene i novi dogadjaji u odnosu sa voljenom osobom.

ŠKORPIJA
Nailazite na nerazumevanje u svojoj okolini i imate utisak, da neko od saradnika ne ceni dovoljno Vas napor i zalaganje. Ponekad treba prihvatiti teze okolnosti, kako biste eliminisali mogucnost ucenjivanja ili poslovne kontakte koji ne zadovoljavaju Vase osnovne kriterijume. Vazno je da pravilno usmeravate svoju kreativnu energiju kroz rad ili stvaralastvo, kao i da se distancirate od osobe koja Vas dodatno opterecuje. U ljubavnom odnosu pokusavate pravilno da sagledate razlicite aspekte partnerovog ponasanja, ali ne pronalazite zadovoljavajuci odgovor. Nema potrebe da reagujete na osnovu prvog impulsa, vec sacekajte da se stisaju uzavrele strasti. Dobro resenje ili istinu je moguce sagledati, tek sa odredjene emotivne distance.

STRELAC
Prihvatili ste dodatne obaveze i aktivnu ulogu u novim dogadjajima na poslovnoj sceni. Potrebno je da se pravilno informisete, pre nego sto jasno definisete svoje poslovne interese. Nema razloga da forsirate svoje ciljeve pred saradnicima, najbolje je da Vasi rezultati ilustruju znanje ili sposobnosti koje posedujete. Ponekad Vam nedostaju strpljenje i odredjeni diplomatski maniri. Zaboravite na lazne obzire ili na strogi glas razuma u ljubavnom zivotu i sledite svoja osecanja. Nema potrebe da se povodite za dramskim zapletima u drustvu voljene osobe. Ukoliko ste slobodni, spontano odgovorite na necije udvaranje ili na ljubavni poziv. Oslonite se na svoja osecanja u skladu sa emotivnom inspiracijom koja Vas prati.

JARAC
Stalo Vam je da se detaljno informisete o novim dogadjajima na poslovnoj sceni i da uticete na necije misljenje. Medjutim, taktika na kojoj insistirate ne donosi uvek i pozitivne rezultate. Neko Vas dovodi pred svrseni cin i indirektno odbacuje Vase ideje. Izbegavajte situacije za koje nemate dovoljno znanja, profesionalne umesnosti ili prakticnog iskustva. Pokusavate da promenite svoju ulogu u ljubavnom odnosu, za sada nemate veliki uticaj na partnerovo misljenje ili odluke. Suvise je rano da donosite ocenu o ponasanju bliske osobe ili ozbiljan zakljucak o stvarima koje nisu po Vasoj volji. Ne dopada Vam se saznanje, da neko drugi bira ili odlucuje u Vase ime. Smirite svoje uzavrele strasti.

VODOLIJA
Delujete afirmativno i imate sluha za savremene ideje, kojima mozete da unapredite svoj poslovni stil ili profesionalno izrazavanje. Nalazite se u sjajnoj prilici da zavrsite niz korisnih poslova, koji ce Vam doneti psiholosko olaksanje i dobru materijalnu satisfakciju. Udruzite svoje poslovne interese sa proverenim timom koji obecava uspesnu i dugorocniju saradnju. Zbog emotivne nesigurnosti povremeno imate potrebu da proveravate svog partnera. Pokusavate da utvrdite sve slicnosti koje postoje u emotivnom privlacenju i razlike koje Vas udaljavaju. Vazno je da zajednicki odgovorite na sve ljubavne dileme. Ukoliko ste slobodni, neko ce Vas sarmirati svojom atraktivnom pojavom ili neobicnim stilom udvaranja.

RIBE
Uz svu azurnost i odgovornost koju izrazavate, ne mozete u potpunosti da udovoljite svim svojim saradnicima. Neko Vas nagovara da nastavite sa zapocetim poslovima i da se ne obazitere na propratne komentare ili na razlicita upozorenja. Povremeno osecate nedostatak volje ili koncentracije u obavljanju nekih rutinskih zadataka. Delujete uzdrzano i ne zelite da prekoracite svoja poslovna ovlascenja, stoga odlazete konacnu odluku. Cini Vam se da prolazite kroz novi "ljubavni suton". Nedostaju Vam veci izlivi emocija i strasti u ljubavnom odnosu. Partner cesto odsustvuje iz Vama nepoznatih razloga, tako da Vam uskracuje svoju emotivnu paznju. Potajno prizeljkujete, da se ostvari jedan romantican susret ili Vasa "ljubavna vizija".

Pratite nas na našemTELEGRAM kanalu

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu