Nedeljni horoskop 20.04.2015. - 26.04.2015. - iKragujevac


Nedeljni horoskop

 


OVAN
Nalazite se u fazi kreativnog uspona i stalo Vam je da poboljsate svoj poslovni ili drustveni status. Osmislite dobar plan i mudro sacekajte na zavrsnu fazu u poslovnim pregovorima. Sve se svodi na precizno planiranje i na efikasnu primenu uspesnih formula. Vazno je imate dobru koncentraciju u poslovnim susretima. Emotivna inspiracija u Vama pobudjuje neobicne ideje, zracite pozitivnom energijom i umete da osvojite neciju paznju. U kombinaciji izrazajne maste i zavodnickih sposobnosti, delujete veoma privlacno na svoju okolinu. U skladu sa svojim emotivnim statusom ili afinitetima, odaberite i novu ljubavnu romansu.

BIK
Suvise ste ponosni da progovorite o odredjenim problemima koji Vas sputavaju i na takav nacin nepotrebno otezavate svoj poslovni ili drustveni polozaj. Ukoliko Vam je stalo da ocuvate dobre poslovne veze i rejting, prihvatite mogucnost sporazumnog dogovora. Postoje utvrdjena pravila koja morate ispostovati u poslovnoj saradnji, postupite po svojoj savesti. U ljubavnoj perspektivi, nema potrebe da se zavaravate velikim iluzijama i necijim obecanjima. Kao i do sada, sigurno je samo ono sto cvrsto "drzite u svojim rukama". Emotivno se rasplinjavate ili suvise mastate o osobi koja Vam je �nedostupna�. Smirite svoje strasti i prihvatite realnu sliku u ljubavnom odnosu.

BLIZANCI
Nalazite se u sjajnoj formi i imate zanimljive ideje. Po oprobanom receptu primenjujete uspesna pravila u poslovno-finansijskoj saradnji. Potreban Vam je dobar podsticaj ili neko ko bi Vas podrzao u odlucujucim situacijama. Vasa dobitna kombinacija, predstavlja spoj lepih i korisnih stvari u razlicitim pravcima. U odnosu sa voljenom osobom, ponekad Vam nedostaje pocetni zanos ili dovoljno hrabrosti da izrazite svoje emotivne namere. Kolebljivost moze da Vas navede na pogresan emotivni izbor. Ljubavna pravila se menjaju, dozvoljeno je sve ono sto vodi ka zajednickoj sreci i zadovoljstvu. Vas emotivni profil najcesce odredjuje Vase zelje ili mogucnosti.

RAK
Delujete energicno pred svojom okolinom i pokusavate da uskladite razlicite poslovne interese. Stalo Vam je da sacuvate dobar poslovni rejting, ali ne pristajete na necije dodatno uslovljavanje. Potrebno je da odredite jasniju granicu izmedju svojih interesa i poslovnih standarda koje namece grupa saradnika. Ne zelite previse da analizirate svoj ljubavni zivot, ne dopada Vam se kada Vas neko sputava ili ogranicava na izbor. Psiholoski i emotivni pritisak kod Vas stvara suprotan efekat. U odnosu sa voljenom osobom postoje razlicite potrebe i interesovanja, ali stalo Vam je da premostite ljubavni nesklad i da ostarite novu harmoniju.

LAV
Nalazite se u stvaralackoj fazi i zagovarate ubrzani poslovni ritam u svom okruzenju. Zarad velikih ambicija povremeno umete da prekoracite osnovna pravila ili da energicno sprovedete svoju volju, bez prethodne konsultacije sa saradnicima. Ipak, zaostrena poslovna klima naterace Vas da povucete nove poteze i da korigujete svoje propuste. U ljubavnom zivotu, uporno pokusavate da se nametnete kao autoritativna licnost pred svojim partnerom. Stalo Vam je da udjete u neciji "ljubavni trag". Postoji osoba koja deluje vrlo izazovno na Vase emotivno raspolozenje, ali Vi za sada morate da je trpite. Profiltrirajte svoje misli i osecanja, pre nego sto donesete novu odluku.

DEVICA
Angazovani ste na razlicitim stranama i budnim okom pratite nove dogadjaje na poslovnoj sceni. Potrebno je da postavite listu prioriteta u dogovoru sa saradnicima, kako biste racionalnije koristili svoje znanje ili energiju. Korisne informacije mogu da Vam olaksaju put do afirmacije i poslovnog uspeha. Vazno je da plasirate svoje ideje na pravom mestu. Ukoliko Vam je stalo do emotivnog zblizavanja ili pomirenja sa voljenom osobom, upotrebite svoje skrivene adute. Zarad zajednicke srece, ucinite sve sto je potrebno da fascinirate blisku osobu. Nema razloga da odustajete od dobrih namera, uzivajte u situacijama koje Vas emotivno zblizavaju.

VAGA
Delujete promisljeno u razlicitim situacijama, stalo Vam je da pridobijete necije poverenje ili naklonost u poslovnim krugovima. Informacije sa kojima raspolazete ne predstavljaju pouzdane kriterijume, ali bez velikih izazova nema ni poslovne afirmacije. Vazno je da pravilno dozirate svoj stvaralacki impuls sa zajednickim interesima. Skloni ste cestim promenama u ponasanju i raspolozenju, cini Vam se da neko indirektno "kontrolise" Vase kretanje. Prizeljkujete vecu emotivnu slobodu ili priliku da ostvarite svoje ljubavne namere, ali dogadjaji ne idu u zeljenom pravcu. Tesko Vam je da uskladite svoj ljubavni ritam i afinitete u odnosu sa bliskom osobom.

ŠKORPIJA
Osecate dodatni priliv kreativne energije i ne mozete da se pomirite sa prosecim rezultatima. Dobijate podrsku u svojoj okolini i imponuje Vam saznanje, da saradnici imaju dovoljno poverenja u Vase znanje ili profesionalne sposobnosti. Potrebno je da preuzmete odgovarajucu inicijativu, kako biste ostvarili svoje poslovne namere. Ukoliko se Vasa osecanja nalaze ispred glasa razuma, to predstavlja dobar predznak. Ucinite sve sto je potrebno, da ulepsate svoj intimni zivot i odnos sa bliskom osobom. Potrudite se da delujete zanosno i privlacno u razlicitim prilikama. Ljubavni zanos u Vama budi novu energiju i neku skrivenu snagu.

STRELAC
Delujete vrlo energicno i aktivno ucestvujete u razlicitim dogadjajima na poslovnoj sceni. Umete da ostvarite korisne ciljeve i imate veliki uticaj na svoje saradnike. Dinamika poslovnih dogadjaja namece ubrzani tempo i zahteva sposobnost vestog prilagodjavanja. Stalo Vam je da vecinu stvari drzite pod strogom kontrolom, kao odraz svog poslovnog stila i prestiza. Nalazite se u fazi emotivnog uzleta ili nove ljubavne inspiracije. Emotivni zanos koji osecate u Vama budi zelju za strasnim susretima. Zracite pozitivnom energijom, neko pobudjuje fluid i "ljubavnu iskru" u Vasim ocima. Ukoliko ste slobodni, ocekuje Vas "susret iznenadjenja" ili neciji poziv.

JARAC
Imate utisak da se nalazite ispred drugih i samouvereno odbacujete razlicite primedbe koje nisu po Vasoj volji. Preterano insistiranje na licnim interesima skrece paznju okoline i stvara dodatne probleme u poslovnoj saradnji. Potrebne su Vam pouzdane informacije i necije posredovanje, kao dodatna garancija da biste ostvarili svoje poslovne vizije. Nema potrebe da verujete u srecu koja dolazi iznenada ili bez odobravanja Vase porodice. Emotivni zanos ponekad treba "kontrolisati", obratite paznju na necije komentare. Skloni ste cestim promenama u raspolozenju. Preuvelicavate svoje emotivne potrebe i cesto vrlo subjektivno ocenjujete partnerovo ponasanje.

VODOLIJA
Delujete aktivno na razlicitim stranama i umete da prenesete stvaralacki impuls ili kreativnu energiju na svoju okolinu. Blic inteligencija ili sposobnost efikasnog prilagodjavanja, predstavljaju Vas glavni adut u poslovnim susretima. Umesto da se nadmudrujete sa neistomisljenicima prilagodite svoj stil izrazavanja u odnosu na utvrdjena pravila i visoke profesionalne kriterijume. Verujete u svoje zavodnicke sposobnosti, ali ne zelite da se vezujete za prolazne vrednosti. Potrebno Vam je necije prisustvo i emotivna naklonost, kao dodatni podsticaj za sire kreativno izrazavanje. Imate neobicne ideje i stalo Vam je da impresionirate blisku osobu u neobicnom i velikom stilu.

RIBE
Pazljivo analizirate kompletnu situaciju na poslovnoj sceni sa razlicitih aspekata i procenjujete svoje mogucnosti. Stalo Vam je da definisete prave profesionalne vrednosti i da ostvarite svoje ciljeve. Obratite paznju na korisne informacije. Potrebno je da primenjujete razlicite obrasce uspesnog poslovanja, kao dodatnu garanciju i psiholosku sigurnost. Ukoliko Vas neko navodi na slobodnije emotivno izrazavanje, prihvatite dobar podsticaj. Odgovorite na nove emotivne signale ili na neciju ljubavnu poruku. Pokusavate da predvidite neciju reakciju, ali spontanost u izrazavanju osecanja deluje pozitivno na Vas odnos sa bliskom osobom. Oslonite se na svoja osecanja.

Pratite nas na našemTELEGRAM kanalu

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu