Nedeljni horoskop 29.09.2014. - 05.10.2014. - iKragujevac


Nedeljni horoskop


OVAN
Jasno Vam je da imate sjajnu poslovnu priliku koju ne treba propustiti. Obnovite neke poslovne veze ili kontakte, pridruzite se timu saradnika za koje Vas vezuju slicne aspiracije i profesionalni interesi. Vazno je da se opredelite za varijantu koja omogucava napredovanje na poslovnoj lestvici. Budite pazljiviji sa ulaganjem novca i imovine. Imponuje Vam saznanje da se nalazite u centru paznje, razliciti susreti na Vas deluju vrlo podsticajno. U ljubavnom zivotu dozivljavate novu radost i prija Vam bliskost u odnosu sa voljenom osobom. Ponekad i "male stvari" imaju "veliku car", ako ih pravilno vrednujete i razmenjujete sa bliskom osobom. Sacuvajte svoju emotivnu inspiraciju i "ljubavnu srecu".

BIK
Delujete vrlo odlucno u svojim namerama, saradnici imaju pozitivan uticaj na Vasu anagazovanost i na poslovnu procenu. U situacijama kada su isprepleteni poslovni uspeh i emotivno zadovoljstvo, osecate psiholoski pritisak i dodatnu odgovornost. Slobodno prihvatite novi poslovni izazov, kao dobru priliku da testirate svoje sposobnosti u vise pravaca. Partner pokusava da resi zajednicke dileme i ocekuje Vasu emotivnu podrsku. Sve ima svoj pravi smisao, ako postoji zajednicki dogovor, skladni odnosi i dobra volja. Nemojte dozvoliti da neko sa strane narusava Vasu porodicnu harmoniju ili ljubavni odnos. Sacuvajte svoj svet intime samo za bliske i drage osobe.

BLIZANCI
Delujete vrlo ambiciozno i angazovani ste na razlicitim stranama, na srecu okolina Vas podstice na kreativno izrazavanje. U zavisnosti od licnog interesovanja ili motivacije, birate poslovnu varijantu koja donosi najbolje rezultate. Ipak, nemojte dozvoliti da u Vama prevlada neskromnost ili potreba da odlucujete o zajednickim interesima. Imate dobar predosecaj i zelite da ostvarite svoje ljubavne namere. Osecate emotivnu inspiraciju i svet oko sebe posmatrate, kao da se nalazite na "zlatnom vrhuncu" srecnih uticaja i dobrih mogucnosti. Ucinite sve sto je potrebno da osvojite neciju emotivnu paznju i da pridobijete iskrenu naklonost.

RAK
Ocekujete da neko ozbiljno prihvati Vase poslovne ideje i smeta Vam osecaj neravnopravnosti u odnosu sa saradnicima. Ipak budite dovoljno strpljivi, na zaobilazan nacin mozete da ostvarite povoljnije rezultate na razlicitim stranama. Uskoro Vas ocekuje neki vid zasluzene nagrade ili materijalna nadoknada, kao potvrda Vasih profesionalnih sposobnosti i uticaja. Partner pokusava da Vas oraspolozi na razlicite nacine i da ispuni Vasa ocekivanja. Emotivno razumevanje i uzajamno dopunjavanje u ljubavnom odnosu, predstavlja pozitivan pomak u odnosu na neke prethodne dogadjaje koji su Vas zabrinjavali. Prihvatite dobar ljubavni podsticaj na osnovu svog unutrasnjeg glasa.

LAV
Stalo Vam je da u narednom periodu ostvarite neke nove ili perspektivnije kontakte na poslovnoj sceni. Da bi Vase ideje privukle paznju javnosti, potrebno je da ostavite dobar utisak u svakom pogledu. Od Vaseg ukupnog zalaganja i diplomatskog takta zavise konacni rezultati u poslovnim pregovorima. Vazno je da se pravilno nametnete ili da istaknete svoje sposobnosti. Delujete zadovoljno u ljubavnom zivotu, pored Vas se nalazi osoba koja iskreno brine o Vasim emotivnim zeljama i potrebama. Ukoliko ste slobodni, ocekuju Vas razliciti pozivi na susret. Prijace Vam necije interesovanje i nova ljubavna romansa. Dobro ste raspolozeni kada postoje novi emotivni izazovi i pojacana dinamika u ljubavnim susretima.

DEVICA
Uznemireni ste zbog nekih novih dogadjaja na poslovnoj sceni i pokusavate da razresite jedan nesporazum u odnosu sa saradnicima. Ipak, nema razloga za paniku i ishitrenost. Potrebno je da sprovedete brzu, ali i promisljenu akciju kako biste definisali zajednicke interese i prioritete. Sposobnost dobre koncentracije i pravilne procene uvecava Vasu sansu za uspesnim rezultatima. Nema potrebe da gubite dragocenu energiju, uporno pokusavate da promenite partnerovo ponasanje ili da uticete na sled dogadjaja koji ne zavise od Vase volje. Uvek postoji "zlatna granica" izmedju ljubavnih zelja i realnih mogucnosti i to sa obe strane. Sacuvajte emotivnu bliskost sa dragom osobom.

VAGA
Stalo Vam je da u narednom periodu unapredite svoj poslovni polozaj. Povremeno imate velike ambicije ili neskromna ocekivanja u susretu sa saradnicima. Zelite da profitirate u poslovima koji ne spadaju u Vasu osnovnu nadleznost. Vazno je da budete pravilno informisani o novim dogadjajima na poslovnoj sceni i da nudite parakticna resenja od zajednickog interesa. Umete da delujete leprsavo, pokusavate da uzivate u razlicitim situacijama ili da osetite lepsu stranu ljubavnog zivota. U svom euforicnom raspolozenju, zapostavljate neke porodicne obaveze ili jednu dragu osobu. Partner mozda nece imati dovoljno sluha za Vase nove izgovore, budite dosledni u onome sto pricate ili obecavate.

ŠKORPIJA
Imate dovoljno stvaralacke energije i jaku volju, ali pazljivo razmislite o svojim interesnim ciljevima. Potrebno je da osmislite dobru poslovnu strategiju, koja ce Vam omoguciti da se uspesno angazujete na razlicitim stranama. Sve se svodi na dobro planiranje i na pravilnu procenu realnih mogucnosti. Nalazite se u fazi kreativnog uspona na poslovnoj lestvici. Zadovoljstvo koje Vas prati u odnosu sa voljenom osobom predstavlja lepsi deo stvarnosti, koji utice na Vase raspolozenja i na zanos. Emotivna inspiracija i masta su neiscrpne, ako se nalazite u pravom drustvu ili uz osobu koja u Vama podstice lepe misli i "cudesnu energiju". Sacuvajte emotivno-romansijerski pogled na svet oko sebe.

STRELAC
Jasno Vam je da splet razlicitih okolnosti na poslovnoj sceni nalaze da prihvatite novu ulogu, koja zahteva bolje prilagodjavanje i delimicno ogranicava Vas uticaj. Potrebni su Vam diplomatski maniri i sira kompromisna varijanta, kao uspesna formula koja donosi dobitak. Dobro se snalazite u poslovnim situacijama koje mozete da prilagodite svojim merilima vrednosti. Nema razloga da provocirate svoju ljubavnu srecu, potrebno je da ostvarite pozitivan efekat u svakom pogledu. Ukoliko postoji nova osoba koja privlaci Vasu emotivnu paznju, budite dovoljno diskretni u svom ponasanju. Pogresan potez ili ljubavni rizik, moze da Vam stvori niz dodatnih komplikacija.

JARAC
Suocavate se sa novim dilemama, neko od saradnika Vas nagovara da nastavite sa zapocetim poslovima i da se ne obazirete na razlicita upozorenja. Povremeno osecate nedostatak volje ili koncentracije u obavljanju nekih rutinskih zadataka. Ne zelite da prekoracite svoja poslovna ovlascenja, stoga odlazete konacnu odluku. Nedostaje Vam emotivna podrska, ali ne dozvoljavate da neko menja Vase potrebe ili osnovne kriterijume. Partner cesto odsustvuje iz Vama nepoznatih razloga, tako da Vam uskracuje svoju emotivnu paznju. Potajno prizeljkujete, da se ostvari jedan romantican susret ili da osetite novi impuls. Sve je moguce, kada se Vasa osecanja i misli preklapaju.

VODOLIJA
Delujete vrlo angazovano na poslovnoj sceni i ne zelite da Vas neko usporava u planovima koje imate. Umesto da favorizujete takmicarski odnos sa saradnicima, promenite svoj stil ponasanja i nemojte ulaziti u finansijski ili u imovinski rizik. Udruzite svoje poslovne interese sa proverenim timom, koji obecava uspesnu i dugorocniju saradnju. Osecate emotivni nemir, voljena osoba ume lako da Vas podstakne na burnu reakciju ili na snazne izlive emocija i strasti. Vazno je da zajednicki odgovorite na sve ljubavne dileme. Ukoliko ste slobodni, neko ce Vas sarmirati svojom atraktivnom pojavom ili neobicnim stilom udvaranja. Ocekuju Vas nova i interesantna poznanstva.

RIBE
Delujete vrlo promisljeno u raznim situacijama, umete da procenite povoljnu priliku na poslovnoj sceni i da ostvarite svoje ciljeve. Sposobnost dobre koncentracije Vam omogucava da uspesno zavrsavate poslove na razlicitim stranama. Ocekuje Vas zajednicki dobitak i mogucnost za uspesnim kreiranjem ili prakticnim usmeravanjem poslovnih planova. U ljubavnom zivotu prizeljkujete vise uzbudjenja i neznosti u odnosu sa voljenom osobom. Potreban Vam je "mali podsticaj", da biste osetili veliki zanos, srecu ili emotivnu inspiraciju. Ukoliko ste slobodni, odgovorite na neciju poruku ili udvaranje. Ocekuje Vas zadovoljstvo u novom drustvu. Oslonite se na svoj unutrasnji impuls.

Pratite nas na našemTELEGRAM kanalu

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu