Nedeljni horoskop 21.07.2014. - 27.07.2014. - iKragujevac


Nedeljni horoskop


OVAN
Pokusavate da stvorite bolje uslove i da ostvarite svoje poslovne interese. Bez obzira na svoje prakticne sposobnosti, ne mozete uvek da uskladite razlicita interesovanja i da ispunite necija ocekivanja. Potrebno je da formirate nove kriterijume, saradnici ponekad imaju nezamenljivu ulogu u resavanju poslovnih dilema. Neko Vam daje dobar primer. Preispitajte svoju ulogu u odnosu sa jednom bliskom osobom. Delujete uznemireno, letargicno ste raspolozeni i skloni preterivanju u izrazavanju svojih osecanja ili potreba. Cesto reagujete impulsivno ili razdrazljivo prema voljenoj osobi, nema razloga da dodatno komplikujete svoj ljubavni odnos.

BIK
Preuzeli ste veliku odgovornost pred saradnicima, ali kada postoji sukob razlicitih uticaja i misljenja nije lako pronaci zajednicki interes. Potrebno je da podvucete crtu i da se opredelite za novi model uspesne saradnje. Ne mozete sve drzati pod svojom kontrolom i ne treba da se dokazujete na nekim pogresnim stranama. Primecujete razlicite detalje u ljubavnom odnosu i smisljeno zatvarate oci pred stvarima koje Vam se ne dopadaju, ali to je samo privremeno resenje. Partner ima svoje prioritete, tako da ne obraca paznju na Vase planove. Vi ste osoba koja ne pristaje na sporednu ulogu u zajednickom odnosu, ne zelite da trpite neciju samovolju ili emotivne hirove.

BLIZANCI
Stalo Vam je da ubrzate poslovni dogovor, ali postoje iznenadne komplikacije ili problemi koji Vas objektivno usporavaju. Neko od saradnika izbegava da ispostuje svoj deo obaveza, sto uzrokuje dodatne probleme. Delujete zabrinuto zbog novih informacija na poslovnoj sceni i ne zelite da se pomirite sa prosecnim rezultatima. Skloni ste cestim promenama u emotivnom raspolozenju, imate utisak da Vas neko opterecuje sa svojim zahtevima. Nema razloga da prigovarate voljenoj osobi zbog neispunjenih obecanja. Pokazite notu samokriticnosti, uzrok emotivnih nesporazuma se nalazi na obe strane. I sami nosite "deo krivice". Iskrenost u odnosu sa partnerom donosi novo emotivno zblizavanje.

RAK
Pokusavate da unapredite razlicite uslove i poslovne mogucnosti, ali zamerke koje upucujete svojim saradnicima ne donose zeljeni odjek. Osecate psiholoski pritisak u zelji da stvari dobiju pravi smisao i znacenje. Budite promisljeniji, prihvatite obaveze za koje postoje zajednicki interesi. Uvek postoji nacin da se ostvari dobar kompromis. Neko Vas inspirise na aktivniju ulogu u emotivnoj vezi. Nalazite se u prilici da promenite svoj ljubavni zivot i da dozivite neke nezaboravne ili carobne trenutke u bliskom drustvu. Upotrebite svoje zavodnicke manire, nemojte dozvoliti da Vam nedostaju mastovitost, romanticnost i neznost u drustvu voljene osobe.

LAV
U poslovnim krugovima cesto vodite glavnu rec i ocekujete od drugih da dosledno slede Vase ideje. Umete da nametnete svoje misljenje pred saradnicima i da ostvarite vaznu ulogu u poslovnim pregovorima. Zainteresovani ste za savremenija resenja i za profesionalno usavrsavanje. Blic procena mogucnosti i sposobnost dobre poslovne organizacije donosi novi uspeh. Uzivate u razlicitim emotivnim kontaktima ili susretima. Mnoge stvari postaju dostizne, tek kada svoje misli i osecanja podelite sa bliskom osobom. Osecate veliki emotivni zanos i ne krijete svoje odusevljenje, godi Vam ljubavni tretman koji dobijate u drustvu voljene osobe.

DEVICA
Delujete uznemireno zbog necije kritike i pokusavate da promenite osnovne uslove u svom poslovnom okruzenju. Ponekad nije lako ostvariti sve zamisljene ciljeve, ali Vi ne odustajete lako pred razlicitim preprekama. Vazno je da se pravilno ogranizujete, upotrebite uspesnu formulu i nemojte dozvoliti da Vas neko pretekne u namerama koje imate. Nailazite na necije emotivno nerazumevanje. Izmedju Vas i voljene osobe provejavaju "varnice", potrebno je da obnovite ljubavni dijalog i harmonicnu vezu. Ukoliko ste mladi ili slobodi, necije interesovanje ili postupke tumacite na pogresan nacin i u skladu sa svojim emotivnim potrebama.

VAGA
Nalazite se u fazi kreativnog uspona, tako da delujete snalazljivo i originalno u odnosu na svoju okolinu. Selektivno birate situacije u kojima mozete da predstavite svoje profesionalne sposobnosti. Ipak, povremeno treba da prihvatite kompromisnu varijantu. Vasa zelja da dominirate na javnoj sceni ili u odnosu sa blizom okolinom, ima svoje dobre i lose strane. Nema razloga da zaboravite na osnovna merila vrednosti ili na redosled stvari koje odredjuju u Vas intimni zivot. U odnosu sa voljenom osobom sve postaje "bledunjavo", ako ne postoji uzajamna iskrenost. Potrebno je da osetite zajednicki impuls koji Vas emotivno zblizava i dopunjava na razlicite nacine.

ŠKORPIJA
Pazljivije analizirajte svoje saradnike, kako biste pravilno razumeli njihove poslovne motive ili interese. Nema razloga da se ponasate razmetljivo pred poslovnim partnerima, na takav nacin skrecete paznju na sebe i dajete povod za razlicite komentare. Ispunjeni ste kreativnom energijom i promisljeno resavate komplikovane situacije. Dobro odmerite svoje ciljeve i ulogu koju imate. Razlikujete se po nacinu razmisljanja i delovanja u odnosu na voljenu osobu, ali to Vam nece smetati da osetite zajednicko zadovoljstvo. Ponekad "male emotivne varnice", imaju snazan ili pozitivan uticaj. Vas odnos sa bliskom osobom podseca na "ljubavnu igru", koja deluje inspirativno i zabavno.

STRELAC
Novi dogadjaji na poslovnoj sceni dodatno komplikuju Vas saradnicki ili statusni polozaj. Neko od saradnika nastoji da ogranici Vase mogucnosti, tako da Vas iznenada dovodi u neprijatnu situaciju. Nemojte dozvoliti da Vas neko isprovocira na poslovno-finansijski rizik. Budite dovoljno uzdrzani, ali i efikasni u svakom pogledu. U ljubavnom odnosu, partner uporno pokusava da Vam nametne svoje ideje ili pravila ponasanja. Ne zelite da se nalazite u necijoj "senci", ali ne vidite ni izlaz iz trenutne situacije. Ukoliko ste slobodni, ocekuju Vas zanimljivi susreti i neobicno poznanstvo. Do ljubavne romanse se stize kroz razlicite faze emotivnog zblizavanja.

JARAC
Okolina na razlicite nacine komentarise Vase poslovne ideje, stoga razmislite o necijoj sugestiji i uticaju. Nove dogadjaje treba da porocenjujete iz razlicitih uglova, kako biste pravilno sagledali sve mogucnosti ili ogranicenja koja vladaju na poslovnoj sceni. Zajednicki dogovor predstavlja pozitivan pomak u resavanju vaznih poslovnih aspekata. Nedostaje Vam podsticaj i topla emotivna faza, tako da preuvelicavate svoje potrebe i pronalazite razlicite zamerke. Nema razloga da se ponasate suvise strogo prema voljenoj osobi. Slobodno izrazite svoja potisnuta osecanja ili namere u odnosu sa bliskom osobom. Ucinite neki poseban gest paznje u prilog zajednickoj sreci.

VODOLIJA
Uspeh je nemoguce ostvariti bez preciznih informacija i detaljnih priprema. Obratite paznju na korisne sugestije, neko Vas navodi na dobro resenje i podstice Vasu angazovanost na razlicitim stranama. Potrudite se da ostvarite svoje ciljeve u skladu sa propisanim normama o uspesnom poslovanju, ispostujte osnovni protokol. Delujete zadovoljno u odnosu sa voljenom osobom, predosecate "vrhunac" zajednice srece. Ukoliko ste slobodni, predstoji Vam faza zaljubljivanja ili niz uzbudljivih susreta koji ce ulepsati Vas svet intime. Ne mozete da ostanete ravnodusni na neciju pojavu, podsticaj ili na "ljubavni uticaj".

RIBE
Nalazite se u krativnoj fazi, neprekidno smisljate nove ideje i podsticete svoju okolinu na dodatnu aktivnost. Stalo Vam je da efikasno resite niz pitanja, koja ce Vam obezbediti dugorocniju saradnju ili novcani dobitak. Potrebna su Vam siroka ovlascenja u poslovnom organizovanju i delovanju, umete da procenite dobru priliku i prave vrednosti. Ne mozete da isplanirate svaki detalj iz zajednickog zivota sa bliskom osobom. Bez obzira na primedbe koje povremeno dobijate, pokazite da Vam je stalo do zajednicke srece ili uzajamnog poverenja. Ponekad i male stvari donose veliko emotivno zadovoljstvo, ako ih pravilno vrednujete i zajednicki delite sa voljenom osobom.

Pratite nas na našemTELEGRAM kanalu

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu