Na dužinu veze utiče horoskop? - iKragujevac


Uncategorised

Saznajte kako vaš horoskop utiče na dužinu vaših veza….

Ovan:
Ovnovi se brzo i snažno zaljubljuju i žure sa donošenjem odluka o predanosti, a jednom kad uđu u vezu bore se sa tim svojim odlukama i znaju se mjesecima premišljati o vezi. Često upadnu u period procjenjvanja i pokušaja da ožive strast u vezi, u toku tog perioda donese odluku kako se osjećaju i da li će se skrasiti. Ako strast ne zaživi u tom periodu, kreću u potragu za novom ljubavi.

Bik:
Bikovi su strašno vjerni. Kad upoznaju pravu osobu, vežu se za nju i ostaju dovijeka sa njom, tj. dok seksualni život dobro ide. Ako nestane strasti (seksa), počet će tražit svoje uzbuđenje na drugim mjestima – negdje iza vaših leđa. Neće nikad priznati da vas varaju, tako da iako su nevjerni oni vas nikad neće ostaviti.

Blizanci:
Uprkos svim klišeima Blizanci su vjerni i nikad vas neće napustiti, ali vole testirati da vide koliko ljubomore mogu pobuditi u svom partneru. Oni će mučiti osobu s kojom su u vezu tako što će flertovati sa što je više moguće ljudi. Jedino iz tog razloga će ostajati sami i ostavljeni kad su u pitanju osobe koje ne mogu da podnesu lutanje pogleda svojih partnera. Jedini način da zadržite Blizanca će biti da i vi njih činite ljubomornim. Ako budete igrali njihovu igru moći ćete ostati u vezi zauvijek.

Rak:
Osobe rakovi u horoskopu najviše vole da se predaju jednoj osobi i završe s vezama. Mrzi buku, igre, sumnju, nesigurnost i sve probleme koje to nosi sa sobom. Mogu biti strašno ljubomorni, zahtjevni i nesigurni, s tim često odbiju ljude kojima su dragi. Neće se morati brinuti da li vam je ovaj znak vjeran, jednom kad se vjenčate, Rak će biti vaš dovijeka.

Lav:
Lavovi veoma oprezno igraju ljubavnu igru. Proći će sedmice prije nego što ljubav procvjeta jer ovaj znak horoskopa stvarno voli igre zavođenja. Jednom kad dođe do ljubavi, Lavovi postaju veoma strastveni i predani partneri, ali samo na godinu ili dvije. Oni koji su rođeni kao Lav u horoskopu imaju nemirno srece koje ih čini vjernim, ali samo na godinu dana.

Djevica:
Praktičan, tvrdoglav znak horoskopa koji voli kratko nabacivanje s malo seksa. To su osobe koje će se veoma lahko odlučit da suzdržavaju od seksa prije braka. Vjerovatno će i nakon stvaranja bračnih odluka izbjegavati seks. Mnoge djevice se nalaze u brakovima u kojima se veoma rijetko seksa i s godinama će žmureti ako im je partner nevjeran. Koliko god su tu materijalna dobit i sigurnost, kao i status u društvu, veza s djevicama će dugo trajati.

Vaga:
Vage su vrlo vjerne. Najčešće imaju duge veze jer su u vezi, prije svega, prijatelji. Ipak, lako se ohlade i zapale za osobu, a nesigurnost i nevjera može uništiti njihovu vezu. Veza sa Vagom trajaće dokle god je držite zainteresiranom u krevetu i dokle god ste voljni pružati puno pažnje.

Vaga:
Ljudi rođeni u znaku Škorpije su među najvjernijim znakovima u zodijaku. Oni su i jedan od najprivlačnijih i najharizmatičnijih, pa njihov partner mora da se bori sa svakakvim konkurentima. To stvara mnogo nesigurnosti, zbog čega se veze poslije godinu, dvije raspadnu. Osim toga, ne zamjerajte se ovom znaku, bez pardona će vas ubosti u leđa.

Strijelac:
Ovo je neodlučan znak koji ima problema sa predanošću jednoj osobi. Kad su dugo na jednom mjestu ili u istoj vezi, postanu nemirni. Ako želite da vaša veza sa Strijelcem traje godinama, morate im dati dovoljno slobode. Možda ćete čak morati preći i preko povremene nevjere.

Jarac:
Jarac je vrlo tradicionalan znak koji očekuje tradicionalno vjenčanje praćeno dugotrajnom fazom udvaranja i ne pretjerano puno seksa prije braka. Ovaj znak takođe očekuje potpunu vjernost i, kad to jednom postigne ili dobije, ostaje sa partnerom dugo vremena. I seks i djeca predstavljaju način na koji ćete zadržati Jarca. Prevara za Jarce uglavnom znači prekid.

Vodolija:
Ovo je vrlo nemiran znak kome je problem da ostanu sa nekim duže od dva dana. Raznolikošću žele da začine život. Takođe nisu pretjerano seksualni. Može im se dogoditi da ih jedna osoba maksimalno fascinira i impresionira svojim svijetom, a onda odjednom izgube interes. Najbolja šansa da više godina provedete sa Vodolijom je da stimulirate njegov intelekt tako da mu nikad ne bude dosadno. Bilo bi poželjno i da volite putovanja.

Ribe:
Ribe su jedan od najvjernijih i najpredanijih znakova zodijaka. One vole veze koje će trajati cijeli život. Premda se radi o vrlo moralnim znakovima, prevara im nije strana, ali to nikad neće priznati partneru. Uvijek su Ribe te koje se vjenčaju sa srednjoškolskom ljubavi i ostanu sa njom do kraja života

Pratite nas na našemTELEGRAM kanalu

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu