Ekonomac na čelu tabele - iKragujevac


Uncategorised

Pobedom u zaostaloj utakmici  trećeg kola Prve futsal lige Srbije nad KMF Mungosi od 4:1 (2:1), Ekonomac se popeo na čelo prvoligaške tabele.

Pre početka utakmice minutom ćutanja odata je pošta iznenadno preminulom Goranu Kostiću, ocu našeg najmlađeg prvotimca i dugogodišnjem igraču futsala na prostorima Srbije. Susret dve ekipe koje gaje sličan način igranja malog fudbala i ovog puta je zadovoljio  prisutne gledaoce. Ekipe sličnih godina izašle su na parket bez kalkulacija i žustro se borile za povoljan rezultat tokom cele utakmice.

Jedan brzi kontranapad koristi kapiten Ekonomca Vidan Bojović i snažnim udarcem iskosa, sa oko 12 metara pogađa u nebranjeni deo mreže golmana Adamovića. U obostrano otvorenoj igri, obe ekipe dolaze do prilika za postizanje pogodaka. U samo 30 sekundi Ekonomac povećava rezultat na 2:0 golom Nenea, a Mungosi samo što su pošli sa centa smanjuju na 2:1 golom iskusnog Ilića. Odlično prvo poluvreme završava se minimalnim vođstvom "studenata" od 2:1.

Ritam utakmice se ne smanjuje ni u drugom poluvremenu. Otvorena igra na parketu donosi po nekoliko prilika na obe strane. Izvanredi Daniel kažnjava pomeranje suparničkog igrača iz "živog zida" i svojoj ekipi podaruje treći gol koji donosi mir u ekipu. Četvrti pogodak za Ekonomac postiže ekstremno brzi Miloš Stojković čiji udarac nije uspeo da zaustavi golman Mungosa.

izvor/foto: ekonomac.com

Pratite nas na našemTELEGRAM kanalu

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu