Veliki mesečni horoskop za avgust: Pročitajte šta vam zvezde predviđaju za leto 2018. - iKragujevac


Mesečni horoskop

Početkom meseca još će biti aktivna opozicija Sunca i Marsa koja nam daje aroganciju, nepoštovanje bilo kakve discipline, nasilnost, razočarenje, frustacije zbog grešaka. Pojedine osobe traže priznanje za nešto gde kvalitet ne postoji. Sve zavisi u kojim vašim kućama se dešava i gde vam može doneti neke nezgode. Pronađite svoj znak i otkrijte detaljnu astrološku prognozu.

Ovan

Vaša planeta Mars ide retrogradno do 27. pa on vam može doneti dosta izazova. Kako ste vi po prirodi vođa, naviknuti da vam se svi sklanjaju i da uradite sve što ste zamislili sada će vas Mars usporavati i vratiti unazad da sačekate. To će mnogima stvarati nervozu što moraju da čekaju strpljivo. Okrenite se sebi, isplanirajte svoj život i prihvatite neke stvari koje su vas mučile. Sada je takvo vreme da treba "povući ručnu", a što se tiče ljubavi, problemi se iznose jer više nema mesta ispod tepiha.

Bik
Sve što vam je bilo nejasno sada se razjašnjava, posebno napetost u ljubavi koja je bila izražena u julu. Mnoge ponude u ljubavi su bile aktivne i zamršene pa se u ovom mesecu raščišćavaju i vi krećete da se pitate šta je to i ko je to što vas čini srećnim ili srećnom? Konačno želite da se smirite, pa neka vam je sa srećom. Poslovni plan nije mnogo naglašen ovog meseca dok ste finansijski u dobroj poziciji.

Blizanci
Vaša planeta Merkur je retrogradna do 19. avgusta, a kada krene direktno vama se pružaju prilike novih poznanstava. Oni vam mogu postati jako dobri prijatelji i imaćete osećaj da se poznajete ceo život. Sve što se bude dešavalo u ovom mesecu svodi se na komunikaciju i otvaranje kao nikada do sada. Uglavnom, ovo je vrlo dobar period bez većih problema. Emotivno možete upoznati i ući u vezu dok zauzeti imaju divnu komunikaciju sa partnerom.

Rak
Kako ste vi vrlo emotivan znak koji nije u stanju da to sakrije, sada u avgustu će vam to uspeti jer vi krećete da vladate svojim emocijama. Venera je aktivna pa će biti mnogih dešavanja koja su konkretna na ljubavnom planu. Vi uspevate da budete samouvereni i umereni, ali ipak pazite od 13. avgusta ko ulazi u vaš život. Poslovno predstoje mnoge prilike i povoljnosti, bičete kreativni i veoma aktivni.

Lav
Vi ste sada u svojoj moćnoj vladavini pravi kralj/kraljica. Odličan mesec jer će mnogi da se otimaju za vas pa to treba iskoristiti. Čak i one osobe kojima ste bili iritantni sada će biti blagonaklone prema vama. Poslovno se pruža prilika da pričate o šefovskom mestu i povećanju plate. Sada imate jaku intuiciju pa je i pratite, nemojte dozvoliti da drugi utiču na vas već sami birajte. Emotivno jako jedan lep i opušten period pa uživajte.

Devica
Došlo je vreme da se i vi malo opustite i uživate bez sumnjičavosti, stresa i strogoće prema sebi. Mars je retrogradan pa bi trebalo da obratite pažnju na vašu pozitivnu energiju i da se držite svojih ciljeva. Držite se proverenog posla i obavljajte ga marljivo kako samo vi znate. Emotivno predstoji romantika i lepa dešavanja pa se opustite.

Vaga
Potrebno je da se rešite prethodnog perioda, neodlučnosti i straha da odaberete pogrešnu osobu. Sada se nazire kraj tog konfuznog perioda. Sada vam predstoji raspetljavanje gde tačno znate šta hoćete, a šta ne. Svi razgovori se obavljaju sa voljenom osobom, a kada Venera od 7. uplovi u vaš znak vi postajete opušteni i romantični. Ovaj izbor sve menja na bolje između prijatelja, porodice, poslovnih uspeha i donosi finansijski napredak.

Škrorpija
Sada je vreme da okrenete novi list u poslovnim ponudama, unapređenju pa treba iskoristiti šansu. Biće dosta ponuda i poslovnih sastanaka pa se nemojte rasplinuti već odaberite ono što volite i što vas raduje u poslu. Nije vreme da planirate puno unapred. Vi uvek imate problem u balansiranju privatnog i poslovnog života pa sada to uradite. Posvetite pažnju svom privatnom životu da ne bude problema na tom polju.

Strelac
Ovo je vaše prirodno stanje. Sve je prikazano kroz putovanje, zabavu, avanturame, a da ne bude dosadno pojavljuje se i šansa za neko poslovno obrazovanje i napredak. Ne preporučuje se da to propustite, jer možete imati dobar posao i putovanje u inostranstvo. Kako se sve sada okreće oko posla postoji mogućnost da vaše kolege budu zavidne i ljubomorne na vaš uspeh. Pravite pauze u poslu da se ne iscrpite i razbolite.

Jara
Jedan napet mesec, posebno kada su finansije u pitanju. Neki priliv novca koji ste planirali sada može da izostane, a ipak se ne preporučuje da sada uzimate novčanu pozajmicu. Ipak, ako budete disciplinovani kraj meseca donosi razrešenje finansija. Emotivno partner može biti nežan i osećajan što će vam svakako prijati. Ne preporučuje se da započinjete ništa novo, već vam je dosta i ovo postojeće.

Vodolija
Ljubav, veze i nove avanture će obeležiti ovaj mesec. Sada vas mogu gledati na drugačiji način gde će biti zainteresovani za vas, pa i da se trude da bi zadobile vašu pažnju. Slobodni treba da se opuste i uživaju dok zauzete osobe treba da poklone pažnju partneru i da čuvaju svoju vezu ili brak. Posao kreće u drugoj polovini meseca pa se nemojte početkom meseca nervirati što ne ide dobro. Bitno je da iskristališete neke partnerske odnose koji ne idu dobro.

Ribe
U ovom periodu su naglašeni druženje, komunikacija i putovanja, mada bi pojedine Ribe najviše volele da se povuku i osame. Zauzete Ribe se mogu lepo slagati sa partnerom i treba da posvete pažnju jedno drugome. Pojedine Ribe mogu imati priliku za neku edukaciju ili seminar, pa bi trebalo to da iskoristite jer vam je to bitno za unapređenje. Ovaj mesec je za vas dosta društven, a i buran na neki način.

 

Slika govori više od hiljadu reči
Pratite iKragujevac na Instagramu