MESEČNI HOROSKOP ZA JUL 2018. GODINE: Vage čeka uspeh, Ribe donose važne odluke! - iKragujevac


Mesečni horoskop

Sedmi mesec u godini donosi uglavnom lepe promene. Ipak, dok većinu znakova čekaju prijatna iznenađenja, novac i velike ljubavi, nekoliko njih čeka prava katastrofa!

Ovan

Mesec jul vam donosi puno događaja u vezi sa grupnim aktivnostima i prijateljima. Imaćete potrebu da više radite u grupi i sa kolegama, ali je ovo i oblast gde bi moglo da dođe do konflikata. Budite spremni na usporavanje i smanjivanje energije. U danima od 10. do 15. jula izvestan je poslovni uspeh.

 

Bik

U julu ćete čeznuti da sretnete svoju srodnu dušu, a divne vesti su da je to veoma izvesno. U danima od 9. do 16. jula budite spremne na avanturu i neočekivane susrete. Vrlo je moguće i da vam se vrati neko iz prošlosti sa željom da se ponovo ostvarite u ljubavnom zagrljaju. Na poslovnom planu biće izazova.

 

Blizanci

Ovog meseca, tačnije sve do 26. jula, bićete hiperaktivni i željni trona, javnih scena i izlazaka. Imaćete potrebu da svima pokažete šta i koliko znate, da svima kažete koliko je ovaj život lep. Početak meseca može biti i u znaku nekog konflikta jer ćemo svi biti pod pojačanom tenzijom. Jul je idealan da što više vremena provedete odmarajući se.

 

Rak

Dragi Rakovi, došao je mesec kada sijate najlepšim sjajem,  srećan vam rođendan! U prvoj polovini meseca imaćete pojačan priliv kreativnosti, kao i šansu da maštu pretvorite u realnost. U danima od 10. do 16. jula budite spremni na lepa ljubavna događanja koja mogu biti od velikog značaja i važnosti za vas.

 

Lav

Dragi Lavovi, stižu i vaši rođendani! Početak jula donosi rađanje divnih poslovnih ideja, a nekima već kreće i realizacija. Posebno dobra prilika je u danima od 5. do 10. jula kada se nekima može nasmešiti i nova ljubav. Finansijska situacija može rapidno da se poboljša u danima od 10. do15. jula.

 

Devica

Sve do 26. jula Merkur je direktan u Lavu i poziva vas da budete viđeniji, jasniji i istaknutiji nego što to inače volite. Imaćete potrebu da svima kažete svoju istinu, a možda drugi neće moći da je razumeju i prihvate. Od 10. jula za vas se spremaju mnogi ljubavni susreti.

 

Vaga

Ovo je mesec kada možete sanjariti intenzivno o savršenom ljubavniku, ali i mesec kada baš on može neočekivano da dođe u vaš život. Moguće je donošenje nekih važnih i iznenadnih odluka u vašem životu. Prva polovina jula donosi lepe poslovne mogućnosti i uspehe.

 

Škorpija

Vladar vašeg znaka, Mars, ovog meseca vas poziva na ludorije, avanturu i rizik, ali kako će biti retro pazite samo pre skoka da provalija nije prevelika. Posebno budite oprezni krajem juna i početkom jula kada su moguće nepovratne greške. Ljubavna dešavanje se smeše tamo gde su prijateljska okupljanja i mogu biti istinski sudbonosna.

 

Strelac

Početkom jula s lakoćom silazite do svojih najdubljih delova, uviđajući sopstvene čežnje i želje, a neke od njih se mogu i lako pretočiti u javu. Bićete mentalno hiperaktivni sa željom da proširite svoja znanja o univerzumu i da delite ideje i ideale sa drugima.

 

Jarac

Prva polovina jula za vas donosi lakoću stvaranja harmonije u partnerskim odnosima. A ako ste trenutno usamljeni, velika je šansa za nova poznanstva koja bi mogla da budu veoma važna, posebno u danima između 10. i 15. jula. Privlačiće vas najviše oni koji se razlikuju od vas.

 

Vodolija

Vama ovaj mesec donosi stabilizaciju, ali i mogućnost napredovanja na poslu. Započećete neke nove i bitne projekte, posebno u prvoj polovini meseca. Ono što može biti nezgodno jeste konfuzija u vama jer istovremeno ste željni rada i aktivnosti, ali ima i momenata kada osećate umor i potrebu za usporavanjem i odmorom.

 

Ribe

Ovog meseca umnogome ćete se usmeriti na posao kojim se bavite, gde bi trebalo sve da teče dobro do kraja jula,  tada može doći do zastoja i nesporazuma. Zato će na ljubavnom planu sve da cveta. Usamljenima se smeši uzbudljiva nova ljubav, a onima koji su u vezi predstoji veridba ili pak venčanje, svakako se spremaju velike odluke.

Pratite nas na našemTELEGRAM kanalu

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu