MESEČNI HOROSKOP ZA JANUAR: Evo koga očekuju ljubavne avanture, a koga brdo novca i puno sreće - iKragujevac


Mesečni horoskop

 

Ovan
Stalo Vam je da pridobijete nečije poverenje ili širu nakonost u poslovnim krugovima, stoga delujete vrlo promišljeno i oprezno. Informacije sa kojima raspolažete ne predstavljaju garanciju za uspeh, ali Vi imate dobar intuitivni signal koji Vas navodi na pravilno rešenje. Jasno Vam je da se poslovna pravila ili okolnosti brzo menjaju, mudro očekujete bolju priliku i svoju šansu. Imate utisak da Vas neko »kontroliše« ili emotivno proverava, što dodatno utiče na Vaše raspoloženje. Priželjkujete veću emotivnu slobodu ili priliku da ostvarite svoje namere, ali trenutni događaji ne idu uvek u željenom pravcu. Ne možete lako da promenite nečiju odluku ili da utičete na partnerovo ponašanje.

Bik
Stalo Vam je da unapredite svoju poziciju i stil poslovnog izražavanja, kao i da ostvarite uspešnije rezultate. Angažovani ste na različitim stranama i sa velikim ambicijama ugovarate nove poslovne susrete. U društvu saradnika pokušavate da se nametnete, kao osoba od autoriteta i sa originalnim stilom izražavanja. Vaša profesionalna orijentacija i dobra elokvencija garantuju uspešne rezultate. Ponekad nije lako ostvariti emotivnu harmoniju, imate utisak da se lagano udaljavate od voljene osobe. Osećate emotivnu tenziju, ali ne želite da neko drugi rešava Vaše ljubavne dileme. Potrebna je određena hrabrost da se stvari nazovu pravim imenom ili da se odrede prave vrednosti. Ljubavna sreća je dostižna, ukoliko verujete u mogućnost zajedničkog uticaja i prilagođavanja.

Blizanci
Pripremili ste se za seriju novih događaja na poslovnoj sceni i želite da se suočite sa saradnicima koji su izneverili Vaše poverenje. Nalazite se u kreativnoj fazi i imate velike poslovne ambicije. U finansijskom smislu dobijate nečiju podršku. Proširite svoje poslovne kontakte u različitim pravcima i preuzmite dodatnu inicijativu u skladu sa aktuelnim događajima. Voljena osoba deluje nestrpljivo u isekivanju da ispunite svoja obećanja, ali Vi imate dobru ljubavnu strategiju i ništa ne prepuštate slucaju. Rado se odazivate na različite pozive i sjajno koristite svoj šarm u novim kontaktima ili ljubavnom osvajanju. Umete da zablistate punim sjajem u pravom trenutku. Obradovaće Vas jedno neobično poznanstvo.

Rak
Delujete afirmativno i imate sluha za savremene ideje, kojima možete da unapredite svoj poslovni stil ili profesionalno izražavanje. Nalazite se u sjajnoj prilici da završite niz korisnih poslova, koji će Vam doneti psihološko olakšanje i dobru materijalnu satisfakciju. Udružite svoje poslovne interese sa proverenim timom koji obećava uspešnu i dugoročniju saradnju. Zbog emotivne nesigurnosti povremeno imate potrebu da proveravate svog partnera. Pokušavate da utvrdite sve sličnosti koje postoje u emotivnom privlačenju i razlike koje Vas udaljavaju. Važno je da zajednički odgovorite na sve ljubavne dileme. Ukoliko ste slobodni, neko će Vas šarmirati svojom atraktivnom pojavom ili neobičnim stilom udvaranja.

Lav
Obratite pažnju na nove profesionalne mogućnosti, kako biste proširili svoje saznanje i iskustvo iz različitih oblasti. Nema razloga da se zavaravate kako su trenutni rezultati Vaš poslovni maksimum. Ako se previše opustite i prepustite da stvari same idu svojim tokom, neko drugi može da Vas potisne iz »prvih poslovnih redova«. Svaki vid ličnog usavršavanja predstavlja bitan napredak. Svet oko sebe posmatrate drugačijim ocima i u vedrim tonovima, osećate se zadovoljno, spokojno ili srećno u blizini voljene osobe. Svojom pojavom ili stilom izražavanja, privlačite veliku pažnju i delujete šarmantno na društvo oko sebe. Postoji osoba koja podstiče Vaše emocije i maštu.

Devica
Novi događaji na poslovnoj sceni unose dodatnu tenziju u Vaše okruženje, ali Vi ne želite da učestvujete u javnim raspravama. Mudro sprovodite svoje poslovne planove i vešto balansirate između saradnika koji imaju drugačije poslovne kriterijume ili stavove. Ipak, preveliki broj obaveza i latentna psihička tenzija deluju iscrpljujuće na Vaše zdravstveno stanje. U odnosu sa voljenom osobom postoji neka »tajna veza« ili emotivna spona, razmenjujete iskrena osećanja i sjajno se dopunjavate u svakom pogledu. Sačuvajte pozitivno raspoloženje, nema razloga da neko sa strane kvari Vašu ljubavnu sreću ili porodični mir. Emotivna bliskost deluje inspirativno i lekovito u svakom pogledu.

Vaga
Ostvarili ste uspešne rezultate na različitim poljima i to Vas ispunjava velikim ponosom. Svoj prestiž ili uspeh objašnjavate pravilnom procenom poslovnih interesa i smislom za dobru organizaciju. Mnoge okolnosti su na Vašoj strani, ali postoje različiti aspekti uspeha ili merila vrednosti. Stalo Vam je da ostvarite dugoročnije ciljeve. Delujete vrlo privlačno i umete da upotrebite svoj zanosni šarm u pravom trenutku. Vođeni unurašnjim ritmom odgovarate na različite emotivne signale koje prepoznajete u svojoj okolini. U odnosu sa voljenom osobom ne želite da propustite ni jedan trenutak emotivne inspiracije, koji Vam donosi ljubavni vrhunac ili zajedničku sreću.

Škorpion
Aktivno učestvujete u različitim događajima na poslovnoj sceni, kako biste reagovali u najboljem momentu i poboljšali svoju poziciju u odnosu na ostale saradnike. Umete da procenite povoljnu situaciju i verujete u svoje znanje ili sposobnosti. Ipak, Vaša blic inteligencija i snalažljivost u nastupu pred saradnicima donosi samo kratkoročne efekte. Važno je da upotrebite praktično iskustvo i da pravilno zaštitite svoje poslovne interese. U odnosu sa voljenom osobom, ponekad nije lako sagladati pravi uzrok koji dovodi do čestih razmirica ili sukoba. Bolje je da neke stvari mudro prećutite, nego da zagovarate dijalog koji vodi ka ljubavnom rivalstvu ili raspirivanju »niskih« strasti. Preosetljivo reagujete na različite sitnice, potrebno je da napravite emotivnu distancu.

Strelac
Nalazite se u fazi kreativnog uspona i podstaknuti ste na nova poslovna rešenja. U susretu sa saradnicima imate jasne vizije i umete dobro da procenite redosled poteza. Potrudite se da dobijete neophodnu podršku, postoji osoba koja može da nagradi Vaše intelektualne sposobnosti. Važno je da proširite svoj poslovni i društveni uticaj u različitim pravcima. U ljubavnom životu osećate laganu stagnaciju, stoga tražite izlaz ili rešenje na nekim drugim stranama. Ponekad delujete suviše zahtevno i neumoljivo. Partner nema dovoljno volje da odgovori na sve Vaše zahteve, a Vama postaje monotono da ponavljate istu priču. Ipak, nema razloga da se povodite za pogrešnim utiscima.

Jarac
Neko kritikuje Vaše ideje ili ponašanje prema saradnicima, ali Vi se oglušujete o prateće komentare. Stalo Vam je da ostvarite uspešne rezultate i da poboljšate svoju finansijsku poziciju. Vešto pronalazite zaobilazna rešenja i ne pristajete na ultimativne ponude. Umete da nametnete svoje profesionalne ciljeve i visoke kriterijume. U ljubavnom životu mislite da su svi problemi ostali iza Vas. Ipak, neko može da Vas iznenadi na neugodan način. Nema razloga da preuveličavate svoju ulogu ili emotivne potrebe pred voljenom osobom. Ukoliko ste mladi ili slobodni, previše očekujete od jednog susreta koji neće u potpunosti ispuniti Vaša očekivanja.

Vodolija
Obratite pažnju na sve korisne sugestije, neko Vas navodi na dobro rešenje i podstiče Vašu dodatnu angažovanost na različitim stranama. Uspeh je nemoguće ostvariti bez preciznih informacija i detaljnih priprema. Potrudite se da ostvarite svoje ciljeve u skladu sa propisanim normama o uspešnom poslovanju, kao i da ispoštujte neki osnovni protokol. Delujete dobro raspoloženo i zadovoljno u odnosu sa voljenom osobom, predosećate »vrhunac« zajedničke sreće. Ukoliko ste slobodni, predstoji Vam faza zaljubljivanja ili niz uzbudljivih susreta koji će bitno ulepšati Vas svet intime. Ne možete da ostanete ravnodušni na nečiju pojavu, čudesni podsticaj ili na »ljubavni uticaj«.

Ribe
Neko kritikuje Vaše ideje ili ponašanje prema saradnicima, ali Vi se oglušujete o prateće komentare. Stalo Vam je da ostvarite uspešne rezultate i da poboljšate svoju finansijsku poziciju. Vešto pronalazite zaobilazna rešenja i ne pristajete na ultimativne ponude. Umete da nametnete svoje profesionalne ciljeve i visoke kriterijume. U ljubavnom životu mislite da su svi problemi ostali iza Vas. Ipak, neko može da Vas iznenadi na neugodan način. Nema razloga da preuveličavate svoju ulogu ili emotivne potrebe pred voljenom osobom. Ukoliko ste mladi ili slobodni, previše očekujete od jednog susreta koji neće u potpunosti ispuniti Vaša očekivanja.

Pratite nas na našemTELEGRAM kanalu

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu