Mesečni horoskop za septembar 2017: Jednu pogrešnu odluku skupo ćete platiti! - iKragujevac


Mesečni horoskop

OVAN

Za osobe u znaku Ovna septembar je mesec pomeranja priroriteta sa porodičnih na profesionalna dešavanja. U tom kontekstu, Ovnovi mogu da iskoriste svoju emocionalnu inteligenciju i da uspešno reše postavljene ciljeve i zadatke. Osim toga, prijatelji i bliski poznanici odigraće ključnu ulogu u vašem životu tokom spetembra.

Posao: Astrološka predviđanaja za septembar najavljuju mesec dobrih poslovnih odluka i prilika koje Ovnovi treba da oberučke iskoriste. Planete će biti na vašoj strani, dajući vam snagu za napredak. Od 1. do 30. septembra osobe u znaku Ovna koje traže posao ili planiraju da započnu svoj biznis treba da se oslobode i hrabro naprave prvi korak. Sve ukazuje na povoljne poslovne aspekte.

Novac: Kada je novac u pitanju, planete Venera i Jupiter doneće vam sreću. Mars će vam pomoći da ispunite planirani budžet. Septembar je povoljan za sklapanje novih partnerstava, naročito u periodu posle 11. septembra.

Ljubav: Vaša seksualna energija biće naročito dominantna u septembru. Svojom harizmom olako ćete uspeti da zavedete svakoga ko vam bude interesantan. Vodite računa, i trudnoća je moguća u ovom mesecu. U periodu posle 6. septembra, Ovnovi će imati priliku i za ulazak u brak.

Zdravlje: Sve do 22. septembra vaše zdravstveno stanje biće u odlično. Nakon toga, povedite malo više računa o ishrani i vežbanju. Stanje vaših emocija, mir u glavi i srcu mnogo su bitniji od fizičkog aspekta. Potrudite se da ugađate sebi i da emocije držite pod kontrolom.

BIK

Svi rođeni u znaku Bika septembar treba da iskoriste za planiranje profesionalnih ciljeva i razmišljanje o metodama kako da ih ispune u budućnosti. Takođe, septembar je mesec kada Bikovi treba da se pozabave porodičnim problemima i porade na jačanju svoje psihološke strane.

Mars će uticati na vas da postanete nezavisniji, čak agresivni, a sve sa ciljem da ove osobine iskoristite i okrenete u svoju korist.

Posao: Na polju posla tokom semptembra biće značajnog napretka. Nezaposleni Bikovi imaju velike šanse da pronađu posao koji im se dopada i da za njega budu dobro plaćeni, piše Sunsigns.org. Septembar je povoljan period i za pokretanje sopstvenog biznisa, ali nemojte da očekujete da će vam se odmah isplatiti.

Novac: Zahvaljujući vašem odličnom radu i trudu, nećete imati finansijskih problema tokom septembra. Novac će dolaziti sa nekoliko strana, a početkom meseca najviše ćete trošiti na svoju porodicu. Sve do 20. septembra, novčana ulaganja su veoma rizična. Krajem septembra, Bikovi koji se bave poslom vezanim za modu i fitnes mogu da postignu značajan finansijski uspeh.

Ljubav: Rođeni u znaku Bika tokom septembra će donositi samo dobre odluke vezane za ljubav, brak i potomstvo. Slobodni Bikovi upoznaće i osvojiti divnu osobu zahvaljujući svom šarmu, a oni koji su u lošoj vezi ili braku, uspeće da izglade sve nesuglasice. Do 21. dana u mesecu, moraćete da se potrudite ako želite da u porodici vlada harmonija, ali sav trud će vam se isplatiti. U septembru ćete doživeti najlepše porodične trenutke u 2017. godini.

Zdravlje: Bikovi će biti odličnog zdravlja tokom celog meseca. Ipak, ne bi bilo loše da povedete računa o ishrani i prestanete da odlažete vežbanje.

BLIZANCI

Septembar Blizancima donosi boljitak na emotivnom planu, što će se u budućnosti odraziti i na polje karijere.

Moraćete da "vežbate" svoje socijalne veštine ako želite da popravite odnose sa okolinom. Bolji društveni život mnogo će vam pomoći tokom celog meseca. Razmišljaćete hladne glave, što će vam pomoći da nastavite da idete u dobrom smeru, ali nećete imati snage da se izborite sa situacijama i dozvoljavaćete drugima da odlučuju o vašem uspehu.

Posao: Stvari na poslu će se odvijati kao i do sada, bez većih trzavica i problema, piše Sunsigns.org. Ovog meseca ne možete da postignete veći uspeh, pa se savetuje da imate strpljenja i sačekate da se sreća okrene.

Novac: Rizične investicije bi sada mogle da se isplate. Potrudite se da završite sve poslove do sredine septembra, jer druga polovina meseca neće biti povoljna što se tiče finansija.

Ljubav: Ovog meseca imaćete mnogo prilika da uđete u ljubavnu vezu. Privlačićete suprotni pol kao magnet, ali da li će veza uspeti, zavisi samo od vašeg ponašanja. Blizanci koji su u braku mogli bi da dođu u iskušenje i prevare partnera. Odluka o proširenju porodice je takođe u vašim rukama.

Zdravlje: Ako želite da budete zdravi, morate dovoljno da spavate i da se odmarate. Samopouzdanje i energija će biti na visokom nivou, ali se preporučuje da naporne treninge nakratko zamenite lakšim aktivnostima. Povedite računa o ishrani.

RAK

Brige i problemi koji se tiču porodice biće glavna okupacija Raka tokom septembra. Nećete moći da kontrolišete situaciju, već će ona kontrolisati vas.

Moraćete da dozvolite da se neke stvari prosto dogode, a sve što možete da uradite jeste da se nadate da će biti bolje. Kompromis i saradnja su dve reči koje treba da imate na umu tokom celog meseca.

Posao: Razvoj i uspeh na poslu zavisi samo od vaše organizacije i poznanstava, a prijatelji će vam dosta pomoći, piše Sunsigns.org. Ako želite da napravite instant uspeh - samo povucite neočekivan i riskantan potez, isplatiće se.

Novac: Bićete veoma oprezni sa ulaganjima, što će na kraju doneti profit. Novac će dolaziti Rakovima koji se bave promocijama, prodajom i masovnim medijima, ali će se finansijska situacija malo pogoršati nakon 22. septembra. Ako imate porodični biznis, ići će vam odlično.

Ljubav: Situacija će biti veoma složena. Profesionalne ambicije biće prepreka harmoničnoj emotivnoj vezi. Morate da nađete više vremena za partnera. Ako ste planirali proširenje porodice, najbolje da sačekate da septembar prođe. Može doći i do sukoba između partnera i vaše porodice, ali ćete se dobro snaći i smiriti situaciju.

Zdravlje: Sve do 22. zdravlje će biti odlično, ali nakon toga ćete morati da usporite. Povedite računa o vežbanju, ali i o psihi.

LAV

Mesečni horoskop za septembar 2017. godine osobama u znaku Lava donosi posebno izraženu porebu da nešto urade po pitanju svog života.

Posle 11. septembra svi vaši prioriteti biće usmereni ka domu i porodici. Vaša želja za blagostanjem i mirom u kući biće naročito izražena. Samim tim poželećete da u vašoj glavi i srcu vlada mir.

Potrudićete se da odlučite kakve promene želite da napravite u svom životu, a time ćete se posebno pozabaviti u drugom delu septembra.

Posao: Astrološka prognoza za septembar upozorava na prisustvo Marsa u vašem polju karijere, što može da dovede do nekih radikalnijih promena u vašem poslovnom okruženju, piše sunsigns.org. Vrlo je verovatno da ćete morati mnogo više da radite i da se istinski potrudite da ostanete na sadašnjoj poziciji. Mnogi će čak i preći na neki novi posao ili započeti sopstveni biznis.

Novac: Kada su finansije u pitanju, uspećete da u pravom trenutku donesete ispravnu odluku. Neće vam zafaliti mudrosti i lukavstva. Situacija će vam biti u potpunosti jasna.

Ljubav: Na polju ljubavi i emotivnih veza, imaćete dobre prilike da otpočnete neki ozbiljniji odnos. Međutim, kod takvih stvari bi trebalo da budete pažljivi. Naročito obratite pažnju na trudnoću i decu. Moguća je veza sa starijom osobom. Međutim, period nije baš idealan za ulazak u brak. Slobodni Lavovi trebalo bi da obrate pažnju na ljude iz bliskog okruženja, možda se baš među njima krije neko ko bi vam bio savršen za novu vezu.

Zdravlje: Kada je vaše zdravstveno stanje u pitanju, na prvom mestu vodite računa o tome da se dovoljno odmarate i opuštate. Napravite prioritete, držite se bitnih stvari, ne trošite energiju na nebitne ljude.

DEVICA

Mesečni horoskop za septembar 2017. Devicama svu pažnju preusmerava na porodični život i emocionalnu stabilnost. Posao vam neće biti prioritet, ali ga nikako ne treba zanemariti.

Ne zavisite od drugih, tako da ćete ovog meseca imati odvezane ruke da ispunite sebi odavno planirane želje. Vaša nezavisnost će ovog meseca naročito doći do izražaja.

Posao: Ne očekujte promene na poslovnom planu, situacija je mirna. Zato, iskoristite priliku da proanalizirate prethodnih godinu dana i pronađete šta je to što biste mogli da korigujete kako biste bili uspešniji i plaćeniji.

Novac: Kada su pare u pitanju, jedan neočekivani priliv novca vam stiže u septembru, piše sunsigns.org. Lepa vest je da ćete konačno moći da malo uložite u sebe, svoje usavršavanje i odavno planirane želje. Budite pametni!

Ljubav: Lepe mogućnosti za vezu čekaju vas u prvoj nedelji septembra. Međutim, nećete biti u potpunosti zadovoljni razvojem događaja, faliće vam kompatibilnosti sa potencijalnim partnerom. Vrlo verovatno ćete i planove za trudnoću odložiti za jesen. Vaš društveni život će biti izuzetno aktivan ovog meseca.

Zdravlje: Rešili ste da se u septembru posvetite svom telu i izgledu! Moguće je da ćete početi ozbiljnije da trenirate i redovno odlazite u teretanu. Ceo mesec je u znaku vaših samostalnih odluka, pa tako i ova da se zdravstveno i fizički preporodite.

VAGA

Mesečni horoskop za septembar 2017. Vagama donosi emocionalnu stabilnost i neverovatnu snagu! Posebno će biti izražena vaša duhovna strana, što će vam pomoći da se suočite sa predstojećim problemima.

Posebno ćete biti uključeni u dobrotvorne akcije, želeći da što više pomognete drugima. Zahvaljujući Veneri, vaša senzualnost će biti na izuzetno visokom nivou. Osećaćete se zavodljivo i bićete srećni. Astrološka predviđanja ukazuju na sjajna dešavanja na mnogim poljima vašeg života.

Bilo da ste žena ili muškarac u znaku Vage, tokom septembra naći ćete se na milosti različitih suprotstavljenih moći i ličnosti. Istovremeno ćete imati brojna dešavanja kako na ličnom, tako i na poslovnom planu. Poenta je da probleme rešavate u pravom trenutku, piše sunsigns.org.

Posao: Mnogo dobrih vizija i dešavanja je na pomolu. Vodite računa da sve to izbalansirate kako treba.

Novac: Imaćete jaku novčanu podršku od svojih voljenih. Protok novca će biti dobar, zato ćete i uspeti da tokom septembra neki deo novca date u dobrotvorne svrhe.

Ljubav: Mars, Jupiter i Merkur pomoći će vam da se na mističan način povežete sa drugima, i to na duhovnom planu. Vaš društveni život će cvetati. Što se ljubavi tiče, bukvaklno će vas juriti. Slobodne Vage imaće šansu da uplove u ozbiljnije vez, ili čak i brak. Oni koji su u braku, tokom septembra će planirati decu.

Zdravlje: Sve zdravstevene probleme rešavaćete domaćim, odnosno narodnim receptima i lekovima. Fitnes će vam dobro doći.

ŠKORPIJE

Škorpije bi tokom meseca septembra trebalo da fokusiraju na profesionalne ciljeve, a porodične probleme na trenutak ostave po strani - oni svakako trenutno ne mogu da se reše. Vaš profesionalni uspeh doneće sreću celoj porodici, pa će i tenzija u kući biti manja.

Septembar je vreme za jake akcije. Kada se odlučite za nešto i krenete u akciju, budite istrajni. Imaćete moć da svaku situaciju okrenete u svoju korist. Spiritualnost će igrati veliku ulogu u životu Škorpije tokom ovog meseca.

Uticaće na karijeru, ali i na novac i emotivne veze. Inače jaka intuicija Škorpije biće još izraženija, i podstaći će vas na humanitaran rad i velika društvena okupljanja.

Posao: Na polju karijere, Škorpije čeka dosta izazova, ali ćete kroz spiritualnu snagu ostati prisebni i sposobni da kontrolišete situaciju, piše Sunsigns.org. Generalno, očekuje se veliki uspeh i novac, kao i prelazak na bolju funkciju u firmi. Imaćete podršku bukvalno od svih za svaku ideju koju budete predložili.

Novac: Toliko će vam dobro ići, da će neki pomisliti da ste dobili sedmicu na lotou! Biće nekoliko izvora prihoda, a prva nedelja septembra je povoljna da nešto od tog novca i uložite, naročito u komercijalna partnerstva.

Ljubav: Usamljene Škorpije biće u intenzivnoj potrazi za srodnom dušom, ali do 11. septembra u tome neće uspeti. Ako u septembru sretnete osobu koja će vas zainteresovati, moguće je da se veoma brzo odlučite za zajednički život i bebu. Ta osoba će se najverovatnije pojaviti u vašem radnom okruženju i imaćete slična spiritualna interesovanja.

Zdravlje: Ovaj mesec je idealan za konačnu odluku da smršate i počnete da vežbate. Veoma je važno i da redovno odlazite kod lekara i ne ignorišete signale koje vam telo šalje.

STRELAC

Mesečni horoskop za septembar 2017. Strelčevima savetuje da se koncentrišu na profesionalni razvoj.

Ovo je period kada život treba da preuzmete u svoje ruke, ne treba vam nikakva pomoć drugih da biste ostvarili svoje ciljeve. Samopouzdanje i naporan rad omogući će vam uspeh i napredak. Tokom septembra imaćete veće šanse za odlazak u inostranstvo.

Posao: Obradovaće vas povoljna dešavanja na poslu, a moguća su poboljšanja i unapređenja. Cela porodica će se radovati vašem uspehu.

Novac: Bićete zadovoljni novčanom situacijom tokom septembra. Male brige će vam zadavati to što ćete novac trošiti na zdravlje i porodicu, piše sunsigns.org. Moguće je da će vam se prihodi povećati, zahvaljujući prijateljima ili nekoj društvenoj organizaciji. Sve u svemu, dobro je.

Ljubav: Jupiter, Merkur i Sunce biće vam prijateljski naklonjeni. Uživaćete u druženju sa prijateljima. Pred vama su brojne romantične mogućnosti. Ukoliko ste u ozbiljnoj vezi, budite spremni za ulazak u brak. Ukoliko ste već u braku, budite spremni za dolazak bebe. Vaše komunikacijske veštine će zablistati zahvaljujući Merkuru.

Zdravlje: Do 22. septembra zdravlje će vam biti u odličnom stanju. Međutim, posle toga bi trebalo da obratite pažnju na fizičku aktivnost i fitnes. Detoksikacija tela od toksina je poželjna.

JARAC

Jarčevi će tokom celog septembra biti fokusirani na posao, jer će im njihova finansijska zavisnost od drugih veoma smetati. Pokušavaće da promene situaciju, ali će do 20. septembra sav trud biti uzaludan.

Samopouzdanje će biti na visokom nivou, pa će Jarčevi konačno prelomiti i doneti važne životne odluke.

Posao: Dobićete dosta šansi i poverenja od strane nadređenih, pa gledajte da to dobro iskoristite, piše Sunsigns.org. Imaćete svu podršku porodice i prijatelja, pa je ovo odličan period i za pokretanje sopstvenog biznisa. Nakon 11. septembra, polje karijere će ići uzlaznom putanjom.

Novac: U poređenju sa avgustom, septembar će biti znatno bolji. Stari poznanici će vam obezbediti nove šanse za zaradu, ali ako želite da ne oskudevate, moraćete da pripazite kako trošite. Rasipanje u ovom periodu nikako nije dobra ideja.

Ljubav: Slobodni Jarčevi pronaći će ljubav na poslu ili na društvenom okupljanju, a potencijalnih "kandidata" biće mnogo. Kad jednom izaberete, toj osobi ćete biti izuzetno posvećeni. Jarčevi koji su u braku ili vezi uživaće u romantici i harmoniji, a postoji šansa i za proširenje porodice.

Zdravlje: Na polju zdravlja, situacija nije tako sjajna. Bićete podložni stresu i tenziji. Morate malo da usporite, a sebi ćete pomoći nekim laganijim vežbanjem.

VODOLIJA

Posao će Vodolijama biti glavna preokupacija u septembru, ali će uspeti da balansiraju između karijere i porodičnih problema.

Od 11. septembra, život Vodolija postaje komplikovan usled uticaja planeta, pa će pripadnici ovog znaka morati da se suoče sa mnogim izazovima na različitim poljima. Suočićete se i sa mnogim nesporazumima i velikom tenzijom, ali na kraju će se sve okrenuti u vašu korist.

Posao: Vaš profesionalni razvoj će ići uzlaznom putanjom, i to brzinom munje. Sada je pravo vreme da krenete da ostvarujete ciljeve koje ste odavno zacrtali, piše Sunsigns.org. Veštine komunikacije ćete dodatno usavršiti, što će značajno doprineti povećanju priliva novca u septembru.

Novac: Ako budete drugima pomagali da poprave svoju finansijsku situaciju, i vi od toga možete da zaradite. Probajte da kontrolišite svoju rasipničku narav - izbegnite sve nepotrebne troškove, ako ne želite da ođete u situaciju da jedva krpite kraj sa krajem.

Ljubav: U ljubavi ćete apsolutno uživati. Ako se sami - više nećete biti, a Vodolije koje su u vezi ili braku, potpuno će se prepustiti partneru. Ako planirate decu, sada nije naročito povoljan trenutak.

Zdravlje: Osećaćete se bolje nego ikad. Bićete vitalni i veoma aktivni, moguća je samo kraća prehlada ili upala grla. Ne bi bilo loše da detoksikujete organizam kroz ishranu. Smanjite kafu, ostavite cigarete i druge štetne navike.

RIBE

Mesečni horoskop za septembar 2017. Ribama donosi poslovna dešavanja, ali i uopozorenje da ne smeju da zapostave svoj privatni i porodični život.

Tokom septembra, biće cam potrebna i pomoć drugih ljudi za rešavanje problema i obavljanje zadataka. Kompromis i partnerstvo su za vaš znak dve ključne reči u septembru. Moraćete da prihvatite potencijalne probleme, ali da isto tako budete srećni što se stvari rešavaju glatko.

Posao: Sve što ste ranije zamislili, a tiče se vaše karijere, možete da počnete da ostvarujete tokom septembra. Imaćete podršku starijihi ljudi ili vaših nadređenih. Možete da očekujete i promenu statusa na poslu, a u skladu sa tim i veću platu.

Novac: Niste baš zadovoljni na koje ćete sve načine morati da dođete do novca. Vrlo verovatno ćete morati da smanjite troškove tokom septembra, naročito one koji vam nisu neophodni. Mogući su i sukobi sa prijateljima oko finansija. Posao će vam se isplatiti, a moguće je i priliv od investitora i osiguranja, piše sunsigns.org.

Ljubav: Konačno ćete imati tu moć da prepoznate pravu ljubav. Velike su šanse za romantiku, ljubav, brak, pa čak i trudnoću.

Zdravlje: Detoksikacija organizma je poželjna, kao i umereni seksualni odnosi. Dobri odnosi sa prijateljima, odnosno celokupan društveni život, pomoći će vam da se dobro osećate. Skinite salo sa stomaka, pravi je trenutak! 

Pratite nas na našemTELEGRAM kanalu

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu