Ljubavni horoskop za period: 17.06.2013. - 30.06.2013. - iKragujevac


Ljubavni horoskop


OVAN
Ukoliko ste odlučili da napravite »ljubavni zaokret«, potrebno je preispitate svoje kriterijume. Osećate emotivno previranje, ponekad zapadate u neočekivane situacije za koje nemate logično objašnjenje. Želite da promenite svoju emotivnu poziciju. Prati Vas sumnja, da li ćete se pokajati zbog stvari koje ste propustili ili ih niste učinili u pravom trenutku. Nejasni odgovori kod Vas stvaraju dodatnu tenziju i želju za »proverom«. Usled novih zapleta i različitih pritisaka, teško Vam je da pravilno uskladite svoja osećanja i razum. Povremeno imate »loše procene« u očekivanju na rasplet događaja u ljubavnom životu. Potrebno je da smanjite tenziju koja postoji između Vas i voljene osobe. Osvrnite se ka zajedničkim i vedrijim temama koje Vas zbližavaju. SUGESTIJA: Vaši srećni dani za ljubavne susrete, kao i za neke prijatne događaje su: 16, 17, 18, 19, 20, 21, 24, 26, 27. i 28. juni. Prijatni susreti i skladni ljubavni odnosi Vas očekuju sa: Blizancima, Bikom, Vagom, Vodolijom, Lavom, Strelcem, Ribama i Škorpionom. Budite oprezniji: 22, 23, 25, 29. i 30. juna. Izbegavajte konflikte sa: Ovnom, Rakom, Jarcem i Devicom.

BIK
U svom prepoznatljivom maniru želite da ostavite utisak kao da »gospodarite« svojim osećanjima, ali duboko u sebi osećate emotivne nemire. Delujete vrlo zagonetno u nameri da odgonetne različite emotivne rebuse ili dileme u odnosu sa voljenom osobom. Pažljivo birajte trenutak, kada ćete otvoriti osetljivu temu i postaviti ozbiljna pitanja svom partneru. Voljena osoba prolazi kroz osetljivu fazu i očekuje Vaše razumevanje. Ponekad ne umete da odgonetnete povod za partnerovo ćudljivo ponašanje. Nema razloga da oklevate pred dragom osobom, pokažite pozitivnu stranu svoje ličnosti. Bliska osoba očekuje »nešto« više od lepih reči, potrebno je da se više angažujete u ljubavnom susretu. Učinite sve što je potrebno da privučete nečiju pažnju. SUGESTIJA: Vaši srećni dani za ljubavne susrete, kao i za neke prijatne događaje su: 16, 19, 20, 21, 22, 24, 26, 27, 28. i 30. juni. Prijatni susreti i skladni ljubavni odnosi Vas očekuju sa: Devicom, Rakom, Ribama, Škorpionom, Blizancima, Strelcem i Jarcem. Budite oprezniji: 17, 18, 23, 25. i 29. juna. Izbegavajte konflikte sa: Vodolijom, Ovnom, Lavom, Vagom i Bikom.

BLIZANCI
Vodite aktivan društveni život i u prilici ste da srećete osobe različih profila. Imate utisak da većina stvari u ljubavnom životu nije pod Vašom kontrolom i uticajem. Stalo Vam je da se nametnete kao autoritativna ličnost u društvu voljene osobe. Nedostaje Vam dobar uvid u nove događaje koji zaokupljaju partnerovu pažnju. Komplimenti koje dobijate od nekog »sa strane«, navode Vas na pogrešna emotivna očekivanja. Ali, neko ne može da Vam priušti potpuno zadovoljstvo u emotivnom ili strasnom kontaktu. Ipak, Vi uporno ignorišete postojeće probleme. Ponekad je teško proceniti nečiju ulogu ili uticaj u ljubavnom odnosu. Pokažite više nežnosti i topline u nameri da osvojite nečiju naklonost. SUGESTIJA: Vaši srećni dani za ljubavne susrete, kao i za neke prijatne događaje su: 16, 17, 18, 19, 23, 25, 26, 27, 29. i 30. juni. Prijatni susreti i skladni ljubavni odnosi Vas očekuju sa: Lavom, Vagom, Strelcem, Vodolijom, Blizancima, Rakom i Ovnom. Budite oprezniji: 20, 21, 22, 24. i 28. juna. Izbegavajte konflikte sa: Ribama, Devicom, Škorpionom, Bikom i Jarcem.

RAK
Suviše strepite od nekih zamišljenih situacija u ljubavnom životu ili od partnerove reakcije. Pokažite dobru volju i poverenje u svog partnera, kako biste sagledali sve mogućnosti zajedničkog života. Preosetljivo reagujete na različite sitnice i delujete razdražljivo, posebno kada stvari ne idu u željenom pravcu. Promenite svoju emotivnu orijentaciju. Potreban Vam je impuls hrabrosti da progovorite o stvarima koje potiskujete u »skriveni« deo svoga bića i da uskladite zajednička interesovanja. Važno je da pravilno nivelišete snagu svojih osećanja - Vaša unutrašnja snaga zavisi od ljubavne harmonije. Na sreću, različte okolnosti su na Vašoj strani i neko želi da ispuni Vaša ljubavna očekivanja. SUGESTIJA: Vaši srećni dani za ljubavne susrete, kao i za neke prijatne događaje su: 16, 18, 20, 22, 24, 25, 26, 27, 28, 29. i 30. juni. Prijatni susreti i skladni ljubavni odnosi Vas očekuju sa: Bikom, Devicom, Lavom, Rakom, Ribama, Škorpionom, Ovnom i Strelcem. Budite oprezniji: 17, 19, 21. i 23. juna. Izbegavajte konflikte sa: Blizancima, Vodolijom, Vagom i Jarcem.

LAV
Obično birate prikladne situacije ili društvo koje se uklapa u Vaše raspoloženje. Zanos koji osećate Vas dovodi u različita emotivna iskušenja. Ukoliko neko pokreće Vaše strasti, teško Vas je zaustaviti do god ne ostvarite svoje emotivne namere. Za Vas ne postoji nepremostiva prepreka, ako osećate snažan ljubavni ili strasni impuls. Jasno izražavate svoje emotivno raspoloženje i zadovoljstvo kada se nalazite u nečijem društvu. Partner pokušava da Vas nagovori na svoje planove, ali Vi se nalazite u privilegovanoj poziciji da postavljate uslove ili »ljubavna pravila«. Vešto koristite svoj šarm u različitim situacijama i neumorno smišljate neobične planove. Na pomolu je novo poznanstvo koje će Vas zaintrigirati, ali budite diskretni u ponašanju. SUGESTIJA: Vaši srećni dani za ljubavne susrete, kao i za neke prijatne događaje su: 16, 19, 20, 21, 22, 23, 25, 26, 28. i 30. juni. Prijatni susreti i skladni ljubavni odnosi Vas očekuju sa: Blizancima, Vagom, Strelcem, Rakom, Devicom, Ribama, Vodolijom i Lavom. Budite oprezniji: 17, 18, 24, 27. i 29. juna. Izbegavajte konflikte sa: Bikom, Ovnom, Škorpionom i Jarcem.

DEVICA
Potajno Vas prati sumnja u nečiju emotivnu naklonost. Nije lako proveriti nečija osećanja, a da to ne izazove različite reakcije i moguće posledice. Nema potrebe da se opterećujete mislima koje Vas udaljavaju od voljene osobe ili od zajedničkih planova. Potrebno je da se oslobodite od nekih emotivnih predrasuda u svom razmišljanju. Partner živi u uverenju da se razume bolje od Vas u niz različitih oblasti, što Vas dodatno iritira. Zbog različitih emotivnih žaoka koje trpite, povremeno delujete napeto u društvu prijatelja. Najbolji efekat u ljubavnom osvajanju i zadovoljstvo u susretima, možete da osetite kroz neobične situacije ili mimo poznatih pravila ponašanja. Unesite više nežnosti i maštovitosti u svoj ljubavni odnos, po potrebi upotrebite svoje »ljubavne čari« i »tajne adute«. SUGESTIJA: Vaši srećni dani za ljubavne susrete, kao i za neke prijatne događaje su: 16, 17, 18, 20, 21, 23, 24, 25, 26. i 28. juni. Prijatni susreti i skladni ljubavni odnosi Vas očekuju sa: Rakom, Škorpionom, Ribama, Bikom, Lavom, Vagom, Devicom i Jarcem. Budite oprezniji: 19, 22, 27, 29. i 30. juna. Izbegavajte konflikte sa: Blizancima, Vodolijom, Strelcem i Ovnom.

VAGA
Analizirate svoj ljubavni život i imate optimističku viziju. U odnosu sa voljenom osobom posebno Vas raduje saznanje, da se Vaše želje i interesovanja preklapaju. Uz malo dobre volje umete da ugodite svom partneru. Potrudite se da partner u potpusnosti shvati i prahvati Vaše namere. Lakše Vam je kada sa određene distance i smireno analizirate svoj odnos sa voljenom osobom. Međutim, kada se suviše udaljite od glavnih tema Vašu pažnju zaokupljaju neke sporedne osobe. Vodite aktivan život i dobro se zabavljate, ali ne rešavate svoje nagomilane dileme. Rado se odazivate na brojne pozive i sjajno koristite svoj šarm u ljubavnom osvajanju. Obradovaće Vas jedno neobično poznanstvo. SUGESTIJA: Vaši srećni dani za ljubavne susrete, kao i za neke prijatne događaje su: 17, 18, 19, 20, 22, 23, 25, 26, 27. i 30. juni. Prijatni susreti i skladni ljubavni odnosi Vas očekuju sa: Blizancima, Vodolijom, Vagom, Lavom, Strelcem, Bikom i Devicom. Budite oprezniji: 16, 21, 24, 28. i 29. juna. Izbegavajte konflikte sa: Ovnom, Škorpionom, Jarcem, Ribama i Rakom.

ŠKORPIJA
U odnosu sa voljenom osobom prolazite kroz različite emotivne faze. Odišete pozitivnim raspoloženjem i delujete vrlo maštovito, na takav nacin podstičete svog partnera na različite »ljubavne igre«. Sposobnost da osetite zadovoljstvo u ljubavnom zavođenju ili da ugodite nečijim potrebama, čini Vas izuzetno poželjnom osobom. Važno je da očuvate granice dobrog ukusa u ljubavnom odnosu, ali i da iskažete svoja osećanja na nesvakidašnji i originalan način. Ukoliko ste mladi ili slobodni, novi ljubavni susreti u Vama podstiču »vrele strasti« i osećaj prijatnosti u društvu osobe koja deluje inspirativno. Prepustite se ljubavnom zadovoljstvu i uživajte u stvarima koje predstavljaju »lepši deo stvarnosti«. Uživajte u novim događajima i u nečijem društvu, nema razloga da postavljate »pogrešna pitanja«. SUGESTIJA: Vaši srećni dani za ljubavne susrete, kao i za neke prijatne događaje su: 16, 19, 20, 21, 22, 23, 25, 26, 28, 29. i 30. juni. Prijatni susreti i skladni ljubavni odnosi Vas očekuju sa: Devicom, Rakom, Ribama, Škorpionom, Jarcem, Bikom i Vagom. Budite oprezniji: 17, 18, 24. i 27. juna. Izbegavajte konflikte sa: Lavom, Vodolijom, Ovnom, Blizancima i Strelcem.

STRELAC
Želite da impresionirate jednu osobu, ali birate neobične situacije i strogo kontrolišete svoja osećanja. Ipak, želja za emotivnom fascinacijom ponakad može da donese i pogrešan efekat. Nema potrebe da se »lažno dokazujete«, pred osobom koja dobro poznaje Vašu ćud, vrline i slabosti. Izbegavajte izazovne avanture koje predstavljaju zabludu o »slakim tajnama«, svoju pažnju posvetite bliskoj osobi. Imponuju Vam znaci pažnje koju dobijate u novom društvu. Međutim, nemojte zaboraviti da neke stvari izgledaju privlačno i uzbudljivo samo na »prvi pogled«. Vaše emocionalno oduševljenje je prolazno, jer »ljubavni bljesak« ne odslikava pravu sreću koju tražite. Pozitivna osećanja prema jednoj osobi, vedar duh i želja da sačuvate dobar ljubavni odnos mogu biti od presudnog značaja za naredni period koji je pred Vama. SUGESTIJA: Vaši srećni dani za ljubavne susrete, kao i za neke prijatne događaje su: 16, 17, 18, 20, 22, 23, 25, 26, 27. i 29. juni. Prijatni susreti i skladni ljubavni odnosi Vas očekuju sa: Blizancima, Vagom, Lavom, Vodolijom, Rakom, Strelcem i Ovnom. Budite oprezniji: 19, 21, 24, 28. i 30. juna. Izbegavajte konflikte sa: Bikom, Devicom, Ribama, Jarcem i Škorpionom.

JARAC
Nalazite se u fazi emotivnog uzleta, osećate da je sreća na Vašoj strani – pružaju Vam se različite mogućnosti bez obzira na Vaš emotivni status ili na godine. Predstoji Vam ljubavno zbližavanje koje će na Vas ostaviti fascinantan utisak. Ukoliko Vas privlači »čar« i avantura novog ljubavnog izazova ili osoba koju ste nedavno upoznali, predstoji Vam niz uzbudljivih epizoda. Ipak, u svakom preterivanju postoji i deo istine koji se »skriva« od očiju javnosti. Neka vrlo osetljiva i lična pitanja predstavljaju veliki izazov, a ljubavnom izazovu je najteže odoleti. Ponekad stvari vidite u kontekstu »strogih teorija«, ali ljubavni odnos zahteva prilagođavanje i da iskoračite iz svojih ustaljenih navika. Postupite u skladu sa svojim osećanjima i savešću. SUGESTIJA: Vaši srećni dani za ljubavne susrete, kao i za neke prijatne događaje su: 16, 17, 18, 20, 21, 23, 26, 27, 28. i 29. juni. Prijatni susreti i skladni ljubavni odnosi Vas očekuju sa: Ribama, Bikom, Rakom, Devicom, Vagom, Jarcem, Strelcem i Škorpionom. Budite oprezniji: 19, 22, 24, 25. i 30. juna. Izbegavajte konflikte sa: Vodolijom, Blizancima, Lavom i Ovnom.

VODOLIJA
Delujete uznemireno u nečijoj blizini i to predstavlja pozitivan ljubavni predznak. Neko utiče na Vaš nespokoj ili zadovoljstvo, u onoj meri koliko delujete inspirativno na tu osobu. Budite korektni prema svom ljubavnom partneru, jer talas nerazumevanja može da Vam stvori nove probleme koji će Vas udaljiti od zajedničkih planova. Nemojte previše iskušavati nečije stpljenje ili emotivno poverenje. Lako je pogrešiti, a teško je sačuvati prave vrednosti. Prijaće Vam akitivna uloga u društvenom životu i jedno neobično poznanstvo. Ako doživite neki vid emotivnog razočarenja, osvrnite se ka vedrim temama i osobama koje u Vama podstiču želju za afirmacijom. Lepo je kada želite, da ostvarite sve što Vam se nalazi u srcu i duši. SUGESTIJA: Vaši srećni dani za ljubavne susrete, kao i za neke prijatne događaje su: 16, 18, 19, 21, 23, 25, 26, 27, 28. i 29. juni. Prijatni susreti i skladni ljubavni odnosi Vas očekuju sa: Vagom, Blizancima, Strelcem, Lavom, Vodolijom, Rakom i Ovnom. Budite oprezniji: 17, 20, 22, 24. i 30. juna. Izbegavajte konflikte sa: Devicom, Škorpionom, Jarcem, Ribama i Bikom.

RIBE
Priželjkujete novu i uzbudljivu ljubavnu romansu. Vi ste osoba koja ume da upotrebi sve svoje prednosti, ali i nečije slabosti u svoju korist. Ne želite da prihvatite emotivno odbijanje. Rečima ne možete da učinite previše, ali zato određenim postupcima je moguće da pomerite sve »emotivne zidove«. Sposobnost da osetite zadovoljstvo u ljubavnom zavođenju, kao i da ugodite nečijim potrebama predstavljaju poseban kvalitet i bogatstvo ličnosti. Ipak, postoje odgovori do kojih ne možete doći na lak i jednostavan način, jer ljubavni odnos ponekad predstavlja enigmu i zahteva strpljenje ili odricanje. Pulsirajuća osećanja menjaju pogled na svet i utiču na inspiraciju. Ukoliko ste mladi ili slobodni, proverite svoje zavodničke sposobnosti i manire u nečijem društvu. SUGESTIJA: Vaši srećni dani za ljubavne susrete, kao i za neke prijatne događaje su: 16, 18, 20, 21, 22, 24, 26, 27, 28. i 29. juni. Prijatni susreti i skladni ljubavni odnosi Vas očekuju sa: Škorpionom, Bikom, Rakom, Lavom, Devicom, Ribama i Jarcem. Budite oprezniji: 17, 19, 23, 25. i 30. juna. Izbegavajte konflikte sa: Vodolijom, Blizancima, Vagom, Ovnom i Strelcem.

Pratite nas na našemTELEGRAM kanalu

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu