NEDELJNI LJUBAVNI HOROSKOP: Ribe staju na ludi kamen! - iKragujevac


Ljubavni horoskop

Pogledajte šta su vam zvezde na ljubavnom polju pripremile za ovu nedelju.

OVAN

Ovnovima koji su u braku ova nedelja neće biti dobra jer se njihova tajna može otkriti. Do sada ste uspevali da se sačuvate pred partnerom, ali partner već oseća da nešto nije kako treba. Ukoliko ne shvatite da je došao kraj vašim avanturicama, mogli biste da ugrozite vezu, brak. Pregurajte ovu nedelju nekako, uverite partnera u svoja osećanja i pružite oboma šansu za bolje sutra. Dovoljno ste samosvesni i uspećete da prevaziđete ove probleme. Slobodni Ovnovi su usmereni na flert, uživanje i strast. To vas trenutno zadovoljava, međutim, u jednom momentu ćete se osećati prazno i kao da vam nešto nedostaje. To je ljubav, u koju ne verujete, ali i vas će pogoditi Amorova strelica kad se budete najmanje nadali.

Bićete zatečeni jer uskoro će vam se namestiti situacija da se potpuno zaljubite u osobu na koju nikada niste obraćali pažnju.

Biće to jaka privlačnost, koja će se završiti brakom.

BIK

Na ljubavnom planu Bikovi će ove nedelje biti prijatno iznenađeni. Uopšte nećete moći da verujete da vas je jedna osoba toliko privukla, da ne možete da prestanete da razmišljate o njoj. Jeste, to se dešava slobodnim Bikovima i nećete moći da izbegnete ovako lep sklop okolnosti koje će vam se desiti. To je osoba vašeg života i to treba odmah da vam bude jasno. Bićete zatečeni, pa ćete se pitati da li je to odgovarajuća osoba ili je ta osoba toliko čarobna da vas privlači kao magnet. Opustite se i prepustite ovim lepim dešavanjima. Zauzeti pripadnici ovog znaka se pitaju da li su nešto pogrešili u odnosu sa voljenom osobom. Kod vas je mirna situacija jer ste prestali da prebacujete jedno drugom neke stvari iz prošlosti.

To je dobro jer ovo je trenutak da kažete jednom drugom šta želite.

Vas dvoje ste samo trenutno u teškoj situaciji, ali kad prođe izvesno vreme, sve će se vratiti na svoje mesto.

BLIZANCI

Blizanci će imati dosta teškoće na ljubavnom planu. Nastaje period nerazumevanja i netolerancije. Ukoliko ste u braku, ova nedelja će biti uzajamno testiranje partnera. Da li ćete glatko proći taj test zavisiće od vaše volje i želje da zadržite voljenu osobu pored sebe. Budite posvećeni jedno drugom i možete ove probleme lako prevazići. I slobodni Blizanci koji su u nekim neobaveznim vezama imaće problema u međusobnim odnosima i to će prouzrokovati da vam se odnos i veza poljuljaju. Tada će doći do privremenog prekida i nećete se dobro osećati jedno bez drugog. U lošim ste energetskim potencijalima, tako da ćete biti razočarani, ali to neće dugo trajati. Razmislite koji je način da se situacija popravi i malo više se potrudite.

Malo dobre volje i stvari će se preokrenuti nabolje, a i vas dvoje ćete izaći kao pobednici iz ovog tako teškog perioda.

Sve će uskoro biti zaboravljeno.

RAK

Uopšteno govoreći i za zauzete i slobodne Rakove, ova nedelja donosi nešto nešto novo u vašem ljubavnom životu. Iznenada upoznajete osobu koja će vas magnetskom silom privući i za koju ćete se veoma vezati. Zauzetim Rakovima ovo neće biti dobra situacija jer će doći u situaciju da biraju između dva partnera.

Svesni ste da bi to moglo da se otkrije u kratkom vremenskom periodu, tako da ćete biti na “teškim mukama”. Dobro razmislite pre nego što donesete bilo kakvu odluku. Slobodnim Rakovima ova veza bi mogla kratko da traje, kako se bude pojavila, tako će i da se ugasi. Shvatićete da je ovde strast vodila glavnu reč i to vam se uopšte neće svideti. Vas u toj komplikovanoj situaciji čeka osoba sa kojom ćete ostvariti ozbiljnu vezu.

Pokrenućete se od sreće i od ljubavnog zanosa i napokon ćete reći sebi da je to sve što ste tražili u životu.

Bićete zadovoljni izborom partnera.

LAV

Ova nedelja je Lavovima obeležena kao krizna na polju ljubavi. Ukoliko ne shvatite da je potrebno mnogo više tolerancije u ljubavnim odnosima, vaša veza ima mogućnost da se prekine. Neće to biti konačan prekid, već trenutno zahlađenje odnosa, a samo zbog toga što obe strane nisu spremne na kompromis. Potrebno je da više pričate sa partnerom, da se družite i da rešavate konfliktne situacije. Vremenom, oboje ćete emocionalno da ojačate, da shvatite da delite prave vrednosti.
Slobodni Lavovi ove nedelje nemaju sreće u ljubavi, ali već naredne će biti lepih i prijatnih iznenađenja.
Iznenadan susret u vama će pokrenuti lavinu osećanja i ući ćete u srećan period.

Samo da se napomene da ove nedelje žene Lavovi imaju izuzetno dobru nedelju, kada će razmišljati o trudnoći.

Razmislite da li ste spremni za obaveze roditeljstva.

DEVICA

Ako ste skoro ušli u vezu, ova nedelja vam donosi teškoće u odnosu. Još niste uspostavili komunikaciju koja bi rešavala vaše zajedničke probleme. Pustite vreme da izgladi sve situacije, da naučite kako ćete dalje da komunicirate i da se dogovarate. Gledano na duge staze, vreme će vam doneti više druženja, otvorenije razgovore i odnos poverenja među partnerima. Ako ste u braku, postoji mogućnost loših odnosa i razdvajanje na neki kraći period, koji će vam oboma dobro doći da razmislite o svojim postupcima.

Ne bi trebalo da potencirate ko je kriv jer to je sticaj okolnosti. Važno je da prevaziđete ovu situaciju kako god znate jer posle toga nailazi period lepog odnosa, kao što je ranije bio među vama. Imate jedno drugo i toga bi trebalo da ste svesni pre nego što napravite bilo kakav preokret u životu.

Menjaćete neke situacije kojima do sada niste bili zadovoljni.

VAGA

Vage bi trebalo ove nedelje da budu pune razumevanja prema partneru i da opraštaju svaku partnerovu grešku.
Teško opraštate i ne pokušavate da se stavite u partnerovu poziciju. Treba da pokažete malo više razumevanja.
Poznati ste po tome da kod vas nema nežnosti, pa i po tom pitanju treba dobro da razmislite. Ponudite se partneru bez rezerve, zadovoljite partnerove potrebe i, što je najvažnije, imajte razumevanja. Izbegavajte avanture jer vam to može pokvariti partnerske odnose, posle toga imali biste velike probleme, čak i prekid veze ili braka.

Slobodni pripadnici ovog znaka mogu svoj erotski potencijal da koriste koliko im je volja jer vaša senzualnost u ovom periodu je naglašena. u takvoj situaciji teško ćete naći idealnog partnera, ali vi ste zadovoljni i povremenim avanturicama.

Neočekivano ćete ući u ozbiljnu vezu, koja će se brzo završiti brakom.

ŠKORPIJA

Škorpije koje nisu u vezi, braku nastavljaju i ovu nedelju u svom stilu, opušteno i nezainteresovano. Nezainteresovani ste da se pokrenete, da nađete srodnu dušu. Naterajte sebe da popravite raspoloženje i da se osvrnete oko sebe jer postoje neke osobe kojima se sviđate, a vi to uporno zanemarujete. Ne vidi se razlog vaše inertnosti. Pogledajte malo bolje vaš profil na društvenim mrežama i videćete o kojim osobama se radi. Što se tiče Škorpija koje su u ozbiljnim i bračnim vezama, ne vidi se kako će se vaš partner izboriti sa vašim neraspoloženjem i nezainteresovanošću.

Partner se toliko trudi, a vi ste nezainteresovani za bilo kakvu vrstu druženja. Partner ima strpljenja za vas, ali upitajte se dokle će moći da vas trpi i da razume nešto što nije ni lepo, ni prijatno.

Probudite se i dajte sve od sebe da ponovo osvojite srce svog partnera.

STRELAC

Ove nedelje zauzeti Strelci postaju zahtevni što se tiče partnerstva i zajedničkog života. Očekujete previše od partnera i smatrate da ste više uložili u vezu nego partner. Partner će vas razočarati, ali ubrzo ćete shvatiti da to i nije toliko važno za održavanje veze. Ova nedelja vam je puna problema u komunikaciji sa partnerom. Sumnja i ljubomorni ispadi obeležiće vam ovaj period. Pokrenite se bar vi, zanemarite sve to i krenite od sutra ka novom, boljem odnosu. Slobodni Strelci su svesni da su jednoj osobi interesantni.

Svesni ste da u ovom trenutku od tih simpatija neće biti ništa jer još nije došlo pravo vreme za ozbiljniju vezu. Pokažite toj dragoj osobi da vam se sviđa, ali da je potrebno još malo vremena da se stvore mogućnosti da budete zajedno.

Održavajte tu vezu jer kako bude vreme prolazilo, sve više ćete shvatati da ste jedno za drugo.

JARAC

Jarčevima ove nedelje tenzija popušta i ulaze u skladnu nedelju. Baš kad budete pomislili da je sve u redu, planete će doneti sitne probleme koji će biti zanemarljivi. Nemate razloga za zabrinutost jer ćete biti zadovoljni odnosima sa partnerom. Budući dani vam donose mogućnost većeg zbližavanja sa partnerom te vam je savet da se posvetite jedno drugom i da zaboravite sve dosadašnje čarke i nerazumevanje. Ukoliko ste u dugoj vezi, moguće je da donesete odluku da stupite u brak, a ako niste u vezi, ova nedelja donosi poznanstvo koje će preći u ozbiljnu ljubavnu vezu.

Najvažniji savet koji treba bez pogovora da prihvatite je da shvatite koliko jedno drugom značite i da budete u svakom trenutku naklonjeni jedno drugom jer samo takav odnos će vam doneti bezbrižnu i srećnu budućnost.

Sve što ste poželeli u životu u ljubavi, ostvarićete sa sadašnjim partnerom.

VODOLIJA

Pred svim Vodolijama koje su zaljubljene je izuzetno lep period na ljubavnom planu. Cvetaćete uz svog partnera/partnerku i ova nedelja je obeležena ljubavlju. Ovo je period kad možete da razmišljate o bračnoj vezi. Sa partnerom započnite razgovor o toj temi, ali oprezno, da ne prenaglite. Oni koji su u braku treba da shvate da su napravili dobar izbor i videće koliko im je partner privržen, koliko ih ceni i voli. Imate pored sebe pravu osobu i nikad ne treba da se pitate da li ste mogli da napravite neki drugi izbor. Svakim danom ćete imati sve veću podršku partnera i to će vam mnogo značiti. Partner vam vredi više nego bilo ko na svetu.

Planirajte kraći put jer bi vam oboma to mnogo značilo, oboje ste to zaslužili.
Ako ste slobodna Vodolija, očekujte interesantno poznanstvo, pod uslovom da ste i vi raspoloženi za nešto što niste očekivali.

To će biti prava ljubav koju ste odavno priželjkivali.

RIBE

Ribe su uglavnom svesne svoje nagle naravi i ova nedelja im donosi mnoge situacije na ljubavnom planu u kojima se neće snalaziti. Za Ribe koje su u vezi, braku to će biti neka vrsta iskušenja koje će uspeti da prevaziđu, ali onim Ribama koje su slobodne slede susreti koji će ih naterati da razmišljaju o svojim postupcima. Svesni ste svoje buntovne naravi i to će vas malo zakočiti da ne budete toliko nepravedni prema partneru ili poznaniku.

Radujte se jer će vas jedan slučajan susret dovesti u poziciju da nećete moći sebe da prepoznate, a tek vaši postupci će biti iznenađenje i za vas i okolinu. Morate biti svesni da će vas neko jednog dana obuzdati, a i vreme je da krenete u mirnije vode.
Tokom vremena će se nerazumevanje izgubiti, pa shodno tome i zadovoljstvo će rasti jer će se vaši partnerski odnosi popraviti.

Uskoro, slobodne Ribe će ući u ozbiljniju vezu, brak.

Slika govori više od hiljadu reči
Pratite iKragujevac na Instagramu