NEDELJNI LJUBAVNI HOROSKOP - iKragujevac


Ljubavni horoskop

Evo šta su vam zvezde na ljubavnom polju pripremile za ovu nedelju.

OVAN
Ovnovima će ova nedelja biti veoma uspešna na ljubavnom planu jer im je na pragu jedno lepo poznanstvo. Slobodni će uživati u početku ove lepe veze i moći će da razmišljaju da je već vreme da stanu na ludi kamen. Zauzeti moraju da vode računa da ova veza ne preraste u nešto ozbiljno, pa da poremete svoj dosadašnji bračni odnos, koji može da pretrpi ozbiljan brodolom. Pokušajte da ovu situaciju svedete na razumnu meru, jer ukoliko ne budete svesni ozbiljnosti situacije, možete biti povređeni od strane partnera, čak i ostavljeni. Zato dobro razmislite u šta se upuštate ove nedelje jer vašu harizmu veoma dobro osećaju osobe suprotnog pola. S jedne strane ste jako poželjna osoba, a sa druge nestabilna u ljubavnim odnosima. To vas može držati jedan period, ali vodite računa da ne bude prekasno kad se budete osvestili. Upozoreni ste.


BIK
Bikovima ova nedelja donosi konfliktne situacije u odnosima sa partnerom. Najave poboljšanja u toku ovog perioda nema. Vas dvoje kao da ne živite jedno sa drugim, uvek ste u raskoraku i nikad ne razumete jedno drugo. Došlo je vreme da stavite tačku na takva ponašanja i da krenete ispočetka, jer je među vama prava ljubav, ali situacije oko vas se gomilaju i izazivaju loše odnose. Umete da razgovarate i da se dogovarate, tako da će se sve pokrenuti sa mrtve tačke, hoću reći, sve če krenuti ispočetka, kao da konflikata nije bilo. Slobodnim Bikovima se samo dešavaju privlačnosti sa osobama suprotnog pola i na tome će se sve ove nedelje završavati. Došlo je vreme da krajem nedelje, pri kraju vikenda krenete na jedan izlet i da se zbližite sa osobom koja vas već duže vreme veoma privlači. Bićete zadovoljni budućim dešavanjima. Nemojte požurivati jer ova situacija treba polako da se razvija na obostrano zadovoljstvo.


BLIZANCI
Blizanci će ove nedelje biti veoma razočarani dešavanjima na ljubavnom planu. Ovaj period vam ne ide naruku što se tiče ljubavi, jer ćete se sa voljenom osobom mimoilaziti, kako fizički, tako i emotivno. U vama je problem, nemate razumevanja za zajedničke probleme. Partner ima razumevanje za vašu situaciju i shvata vas donekle, ali treba da budete svesni da i partner ima svoj prag izdržljivosti. Još jedno vreme će tolerisati vašu nezainteresovanost, a vi treba da se pokrenete i da izgladite odnose koji su sada zaista napeti. Slobodni Blizanci su još u potrazi za voljenom osobom. Uvek ulazite u pogrešne veze i ne shvatate da treba da se upustite u ozbiljniju vezu da biste shvatili da li vam ta osoba odgovara ili ne. Kraj ove i početkak naredne nedelje je naglašen kao idealan period za pronalaženje osobe sa kojom ćete graditi budućnost. Pripremite se za lepa buduća dešavanja.

RAK
Rakovi uopšteno ne vole da budu sami i smatrate da vam je dosta samačkog života i želite što pre da uđete u ozbiljnu vezu, međutim, to vam ide teško. Želju imate, ali realnost je sasvim drugačija. Ovde je reč o tome da partner nije spreman na nestabilan odnos koji trenutno ima, već očekuje ozbiljnost sa obe strane. Vi mislite - nema veze, ući ćete u brak pa ćete posle videti kako ćete. Potrebno je da sa partnerom donesete zajedničke odluke, da budete malo romantičniji nego do sada, da to bude odnos sa puno ljubavi. Tek tada možete krenuti u ozbiljniju priču. Rakovi koji su u bračnim vodama osećaju se zapostavljeno, jer im nedostaje voljena osoba u smislu tu je, a kao da nije tu. Osećate nezainteresovanost i to vam veoma smeta. Ova situacija vas čini nervoznim i mislite da se odnosi neće popraviti, međutim, sa dolaskom jeseni postajete oboje romantičniji i ljubav vam se vraća.

LAV
Ove nedelje Lavovi uopšte nisu racionalni, ne razmišljate trezveno i sve to će se odraziti na vašu vezu, brak. Bićete u negativnoj fazi, ali pored sebe imate partnera koji će vam uvek i u svakoj situaciji pružiti pomoć i podršku. Prihvatite partnera da ne padnete dublje u svoju negativnosti, koja vas ove nedelje drži. Nemojte da se prepuštate negativnim i crnim mislima, već ovu nedelju pregurajte kako god znate i umete. Slobodni pripadnici ovog znaka imaju pomake na ljubavnom planu, jer u vaš svet ulazi jedna vrlo zanimljiva osoba. Ta osoba će vam biti veoma interesantna i uskoro očekujte da uđete u vezu. Ako budete oboje prirodni, onakvi kakvi jeste, ova veza bi se mogla završiti brakom, i to već ove godine. Još je rano o tome razmišljati, jer to sve zavisi od vaših razmišljanja i želja. Na dobrom ste putu da uspete i to je za sada jedino važno. Sreća će vas pratiti, a vas dvoje se samo prepustite sudbini.

DEVICA
Ukoliko ste usamljeni pripadnici ovog znaka, ove nedelje ne bi trebalo da ulazite u neke ozbiljnije veze i kontakte, jer nije dobar period za ostvarivanje želja na ljubavnom planu. Da se ne biste razočarali u ljubav, strpite se da dođe povoljniji period za ostvarenje vaših želja i snova. Emocije bi vas mnogo koštale i sve bi bilo uzalud. Ukoliko ste skoro stupili u ljubavnu vezu, ovo je period kada ćete stalno kontrolisati partnera, gledati i pitati se da li ste na pravom putu i da li ste pogrešili. Niste pogrešili, to je samo strah koji se uvukao u vas jer niste sigurni da ste sposobni za ozbiljnu vezu, jer ova vaša veza poprima ozbiljnost i vodi vas ka bračnim vodama. I vi sami vidite kuda vas vodi ta zaljubljenost, ali prosto ne želite da priznate da je već vreme da se ozbiljnije razmišlja o ulasku u bračne vode. Nešto razmišljate da prolongirate ovu situaciju, ali budite bez brige, jer vas vezuje prava i iskrena ljubav.

VAGA
Vage ne vole da se vezuju u mlađim godinama, ali zato, kad uđu u ozbiljne godine, ulaze u bračne vode. Trenutno ste u mogućnosti da se upustite u ozbiljnu vezu, koja će se brzo završiti brakom. Ljubav u partnerskim odnosima će biti naglašena ove nedelje i spremite se za veliko uživanje. Potrudite se da to traje malo duže, da budete maksimalno posvećeni partneru. Ono što bi moglo da vam poremeti ovaj skladni odnos je ljubomora, pa se potrudite da ova nedelja prođe bez nekih kriznih situacija i videćete koliko ćete biti zadovoljni što umete da pružite i primite ovoliku količinu ljubavi. Sobodne Vage će razmišljati da je već vreme da naprave neke veće pomake u životu, a to je da se napokon rešenje za zajednički život. Ukoliko ste mlađi, sve ove savete prihvatate sa rezervom. Savet vam je da se opustite i uživate sa voljenom osobom.

ŠKORPIJA
Škorpije će ove nedelje da se uvere da je osoba sa kojom su ona prava i shvatite da im je stalo do voljene osobe i trudiće se da ove nedelje postignu dogovor o zajedničkom životu. Mogli biste uskoro da doživite prijatno iznenađenje u vidu zajedničkog odmora i planiranja zajedničke budućnosti. Samo se opustite i dozvolite sebi da živite punim plućima. Zauzete Škorpije ulaze u period smirivanja posle napete situacije. Oboje ste shvatili da nema mesta ovakvim dešavanjima, da je sve bezrazložno počelo da se kvari među vama. Volite se, to je činjenica i to će vam pomoći da prevaziđete sve teškoće koje ste imali u poslednje vreme. Pokušajte da smirite loptu i da se vratite pozitivnom odnosu prema voljenoj osobi. Prevazilazite sve i vraćate se u vaš harmoničan odnos. Najbitnije je da budete upućeni jedno na drugo i da shvatite da je već vreme da steknete međusobno poverenje.

STRELAC
Lepa dešavanja na ljubavnom planu za Strelce. Partner i vi se pokrećete i trudite da ugađate jedno drugom, ali opet vam se čini da vam je malo nežnosti, ljubavi, pažnje. Vi biste još, ali vaša glad za ljubavlju je prouzrokovana strašću koju nemate gde da potrošite. Posvetite se partneru i pokažite mu koliko ga volite i cenite i koliko vam je stalo do nje/njega. Usredsredite se na zajedničku budućnost, otputujte i isplanirajte svoj život. Slobodni pripadnici ovog znaka su na dobrom putu da svoju ljubav daruju jednoj plemenitoj osobi koju izuzetno cene i vole. Ova veza je još u samom početku i ova nedelja donosi mnogo strasnih trenutaka za kojim odavno čeznete. Nemojte žuriti jer još nije vreme za ozbiljnije korake. Pustite da se situacije dešavaju, a vas dvoje uživajte u sreći i zadovoljstvu. Nemojte razmišljati da li je to prava osoba za vas, verujte, jeste.

JARAC
Na ljubavnom planu počinju da vam se dešavaju čudne situacije, a sve zbog vaše tvrdoglavosti, koja će zasmetati vašoj voljenoj osobi. Partner nema nameru da vam popušta i treba da shvatite da ste došli do usijane situacije. Ukoliko oboje ne popustite i na vreme ne rešite ovaj vaš veliki problem, sve će biti uzalud. Porazgovarajte najiskrenije i kažite jedno drugom šta imate na umu, u suprotnom će vaša veza, brak biti pred prekidom. Zapitajte se zašto se oboje toliko uporni u nečemu što i nije toliko važno. Vas dvoje se takmičate ko će biti dominantniji u vezi, a u stvari to i nije toliko važno. Strpljivo sačekajte narednu nedelju jer tada biste mogli da izgladite odnose i da sve krene nabolje. Slobodni Jarčevi smatraju da bi trebalo da prekinu vezu u kojoj su jer misle da ne odgovaraju jedno drugom. Vi ste se uplašili obaveza koje bi mogle da vam se nametnu ukoliko nastavite vezu.

VODOLIJA
Vodolije neće biti zadovoljne svojim ljubavnim životom ove nedelje. Nailazi period nezadovoljstva, a to objašnjavate time da je partner nezainteresovan za vas, a i vi za partnera. U stvari, vi ste u zajedničkoj lošoj ljubavnoj nevolji, kada bi trebalo da zajedničkim snagama prevaziđete komplikovanu situaciju u odnosima sa partnerom. Uzajamno razumevanje, tolerancija, čak i kraća razdvojenost su u ovoj situaciji dobrodošli jer ćete tako izbeći rasprave i svađe. Slobodne Vodolije će ući u lepu vezu, i to neosetno, kroz lepo prijateljstvo koje će rezultirati jakom privlačnošću. U dubini duše ste priželjkivali ovakvu vezu i budite sigurni da idete ka srećnom periodu pored voljene osobe.
Sreća će vas pratiti jer ste oboje odavno priželjkivali ovakav lep odnos sa voljenom osobom. Očekujte brz početak zajedničkog života.

RIBE
Zauzete Ribe će se ove nedelje osećati kao da su u kavezu. Slobodnog ste duha, a partner nema razumevanje za takvo vaše ponašanje. Provodite više vremena sa partnerom i pokažite mu koliko vam je stalo do vaše veze, braka. Neozbiljna situacija može odjednom da postane ozbiljna i da se posle kajete zbog ovakvog ponašanja. Partner nije spreman da vas razume jer vaša harizma u društvu je prosto očaravajuća i ljubomora partnera će biti pojačana tokom ovog perioda. Slobodne Ribe će privlačiti osobe suprotnog pola, tako da će izbor biti težak. Sačekajte da se iskristališu situacije i da vidite ko vam odgovara, a ko ne. Inače, budite spremni da uskoro uđete u ozbiljniju vezu, koja će tokom narednog perioda brzo da se pretvori u bračnu. Ovde je naglašena neplanska trudnoća, tako da će vas iznenada zahvatiti neopisivo zadovoljstvo i sreća što se sve tako brzo dogodilo.

Pratite nas na našemTELEGRAM kanalu

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu